Symbian^3 v5.4 Türkçe (5800 v52.007 için)

Sponsorlu Bağlantılar

teoman1141

teoman1141

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 v5.4 Türkçe (5800 v52.007 için)

İndirme linkleri
4x4 Menü (Türkçe)

5x4 Menü (İngilizce)

~UnderTaker~ Arkadaşıma teşekkür ederim fwyi türkçeye çevirdiği için :oke:

• Beğen
Tepkiler: lotroses, ışık_22, POLAT8124 ve 11 diğerleri

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Fırmwarı yukLedım Gayet GuzeL .d .d Ben acmstm konuyu ama kabL edLmemıs .d Frmware tıkır tıkır .d .d

keko9

Üye
hangsını ındırıcez anlamadım bide jaflamı yapıcaz jafla yapıcaksak nasıl yapıcaz tesekkurler :)

suit

Üye
bu türkçemi

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
5800 v52 için adam akıllı en stabil en kararlı sorunsuz bir fwnin en kısa zamanda çıkması ve türkçeleşmesi dileğiyle :)

webersin

webersin

Üye
Türkçe dil dosyasını ekledim Mesajlar açılmıyor arkadaşlar ingilizcede mesajlar açılıyor.

webersin

webersin

Üye
v52 nin tr dil dosyası yokmu acaba bendeki eski herhalde :S

teoman1141

teoman1141

Üye
    Konu Sahibi
en az 6 tane dil dosyasıyla denedim :nono: hiçbirinde mesajlar açılmıyo bi tek ingilizcede açılıyo :hmmm

webersin

webersin

Üye
O zmaan ingilizce kullanacağız beyler yada başka fw arayışlarına devam :D

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler.

leventgaat

Üye
bu fw nin özelliği artıları nedir bilgilendirimisiniz.teşeküürler

--Usta--

--Usta--

Üye
arkadaşlar kesinlikle yükleyin derim.akşamdan beri kurcalıyorum bi tane bile bug veya aksaklık yok telefonda.bu cwf nin yanında sitedeki diğer cwf lerin adı bile geçemez (karakoylu vs. diğer bu işle uğraşan arkadaşlar yanlış anlamayın sakın,sizin emeğinize saygım sonsuz).tek sorun türkçe olmaması ama zaten herkezin telefon kullanacak ingilizcesi olduğuna inanıyorum ben :oke:

webersin

webersin

Üye
arkadaşlar kesinlikle yükleyin derim.akşamdan beri kurcalıyorum bi tane bile bug veya aksaklık yok telefonda.bu cwf nin yanında sitedeki diğer cwf lerin adı bile geçemez (karakoylu vs. diğer bu işle uğraşan arkadaşlar yanlış anlamayın sakın,sizin emeğinize saygım sonsuz).tek sorun türkçe olmaması ama zaten herkezin telefon kullanacak ingilizcesi olduğuna inanıyorum ben :oke:

Hata yok gibi birde türkçe olsaydı o zaman tam daha iyi anlardık şarj durumu felan nasıl gidecek vs vs :oke:

mustafa

mustafa

Üye
dostlar mesajlar haklısınız açılmıyor ama buna gerek yok. kurun free isms i güzelce görün mesajlarınızı. yalnız tr t9 yüklemeyi beceremedim o yüzden geri kaldırdım telefondan bu cfw yi :D

webersin

webersin

Üye

Mesajların açılmamasının nedeni biri açıklamış şimdi deniyorum.

Translate çeviriye göre

Merhaba,

Ben mesajlaşma sorunu ile ilgili çözüm bulundu:

Bu dosya: mceextraitems.rxx. resource \ apps \ klasörüne eklemeniz gerekir.

EDİT:

HARİKA ARKADAŞLAR ÇALIŞTI ŞUANDA PROBLEM YOK mceextraitems.rxx HER HANGİ BİR DOSYAYImceextraitems.r14 YAPIN resource \ apps \ İÇİNE ATIN TR DİL ÇALIŞIYOR İSTEYEN OLURSA TR DİLİ UPLOAD EDERİM :)

cvitae

Üye
buna tr dil yüklemeyi denedim bi türlü olmadı galiba fw ye dil ekleme modu yok bunun :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Translate çeviriye göre

Merhaba,

EDİT:

HARİKA ARKADAŞLAR ÇALIŞTI ŞUANDA PROBLEM YOK mceextraitems.rxx HER HANGİ BİR DOSYAYImceextraitems.r14 YAPIN resource \ apps \ İÇİNE ATIN TR DİL ÇALIŞIYOR İSTEYEN OLURSA TR DİLİ UPLOAD EDERİM :)

dostum tr dil dosyası mesajlar için mi geçerli yoksa tüm fw için mi tüm fw için ise lütfen upload eder misin ingilizce kulanmak sorun değil de sözlükte tr karakterler lazım oluyr o bakımdan tr dil eklemeliyim şimdiden teşekkürler...

mustafa

mustafa

Üye

Translate çeviriye göre

Merhaba,

EDİT:

dostum herhangi bir dilin dosyasının ismini değiştirerek yaptığında mesajlar o ismini değiştirdiğin dosyanın dilini almaz mı? orjinal r14 eklemek daha mantıklı olmaz mı. ben o şekilde yaptım şu an mesajlarda açılıyor. menüyü de tam ekran menü yaptım kral oldu :oke:
ss ekliyorum

Üst Alt