Symbian^3 v5.4 Türkçe (5800 v52.007 için)

Sponsorlu Bağlantılar

kaan18

Üye
o verdiğin klavye programı kurulmuyo kardeşim böyle bi hata veriyo nasıl hallederiz bu dahili bir bileşen

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşım bi hatası daha var fw nin ovi harita yok smartgo die bişi var haritalar açılmıyor :S
Ovi harita bence yer kapladığı için konulmamış sonradan siz isterseniz yükleyebilirsiniz:oke:
smartgo ise neyin nesidir bilmiyorum silinmiyorda:off:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
bunun kurulumu nasıl olacak kısa anlatırsanız memnun olurum

kaan18

Üye
o verdiğin klavye programı kurulmuyo kardeşim böyle bi hata veriyo nasıl hallederiz bu dahili bir bileşen

cvitae

Üye
yükledim şimdi bitti süper oldu teşekkürler qwerty çok da önemli deil benim için saati ev ekranından kaldırabiliyorsunuz gayet güzel bi fw emeğine sağlık uğraştığın için herhangi bir bug olursa feedback veririm kolay gelsin

kaan18

Üye
bunun kurulumu nasıl olacak kısa anlatırsanız memnun olurum

bunun öncesinde teli kapat usb ye bağla sonra aşağıdakileri yap
JAF KULLANIMI

1- JAF Emulator İle Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory set, Normal Mode Seçin (Bunlar işaretli olsun.) CRT308 işaretli ise işaretlerini kaldırın.

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Dosyasını Seçin.
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r Seçin.

5- PPM Tıklayıp
RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V20 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.

alıntıdır. aynı bu şekilde yapcaksın kardeşim.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
5800da v52 üzerine kurulabilirmi yoksa diker mi jaf

cvitae

Üye
v52 üzerine kurabilirsin ben kurdum telde v51 görünüyr ama aslında v52 benim telde v52 yüklü idi üzerine kurdum zaten bu fw yi yayınlayanlar da v51 göründüğünü ama v52 olduğunu yzamışlardı yayınlarken.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
şuanda indiriyorum tele kurduğumuda sonuçları size iletirim
Under Taker Kardeşimize Tekrar Teşekkürler

cvitae

Üye
dostum uzantısı .sis bi yanlışlık olmasın indir telefona at ve kur

kaan18

Üye
kafa gitti iyice kardeşim :D sis miş bu ben başka dosyayı yüklemeye çalışıyomuşum :D yükledim bu klavyeyi oldu çok saol

PriZm

PriZm

Üye

kaan18

Üye
Ellerine sağlık benim işime yaramasada yarayanlar olacaktır:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş senin iyi bir uykuya ihtiyacın var|-)

aynen öyle kardeş öğlenden beri bu konuya baka baka takip ede ede yardım istiye istiye bi hal oldum sorma ama değdi sonunda :d:

cvitae

Üye
amaç faydalı olabilmek arkadaşlar emeğinize sağlık

PriZm

PriZm

Üye

SEKOLELE

sagol dostum eline saglik

Üst Alt