Symbian^3 v5.4 Türkçe (5800 v52.007 için)

Sponsorlu Bağlantılar

filozofurkan

Üye
bunu yükleyince telefon n8 gibimi olacak ^3 uygulamalar yüklenebilicekmi ve unsiged lerde yüklenebilicek değilmi kusura bakmayın daha yeniyim de :D he bir de bu jaf programı demişsiniz önceki sayfada o programı nerden bulabilirm ayrıca çoooooooooooooooooook saol:D:D:D

PriZm

PriZm

Üye
bunu yükleyince telefon n8 gibimi olacak ^3 uygulamalar yüklenebilicekmi ve unsiged lerde yüklenebilicek değilmi kusura bakmayın daha yeniyim de :D he bir de bu jaf programı demişsiniz önceki sayfada o programı nerden bulabilirm ayrıca çoooooooooooooooooook saol:D:D:D
1)Evet bunu yükleyince telefonun n8 de olan 3 ev ekranı dışında n8 gibi olacak
2)bu fw sadece n8 görünümü içindir n8 in symbian^3 programları yüklenmez
3)JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)
4)unsigned programların hepsini yükleyebilirsin(Hacklidir.)

filozofurkan

Üye
iyiymiş gerçekten teşekkür ederim yine bi sorum daha olucak şuan eksikleri nelerdir?yorumların hepsini okudum kafam karıştı. bir de bunu hafata sonu yapıcam o zmana kadar eksikler gidermi

filozofurkan

Üye
bir de bunu geri alabilirim dimi akşam akşam bu yorgunluğuna karşı şaka gibi geliyorumdur sana ama..

PriZm

PriZm

Üye
mustafa

mustafa

Üye

kusura bakmayın konuya girmekte geç kaldım biraz :D zaten arkadaşlar halletmişler ama ben yine de eklemek isterim
şöyle bir şey var ki t9 yok arkadaşlar bilesiniz. tam ekran klavye de tr değil. benim bilgim bu kadarına yetiyor maalesef aslında uğraşmak istemiyorum yoksa zor olmasa gerek. klasör isimlerini siz yeniden ayarlayabilirsiniz. hepsi yapılır ama uğraş gerektiriyor. bilen arkadaşlar sağolsun hiç yardımcı olup mod nasıl yapılır anlatmıyor herkes kendine müslüman malesef :D forumda bi kaç konu var aslında ama tam tatmin etmedi beni o yüzden okumadım.

şunu unutmayın ki bu cfw yi yüklerseniz v51 e veda etmek zorunda kalırsınız

fyunus42

Üye
sanki c6 v 20 gibi siymbian 3 e benzemiyor ki

nereharme

nereharme

Üye
konuyu baştan sona takip ediyorum undertaker konuyu ister istemez sahiplenmişsin ki en büyük emek sana ait sonra teoman kardeş ve klavye programını bulan arkadaşinda az da olsa katkısı olmuş. Okudukca tam bir maxicep ailesine yakışır paylaşım yapmış olduğunuzu gördüm, hepinizi tebrik ediyorum başarıların devamıni diliyorum

PriZm

PriZm

Üye

kusura bakmayın konuya girmekte geç kaldım biraz :D zaten arkadaşlar halletmişler ama ben yine de eklemek isterim
şöyle bir şey var ki t9 yok arkadaşlar bilesiniz. tam ekran klavye de tr değil. benim bilgim bu kadarına yetiyor maalesef aslında uğraşmak istemiyorum yoksa zor olmasa gerek. klasör isimlerini siz yeniden ayarlayabilirsiniz. hepsi yapılır ama uğraş gerektiriyor. bilen arkadaşlar sağolsun hiç yardımcı olup mod nasıl yapılır anlatmıyor herkes kendine müslüman malesef :D forumda bi kaç konu var aslında ama tam tatmin etmedi beni o yüzden okumadım.

şunu unutmayın ki bu cfw yi yüklerseniz v51 e veda etmek zorunda kalırsınız

ben klasör isimlerini düzeltmeye çalıştım ama beceremedim profesyonel adam lazım:ehe

teoman1141

teoman1141

Üye
    Konu Sahibi
mustafa

mustafa

Üye
menü isimlerini değiştirmeyi de buldum ama pek deneyesim yok açıkçası. kaldırdım çünki bu cfw yi geri

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
pandorayı eLden geçirdim.hiçbir farki kaLmadi.Tabi görünüm oLarak.

ayrica bunda sadece alfasayısal tus takimi ve el yazisi var.

akrep16

akrep16

Üye
teşekkür ederim hepinize ama ben yükledim hack lı değil rompackhed yok ev ekranı yok bekleme ekranında 2 kısayol ekranı çalışmıyor uygulamalar klasöründe bir programın ikonu yok ve çalışmıyor

cvitae

Üye
fw hacklidir installserver fw ye gömülüdür rompatcher yükleyebilirsin link : ekrandaki 2 kısayol biri smartgo (online oyun programı)2.sini hatırlamıyorum onları da zaten içerik düzenleden değiştirebilirsin programlardaki ikon da maps ile alakalı ovi yi kullanabilirsin

mustafa

mustafa

Üye
pandorayı eLden geçirdim.hiçbir farki kaLmadi.Tabi görünüm oLarak.

ayrica bunda sadece alfasayısal tus takimi ve el yazisi var.

hocam aslına bakarsan sadece görünüm bu da. pandora ya da herhangi bi cfw yapılacak tek şey 4x4 menü düzeninde tam ekran menü o kadar. s^3 teması zaten mevcut. :yuru

cvitae

Üye
mustafa hocam kusura bakma birşey soracağım bu fw yi yükledim tuş tkaımı ışıklarını bir türlü kapatamadım eski fw de hep kapalı tutardım lightcontrol ile ama şimdi çalışmıyor n97 c6 modlaını da denedim ama bi türlü olmadı biliyorsanız yardım eder misiniz teşekkürler

khytr89

khytr89

Üye
tam indirecektim ama ovi maps ın olmadığını görünce vazgeçtim.Aslında 3.06 sürümü betalabs tan iniyor ama fw ye entegreli olsaydı daha güzel olurdu.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
ARKADAŞLAR BENCE BÖYLE SADESİ DAHA HOŞ YANİ ŞİMDİ TAMAM DİĞER ARKADAŞLARDA İYİ FW YAPIYORLAR FAKAT HER YERDE YAPTIKLARI FW'NİN ADI YAZIYOR BUDA ORJİNAL NOKIA GÖRÜNTÜSÜNÜ BOZUYOR BENCE YAPARKEN DAHA AZ FW İSMİ YAZSINLAR YADA KÜÇÜK BOYUTTA YAZMAYI DENESİNLER...Türkçe FW için Teşekkürler ;)))

Üst Alt