Açılıyor fakat dediğim gibi tam ekran qwerty çalışmıyorMesajlar açılıyo mu _ ?![]()

Beğendiysen ne mutlu banaOlsun ya ona fazla gerek yok yazma dilini değiştirince açılır .. Çok saol![]()
Sağol destek çıktığın için
Şuanda başka bir fw nin .r14 dosyası ile oynuyorum bakalım olacakmı
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar bu arada qwerty sadece türkçede çalışmıyor ingilizcede çalışıyor
indirmek istiyenlere link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet kardeş mesajlar ve arama ekranı türkçe sorunsuz fakat tam ekran qwerty çalışmıyor TürkçedeArkadaşım bu fw senin hazırladığınmı?

Şuanda onun üzerinde uğraşıyorum...qwerty kılawye çalışıyormu ?
şimdi gördüm ....
çözümü yokmu
Şuanda onun üzerinde uğraşıyorum...
Haklısındostum hala sorunlar varsa boş ver bazı cibiliyetsiz üyeelrimiz saçma yorum yapıp canını sıkabilir
sadece bir sorun var oda bu işte qwerty açılmaması hala üzerinde uğraşıyorum bi Allahın kulu gelip yardım etmedi be tek tabanca gidiyoruz bu fw de
dostum devam bi çözüm bulacağına eminimHaklısınsadece bir sorun var oda bu işte qwerty açılmaması hala üzerinde uğraşıyorum bi Allahın kulu gelip yardım etmedi be tek tabanca gidiyoruz bu fw de
![]()
İnşallah yardıma gelirler (bu arada indireceklere hatırlatma yapmak için devamlı mesajlarde editle yazıyorumdostum devam bi çözüm bulacağına eminim
ayrıca konuyu iyi bilen bir kaç dostumuza gönderdim ama henüz daha cevap gelmedi
şuanda tek sen ilgileniryorsun saolasın
bu fw bana çok iyi geldi inşallah sorunların hepsine çare bulunursa harika olacak artık sürekli fw atmak zorunda kalmayacağıma inanıyorum. İYi Forumlar...

tam ekran klawye konusunda bazı fw lerde bu sorun yok (isim vermek doğrumu bilmiyorum)İnşallah yardıma gelirler (bu arada indireceklere hatırlatma yapmak için devamlı mesajlarde editle yazıyorum
Edit:Tam ekran klavyesi olmayan fakat herşeyi düzeltilmiş olan için link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Doğru söylüyorsun düzeltilebilirtam ekran klawye konusunda bazı fw lerde bu sorun yok (isim vermek doğrumu bilmiyorum)
onlardan dosyaları alarak düzeltilmiyormu yoksa ben saçmalıyormuyum![]()
ama yaklasık 6-7 tane başka fw lerden o sinir olduğum
.r14 dosyasını aldım gene olmadı

neyse dostum olmuyorsa daha fazla kendini yorma inşallah yarın yardım gelir ama eğer çözersen bana özelden mesaj atabilirsin maxsimum 10 dk bir burda oluyorum 12 kadar pc başında olururumDoğru söylüyorsun düzeltilebilirama yaklasık 6-7 tane başka fw lerden o sinir olduğum
.r14 dosyasını aldım gene olmadı
Eğer bukadar uğraşmamın arkasında çok ufak bir atlama varsa kafamı duvarda kıracam valla![]()
Bu akşam çözebileceğimi sanmıyorum ama eğer çözersem ilk size haber vereceğimneyse dostum olmuyorsa daha fazla kendini yorma inşallah yarın yardım gelir ama eğer çözersen bana özelden mesaj atabilirsin maxsimum 10 dk bir burda oluyorum 12 kadar pc başında olururum

İlgin tekrar Teşekkür EderimBu akşam çözebileceğimi sanmıyorum ama eğer çözersem ilk size haber vereceğim![]()