Symbian^3 v5.4 Türkçe (5800 v52.007 için)

Sponsorlu Bağlantılar

teoman1141

teoman1141

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlar açılıyo mu _ ? :)

teoman1141

teoman1141

Üye
    Konu Sahibi
Olsun ya ona fazla gerek yok yazma dilini değiştirince açılır .. Çok saol ;)

kaan18

Üye
Sağol destek çıktığın için
Şuanda başka bir fw nin .r14 dosyası ile oynuyorum bakalım olacakmı

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bu arada qwerty sadece türkçede çalışmıyor ingilizcede çalışıyor
indirmek istiyenlere link:

Arkadaşım bu fw senin hazırladığınmı?

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
qwerty kılawye çalışıyormu ?

şimdi gördüm ....

çözümü yokmu

C3MALAKK0

Üye
Beyler bu olay tema gibi deilmi ? Symbian 3 programlarini yükleyemem sanirim ?

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar konuyu açammı? sonra düzeltirim.:hmmm

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
dostum hala sorunlar varsa boş ver bazı cibiliyetsiz üyeelrimiz saçma yorum yapıp canını sıkabilir

PriZm

PriZm

Üye
dostum hala sorunlar varsa boş ver bazı cibiliyetsiz üyeelrimiz saçma yorum yapıp canını sıkabilir
Haklısın:ehe sadece bir sorun var oda bu işte qwerty açılmaması hala üzerinde uğraşıyorum bi Allahın kulu gelip yardım etmedi be tek tabanca gidiyoruz bu fw de:ehe

Edit:Tam ekran klavyesi olmayan fakat herşeyi düzeltilmiş olan için link:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Haklısın:ehe sadece bir sorun var oda bu işte qwerty açılmaması hala üzerinde uğraşıyorum bi Allahın kulu gelip yardım etmedi be tek tabanca gidiyoruz bu fw de:ehe
dostum devam bi çözüm bulacağına eminim

ayrıca konuyu iyi bilen bir kaç dostumuza gönderdim ama henüz daha cevap gelmedi
şuanda tek sen ilgileniryorsun saolasın
bu fw bana çok iyi geldi inşallah sorunların hepsine çare bulunursa harika olacak artık sürekli fw atmak zorunda kalmayacağıma inanıyorum. İYi Forumlar...

PriZm

PriZm

Üye
dostum devam bi çözüm bulacağına eminim

ayrıca konuyu iyi bilen bir kaç dostumuza gönderdim ama henüz daha cevap gelmedi
şuanda tek sen ilgileniryorsun saolasın
bu fw bana çok iyi geldi inşallah sorunların hepsine çare bulunursa harika olacak artık sürekli fw atmak zorunda kalmayacağıma inanıyorum. İYi Forumlar...
İnşallah yardıma gelirler (bu arada indireceklere hatırlatma yapmak için devamlı mesajlarde editle yazıyorum:oke:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
İnşallah yardıma gelirler (bu arada indireceklere hatırlatma yapmak için devamlı mesajlarde editle yazıyorum:oke:

tam ekran klawye konusunda bazı fw lerde bu sorun yok (isim vermek doğrumu bilmiyorum)
onlardan dosyaları alarak düzeltilmiyormu yoksa ben saçmalıyormuyum :D

PriZm

PriZm

Üye
tam ekran klawye konusunda bazı fw lerde bu sorun yok (isim vermek doğrumu bilmiyorum)
onlardan dosyaları alarak düzeltilmiyormu yoksa ben saçmalıyormuyum :D
Doğru söylüyorsun düzeltilebilir:oke: ama yaklasık 6-7 tane başka fw lerden o sinir olduğum:ehe .r14 dosyasını aldım gene olmadı:ağlarım:

Eğer bukadar uğraşmamın arkasında çok ufak bir atlama varsa kafamı duvarda kıracam valla:off:

ekleme:başka bir klavye buldum isteyen bunu beraberinde kullanabilirspecial_opera_dayhand_karasev1.rar

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Doğru söylüyorsun düzeltilebilir:oke: ama yaklasık 6-7 tane başka fw lerden o sinir olduğum:ehe .r14 dosyasını aldım gene olmadı:ağlarım:

Eğer bukadar uğraşmamın arkasında çok ufak bir atlama varsa kafamı duvarda kıracam valla:off:
neyse dostum olmuyorsa daha fazla kendini yorma inşallah yarın yardım gelir ama eğer çözersen bana özelden mesaj atabilirsin maxsimum 10 dk bir burda oluyorum 12 kadar pc başında olururum

PriZm

PriZm

Üye
neyse dostum olmuyorsa daha fazla kendini yorma inşallah yarın yardım gelir ama eğer çözersen bana özelden mesaj atabilirsin maxsimum 10 dk bir burda oluyorum 12 kadar pc başında olururum
Bu akşam çözebileceğimi sanmıyorum ama eğer çözersem ilk size haber vereceğim:oke:

Üst Alt