Symbian^3 v5.4 Türkçe (5800 v52.007 için)

Sponsorlu Bağlantılar

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
dostum herhangi bir dilin dosyasının ismini değiştirerek yaptığında mesajlar o ismini değiştirdiğin dosyanın dilini almaz mı? orjinal r14 eklemek daha mantıklı olmaz mı. ben o şekilde yaptım şu an mesajlarda açılıyor. menüyü de tam ekran menü yaptım kral oldu :oke:
ss ekliyorum

arkadaşık Türkçe Fw 4x4 Yapıp Paylaşırmısın? Teşekkürler...

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
oyunlar ve sistem iconlarının isimleri neden türkçe değil :S ? birde t9 türkçe mi vede media bar çalışıyormu ?

stopaj

stopaj

Üye
dostum herhangi bir dilin dosyasının ismini değiştirerek yaptığında mesajlar o ismini değiştirdiğin dosyanın dilini almaz mı? orjinal r14 eklemek daha mantıklı olmaz mı. ben o şekilde yaptım şu an mesajlarda açılıyor. menüyü de tam ekran menü yaptım kral oldu :oke:
ss ekliyorum

O kadar Anlatmışsın yapmışsın paylaş da biz de kullanalım :ehe:ağlarım:

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Hadı BeyLer Beklıoruz bAK .D .d .d Ingılızce kullanmaktan sıkıldm hady .d .d

teoman1141

teoman1141

Üye
    Konu Sahibi
ss ekliyorum

Arkadaşlar şu mesaj işini biraz daha açsanız veya resimli anlatım falan anlamadım da :ağlarım:

webersin

webersin

Üye
ss ekliyorum

Dostum bende zaten öyle yaptım başka yapılış tarzı olmaz zaten fw gerçekten güzel hız konusunda harika hiç bu kadar hızlı bir fw görmedim, açılışında kilmme tr sonradan yükledim her açılışta rehberi otamatik başlatıyor herhalde vs biraz daha düzenlenirse bu fwden iş çıkar hız kaymak gibi (h)

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Şu Fw yi sorunsuz türkçeleştirerek bir konu açın bakın bu kadar insan beğenmiş bende beğendim bi el atın aramızda profosyöneller var ...

teoman1141

teoman1141

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Şu Fw yi sorunsuz türkçeleştirerek bir konu açın bakın bu kadar insan beğenmiş bende beğendim bi el atın aramızda profosyöneller var ...
Katılıyorum :oke:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
şu fwyi %100 türkçe 0 hata yapıp upload yapacak kimse yokmu :(

kaan18

Üye
şu fw ye bi el atsın birisi lütfen..bu kadar insan bekliyor çokta ilgi gördü birisi bunu %100 türkçe ve mesajlar sorunu olmadan yaparsa efsane olur valla :D konuda bilgisi olan ve türkçe yaptım sorun yok diyen arkadaşlar paylaşında telefonlar bayram etsin şimdiden teşekkürler

SEKOLELE

sesimize kulak veren yok mu :islik

PriZm

PriZm

Üye
Off MegalomaniaX Tam ihtiyacımız varken sen yoksun oldumu yaw:ağlarım:

cvitae

Üye
arkadaşlar şimdi uğraşıyorum becerebilirsem hemen upload edecem tr paketini

SEKOLELE

hadi bakalim insallah :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Nihayet birisi el attı konuya:oke:

Bugün yaptım yaptım yapamadım Haftaya kadar beklemem gerekecek:off::vur:vur:vur

kaan18

Üye
biri şu konuya baksın lütfen :S

kingkarator

Üye
Arkadaslar su bır ıkı trkce hatası duzeltılsın yukleyecem hemen

PriZm

PriZm

Üye
Aha ben yaptım:aha::aha::box
Biraz nfe de o dediğin dosyayı kurcaladım oldu:oke:

kingkarator

Üye
Neyi yaptın turkce ısınımı eger evetse arkadasım yuklersen cok makbukle gecer beklıyorum

PriZm

PriZm

Üye
Neyi yaptın turkce ısınımı eger evetse arkadasım yuklersen cok makbukle gecer beklıyorum
mesajlar bölümünün açılmamasını hallettim
Edit:Bekle şimdide arama ekranına basınca telefon reset atıyor OFFFF:off::off::off::off::vur:vur:vur:vur:vur

Üst Alt