Symbian^3 Sertifikalandırma Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
inş dostum ben fazla beklemedim inşallah sende beklemezsin hayırlısı bakalım
farketmez. Istediginiz yerden uyelik alin. Hic bir sey farketmiyor. 5-6 hesap actim opdada hepsinde de 1-2 hafta hatta icinde 2009 da actigimda var halen BEING PRODUCED puff:s bugun 20 dolar yatirdim parayi. Salakca bi durum ama kendi bildigim is. Parayi yatirir yatirmaz sertifikam geldi. Siteden signed yapiyorum. 13 tane arkadaslara sertifika aldim.sinirsiz. Cok rahatim. Tavsiye ederim... ;)

engin_erg

engin_erg

Üye
hayırlı olsun arkadaşım salakça bi durum değil olabilir para yatırmanın avantajı sen sınırsız sertifika alabiliyorsun ben bir defa srtifika alabiliyorum :)

spartuas

spartuas

Üye
hayırlı olsun arkadaşım salakça bi durum değil olabilir para yatırmanın avantajı sen sınırsız sertifika alabiliyorsun ben bir defa srtifika alabiliyorum :)
sagol herkes ben 1 gunde alabiliyorum diyor. Nasil diyorum yardim eden yok. 20 dolar bnm icin hic. Bastim aldim. Bekleme problemi yok ;)

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
sagol herkes ben 1 gunde alabiliyorum diyor. Nasil diyorum yardim eden yok. 20 dolar bnm icin hic. Bastim aldim. Bekleme problemi yok ;)

acaba mesaj pencerenizi boşaltabilir misiniz mesaj atacağım atamıyorum :)

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
Vermiyor OPDA.. Büyük yazmayacağım artık opda diye yazacağım :) arkadaşlar şu sertifika almanın yöntemini yordamını bilen varsa lütfen anlatsın çok muzdaribim.

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
sorun hala çözülmüş değil. Herkes muzdarip. Yardımcı olabilecek hiç kimse yok mu?

cardanadam

cardanadam

Üye
anna güncellemesinde sertifika hatası çözülmüş

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
kaynak yok :) fiyasko :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt