Symbian^3 hack sorunu yardım lazım [Failed restore: File already exist] hatası.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taner-es

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 hack sorunu yardım lazım [Failed restore: File already exist] hatası.
Arkadaşlar, symbian^3 c6-01 im var NortonSymbianHack ve RompatcherPlus v3.1 yardımıyla sorunsuz bi şekilde yükledim yaptım sertifika gerektiren butn uygulamaları sorunsuz yukledim fakat hafıza kartını biçimlendirmem gerekti ve biçimlendirdikden sonra rompatcher programı silindi şimdi ise tekrardan NortonSymbianHack i kurup karantinada restore etmeye calıstıgımda "Failed restore: File already exist" hatasını alıyorum rompatcheri kurmaya calıstıgımdada "Sertifika hatası. Uygulama sağlayıcısıyla görüşün." hatası geliyor bu sorunu cozmem için hard format veya soft format falanmı atmam gerekiyor yoksa telefonu artık hackleme gibi bir şansım yokmu ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim.Bu arada elimden geldigince forumu dolasmaya calıstım fakat bu sorun hakkında kesin bir çözüm yazan bi konu bulamadıgımdan bu baslıgı acıyorum inş. çözersiniz bu sorunu teşekkürler.

taner-es

Üye
    Konu Sahibi
konunu inceledim denedim fakat aynı yerlerde aynı hatalar devam ediyor :( msnimi veriyorum pmden

----------Eklendi @ 11:36:23 ---------- Yazıldı @ 10:07:10 ----------

Bu yöntem Nokia N8, Nokia C7 ve Nokia C6-01 modelleri için geçerlidir.Öncelikle unutulmamalıdırki, format atma işlemi telefonu fabrika çıkış ayarlarına geri döndürür. Telefonunuzdaki tüm verileri silmenizi sağlar (hafıza kartındaki veriler zarar görmez/silinmez) bu sayede bunalmış telefonunuzu ilk haline çevirip temiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
1.Adım
Telefonumuzu kapatıyoruz ve 30 saniye kadar bekliyoruz.

2.Adım
Resimde gördüğünüz 3 tuşa birden aynı anda basık tutun(Ses kısma, kamera, menü tuşları)

3.Adım
Bastığımız 3 tuşu basılı tutarak bırakmadan üst on-off (kapatıp açma tuşu) tuşuna basık tutarak mavi Nokia Logo’su gelene kadar bekliyoruz, Nokia Logo’su ekran belirtikten 5 saniye sonra tuşları bırakabilirsiniz.
Tüm bunları yaptıysanız telefonunuz sıfırlanarak açılmış bir halde göreceksiniz.
Faydalı bilgiler;
Format atmadan önce, telefonunuza yüklediğiniz uygulamaları kaldırmanızı öneriyoruz, hafıza kartınızdaki uygulamalar telefonunuzu formattan sonra yavaşlatmaya neden olabilir. Alternatif olarak format attıktan sonra telefonu pcye depolama modunda bağlayıp hafıza kartındaki, prviate, sys, system, reseurce klasörlerini silmeniz şiddetle önerilmektedir.
Kolay gelsin.

bu işlemi yaptıkdan sonra hafıza kartınıda tekrar biçimlendirdim ve sorunum cozuldu artık hata vermiyor tekrardan hackledim

utkucan9787

Üye
Arkadaşlar telefonum C6-01 symbian anna sürekli hata alıyorum bu hackleme ile ilgili bana birisi yardım edebilirmi?????

xinanux

Üye

taner-es

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum C6-01 symbian anna sürekli hata alıyorum bu hackleme ile ilgili bana birisi yardım edebilirmi?????

anna hakkında fazla bilgim yok ama tam olarak ne hatası alıyosun yazarsan yardımcı olmaya calısırım

mkmesutmk

Üye
Arkadaşlar, symbian^3 c6-01 im var NortonSymbianHack ve RompatcherPlus v3.1 yardımıyla sorunsuz bi şekilde yükledim yaptım sertifika gerektiren butn uygulamaları sorunsuz yukledim fakat hafıza kartını biçimlendirmem gerekti ve biçimlendirdikden sonra rompatcher programı silindi şimdi ise tekrardan NortonSymbianHack i kurup karantinada restore etmeye calıstıgımda "Failed restore: File already exist" hatasını alıyorum rompatcheri kurmaya calıstıgımdada "Sertifika hatası. Uygulama sağlayıcısıyla görüşün." hatası geliyor bu sorunu cozmem için hard format veya soft format falanmı atmam gerekiyor yoksa telefonu artık hackleme gibi bir şansım yokmu ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim.Bu arada elimden geldigince forumu dolasmaya calıstım fakat bu sorun hakkında kesin bir çözüm yazan bi konu bulamadıgımdan bu baslıgı acıyorum inş. çözersiniz bu sorunu teşekkürler.

taner abi ben de de aynı sorun oldu ne yapmalıyım bana yardım et

ugrözlm

Üye
çok sağolun.vala işe yaradı:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt