ama modsuz olmuyo olmassa içim cız ediyorŞehriyar da konuyu taşısın yine sonra emi![]()

Cebindeki telefon standart java bana bilgi satıyor 
doğru emulatör falan varda iphone oyunlarınıda açsa keşkeHerşeyi bırakın da... Birgün herşeyi bilen bir vatandaş ile tartışıyorum.Bana Android'e herşeyin yüklendiğini söyleyip duruyor.Yani Symbian uygulamalarının bile yüklendiğini söylüyor.Çünkü bu Android.Yani yükseltilebilir herşeye açıktır demek diyor.Bende he he sen öyle diyorsan öyledir diyorumCebindeki telefon standart java bana bilgi satıyor
![]()
doğru emulatör falan varda iphone oyunlarınıda açsa keşke

ne güzel işteo zaman herkes android alır
Herşeyi bırakın da... Birgün herşeyi bilen bir vatandaş ile tartışıyorum.Bana Android'e herşeyin yüklendiğini söyleyip duruyor.Yani Symbian uygulamalarının bile yüklendiğini söylüyor.Çünkü bu Android.Yani yükseltilebilir herşeye açıktır demek diyor.Bende he he sen öyle diyorsan öyledir diyorumCebindeki telefon standart java bana bilgi satıyor
![]()

Doğru söylüyorsun galaxy w da öyle bir sorun yok çünkü samsung galaxy w için ics yayınlamadı.tek kelimeyle galaxy w al derim . kullanıyorum çok memnunum. ayrıca istersen diğer sitelere bak hep neo v şikayeti var android 4.0 dan dolayı . ama galaxy w de sorun yok
Ben de zaten ics kullanmıyorum ve şu an için geçme niyetim de yok ama ics sorunlu diye neo v yi kötülememek gerekir.Güncelleme yapmak mecburi değil ki.Neo V al.Aldığın gibi kullan.ICS yükseltmesi zorunlu değil.Zaten ICS'den memnun olan yok denecek kadar az.
Ben de zaten ics kullanmıyorum ve şu an için geçme niyetim de yok ama ics sorunlu diye neo v yi kötülememek gerekir.
neo v yi ics kirletiyo güncellemezseniz 3 sene gider o telBen de zaten ics kullanmıyorum ve şu an için geçme niyetim de yok ama ics sorunlu diye neo v yi kötülememek gerekir.
Bir arkadaş telefon önerisi yaparken neo v alma ics sorunlu gibi şeyler yazmış ordan kurdum alakayıics ile neo v arasındaki alakayı anlayamadım adamlar neden neo v yi kötülesinler ki ? o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisi...