Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian işlemci ölmek üzeredir. Bnm Nokia C7-00 var. İşlemci dışında memnunum. Arkadaşlar sizce Hangi Android cihazla takas edim ?

kim ya onlar anam babam usulü sök tak biliyorlar sadeceİşlemci ne ya?bazı ... telefoncularda böyle diyor sinir ediyor insanı.herkes bunları telefonculardan öğreniyor galiba..

Aynen
kim ya onlar anam babam usulü sök tak biliyorlar sadece![]()

Parası olan telefoncu oluyor ne yapalım![]()

Telefoncunun tekiyle kavga ettim sırf işlemci diyor diye.symbian ve android işlemci degil işletim sistemidir.telefon olarak sony xperia neo v öneririm

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian işlemci ölmek üzeredir. Bnm Nokia C7-00 var. İşlemci dışında memnunum. Arkadaşlar sizce Hangi Android cihazla takas edim ?

en iyisini yapmışsın öyleleri laftan anlamaz
Telefoncunun tekiyle kavga ettim sırf işlemci diyor diye.
Adama dedim ki bak abi işlemci değil o işletim sistemi müşterilerine rezil olma dedim yok adam anlamıyo sen misin telefoncu ben miyim benden iyi mi bilecen diyo![]()
Bende sen devam et öyle işlemci demeye dedim çıktım![]()

Hangi telefoncuyla kavga ettiğini sölede adamları basalım işlemcimiymiş işletim sistemimiymiş görsünler bakalım
Telefoncunun tekiyle kavga ettim sırf işlemci diyor diye.
Adama dedim ki bak abi işlemci değil o işletim sistemi müşterilerine rezil olma dedim yok adam anlamıyo sen misin telefoncu ben miyim benden iyi mi bilecen diyo![]()
Bende sen devam et öyle işlemci demeye dedim çıktım![]()

[ENGİN];4829053' Alıntı:
adamlara class 10 hafıza kartı varmı diyosun verdiği cevap;O ne'ki!
bir işlemci vakası daha,
beyler birisi bunun önüne geçsin hatta foruma girerken android işlemci değil işletim sistemidir diye bir uyarı çıkartılsın,bu ne ya android'in sanal işlemcisi varda biz mi bilmiyoruz anlamadım gitti 

[ENGİN];4829053' Alıntı:
adamlara class 10 hafıza kartı varmı diyosun verdiği cevap;O ne'ki!
yok gerçekten bilmiyorlar işi ama ekmek parası kazanıyorlar işte ne yapsın telefoncularda insan evine bakması gerekiyor doğal olarak...WTF ? diyorum bende adama![]()