Symbian 3 işletim sisteminden android işletim sistemine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 3 işletim sisteminden android işletim sistemine
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian işletim sistemi ölmek üzeredir. Bnm Nokia C7-00 var. İşlemci dışında memnunum. Arkadaşlar sizce Hangi Android cihazla takas edim ?

KayraBey

KayraBey

Üye
symbian ve android işlemci degil işletim sistemidir.telefon olarak sony xperia neo v öneririm

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve ~N.A.W.Y~

groupertekin

Üye
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian işlemci ölmek üzeredir. Bnm Nokia C7-00 var. İşlemci dışında memnunum. Arkadaşlar sizce Hangi Android cihazla takas edim ?

Bende de C6-01 Symbian vardı ve bugün gittim Android'e geçtim ve bunu yapmakla en iyi şeyi yaptım.Ben Galaxy w aldım ve gayette memnunum,sana önereceğim model de bu,ace sakın alma,hem 3G'si yok hem düşük model,galaxy w'de 1,4 ghz ve 3g'de var :)

• Beğen
Tepkiler: Dede

oqlahoma

Üye
bence çok büyük bir cihazla başlama önce acemiliğini at bence huawei ideos x5 al acemiliğini attıktan sonra galaxy w neo v gibi cihazlar alabilirsin

PriZm

PriZm

Üye
İşlemci ne ya? :D bazı ... telefoncularda böyle diyor sinir ediyor insanı.herkes bunları telefonculardan öğreniyor galiba..

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dadaraz, Peocawe ve ~N.A.W.Y~
KayraBey

KayraBey

Üye
Parası olan telefoncu oluyor ne yapalım :)

• Beğen
Tepkiler: dadaraz, avcitalip, Black ve 2 diğerleri
ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Xperia X10 ile takas etsem para isterlermi ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
symbian ve android işlemci degil işletim sistemidir.telefon olarak sony xperia neo v öneririm
Telefoncunun tekiyle kavga ettim sırf işlemci diyor diye.
Adama dedim ki bak abi işlemci değil o işletim sistemi müşterilerine rezil olma dedim yok adam anlamıyo sen misin telefoncu ben miyim benden iyi mi bilecen diyo :D
Bende sen devam et öyle işlemci demeye dedim çıktım :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve groupertekin
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi symbian işlemci ölmek üzeredir. Bnm Nokia C7-00 var. İşlemci dışında memnunum. Arkadaşlar sizce Hangi Android cihazla takas edim ?

Sınıfta Xperia Pro'yu gören bir arkadaşım da "o android işlemciliyse çok iyidir bilgisayar gibidir" diyordu :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
PriZm

PriZm

Üye

Adama dedim ki bak abi işlemci değil o işletim sistemi müşterilerine rezil olma dedim yok adam anlamıyo sen misin telefoncu ben miyim benden iyi mi bilecen diyo :D
en iyisini yapmışsın öyleleri laftan anlamaz :D

Black

Black

Üye

Hangi telefoncuyla kavga ettiğini sölede adamları basalım işlemcimiymiş işletim sistemimiymiş görsünler bakalım:ehe:ehe:ehe

NiqHTDeViL

Üye
Android İşlemci derken belki adam telefonun işlemcisinin android tarafından yapıldığını düşünüyordur :ehe:aha:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
[ENGİN];4829053' Alıntı:

adamlara class 10 hafıza kartı varmı diyosun verdiği cevap;O ne'ki!

Ben telefoncu olacam ve piyasadan haberim olmayacak? Bunlar parayı yerde mi bulmuşta telefoncu dükkanı açmış?

avcitalip

avcitalip

Üye

:aha:bir işlemci vakası daha,:megafon:beyler birisi bunun önüne geçsin hatta foruma girerken android işlemci değil işletim sistemidir diye bir uyarı çıkartılsın,bu ne ya android'in sanal işlemcisi varda biz mi bilmiyoruz anlamadım gitti :naughty::kop:

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4829053' Alıntı:

adamlara class 10 hafıza kartı varmı diyosun verdiği cevap;O ne'ki!

WTF ? diyorum bende adama:naughty:yok gerçekten bilmiyorlar işi ama ekmek parası kazanıyorlar işte ne yapsın telefoncularda insan evine bakması gerekiyor doğal olarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt