Symbian 3 işletim sisteminden android işletim sistemine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SensitiveFocus

Üye
tek kelimeyle galaxy w al derim . kullanıyorum çok memnunum. ayrıca istersen diğer sitelere bak hep neo v şikayeti var android 4.0 dan dolayı . ama galaxy w de sorun yok

PriZm

PriZm

Üye
Neo V varken Galaxy W almak affedersiniz ama eşeklik olur.Galaxy W birtek işlemci yönünden üstün diğer bütün özelliklerde Neo V alıyor.ayrıca bazıları ICS kotu demiş.Yüklemeyi beceremeyenler yüzünden daha ıcs çok kötülenecek.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Silinen Üye 94869
KayraBey

KayraBey

Üye
Herşeyi bırakın da... Birgün herşeyi bilen bir vatandaş ile tartışıyorum.Bana Android'e herşeyin yüklendiğini söyleyip duruyor.Yani Symbian uygulamalarının bile yüklendiğini söylüyor.Çünkü bu Android.Yani yükseltilebilir herşeye açıktır demek diyor.Bende he he sen öyle diyorsan öyledir diyorum :) Cebindeki telefon standart java bana bilgi satıyor :P:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Herşeyi bırakın da... Birgün herşeyi bilen bir vatandaş ile tartışıyorum.Bana Android'e herşeyin yüklendiğini söyleyip duruyor.Yani Symbian uygulamalarının bile yüklendiğini söylüyor.Çünkü bu Android.Yani yükseltilebilir herşeye açıktır demek diyor.Bende he he sen öyle diyorsan öyledir diyorum :) Cebindeki telefon standart java bana bilgi satıyor :P:
doğru emulatör falan varda iphone oyunlarınıda açsa keşke

• Beğen
Tepkiler: klongs
klongs

klongs

Üye
o zaman herkes android alır

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Arkadaşına güldüm :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: GuitaristBoy
mrkd

mrkd

Üye
tek kelimeyle galaxy w al derim . kullanıyorum çok memnunum. ayrıca istersen diğer sitelere bak hep neo v şikayeti var android 4.0 dan dolayı . ama galaxy w de sorun yok
Doğru söylüyorsun galaxy w da öyle bir sorun yok çünkü samsung galaxy w için ics yayınlamadı.

KayraBey

KayraBey

Üye
Güncelleme yapmak mecburi değil ki.Neo V al.Aldığın gibi kullan.ICS yükseltmesi zorunlu değil.Zaten ICS'den memnun olan yok denecek kadar az.

mrkd

mrkd

Üye
Güncelleme yapmak mecburi değil ki.Neo V al.Aldığın gibi kullan.ICS yükseltmesi zorunlu değil.Zaten ICS'den memnun olan yok denecek kadar az.
Ben de zaten ics kullanmıyorum ve şu an için geçme niyetim de yok ama ics sorunlu diye neo v yi kötülememek gerekir.

avcitalip

avcitalip

Üye
Ben de zaten ics kullanmıyorum ve şu an için geçme niyetim de yok ama ics sorunlu diye neo v yi kötülememek gerekir.

ics ile neo v arasındaki alakayı anlayamadım adamlar neden neo v yi kötülesinler ki ? o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisi...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
neo v yi ics kirletiyo güncellemezseniz 3 sene gider o tel

• Beğen
Tepkiler: mrkd
KayraBey

KayraBey

Üye
Aynen öyle...

mrkd

mrkd

Üye
ics ile neo v arasındaki alakayı anlayamadım adamlar neden neo v yi kötülesinler ki ? o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisi...
Bir arkadaş telefon önerisi yaparken neo v alma ics sorunlu gibi şeyler yazmış ordan kurdum alakayı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt