Symbian 3 işletim sisteminden android işletim sistemine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blacktalon

blacktalon

Üye
Belki yanlıslıkla yazmıstır neden yukeniyosunuz ki

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Ynlış yazmışım İşletim Sistemi Android ve telefon hafızası 8 GB ve üstü Olan Telefon arıyorum.

amcalu1

amcalu1

Üye
Motorola atrix

isobabakral

isobabakral

Üye
s2 al veya s3 desire hd de olabilir androidin her türlùsü iyidir

klongs

klongs

Üye
kimse s2 sini verip c7 almaz bence sat üstüne para koy s2 al

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Ben telefoncu olacam ve piyasadan haberim olmayacak? Bunlar parayı yerde mi bulmuşta telefoncu dükkanı açmış?

en azından satacağım diye aldığın cıhazı tanıyacaksın birazcık daha hangi sistem hangı telde kullanılıyor bilmiyor çoğunlukla

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
[ENGİN];4837376' Alıntı:

en azından satacağım diye aldığın cıhazı tanıyacaksın birazcık daha hangi sistem hangı telde kullanılıyor bilmiyor çoğunlukla

Al sana bir cahil telefoncu daha. Bugün yanımda bilgisayar ve telefonda facebooktan başka birşey bilmeyen, telefonda arama yaparken YES NO tuşlarını karıştıran ergen arkadaşımın babası, gelecek sene onu bir telefoncu dükkanı açıp oraya bakması için görevlendirecekmiş.

Babası zengin yani ;)

• Beğen
Tepkiler: GuitaristBoy
PriZm

PriZm

Üye

Al sana bir cahil telefoncu daha. Bugün yanımda bilgisayar ve telefonda facebooktan başka birşey bilmeyen, telefonda arama yaparken YES NO tuşlarını karıştıran ergen arkadaşımın babası, gelecek sene onu bir telefoncu dükkanı açıp oraya bakması için görevlendirecekmiş.

Babası zengin yani ;)

vay Milletimizin haline...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aboooow :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
Adama cevap verseniz tartiscaginiza

larten123

larten123

Üye
aynen adama cok yuklenmişsiniz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Xperia Neo tavsiyemdir :oke:

- - - Eklendi - - -

İçinde Android işlemcisi yüklü (:aman2:)

• Beğen
Tepkiler: avcitalip, klongs ve ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Şehriyar da konuyu taşısın yine sonra emi :D

PriveT

PriveT

Üye
Arkadaslar bence bilmemek degil ogrenmemek ayiptir. Kimse anasinin karninda ogrenmiyor hicbirseyi, hata yapan insanlarla dalga gecerek yikici olmak yerine, biraz yapici olup ogretmeye calissak bence daha iyi olur. Kimse bildigi bir seyi ilk ogrenmeye basladigi zamanlari unutmasin bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt