Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian 3 işletim sisteminden android işletim sistemine
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SensitiveFocus
Üye
tek kelimeyle galaxy w al derim . kullanıyorum çok memnunum. ayrıca istersen diğer sitelere bak hep neo v şikayeti var android 4.0 dan dolayı . ama galaxy w de sorun yok
PriZm
Üye
Neo V varken Galaxy W almak affedersiniz ama eşeklik olur.Galaxy W birtek işlemci yönünden üstün diğer bütün özelliklerde Neo V alıyor.ayrıca bazıları ICS kotu demiş.Yüklemeyi beceremeyenler yüzünden daha ıcs çok kötülenecek.
Herşeyi bırakın da... Birgün herşeyi bilen bir vatandaş ile tartışıyorum.Bana Android'e herşeyin yüklendiğini söyleyip duruyor.Yani Symbian uygulamalarının bile yüklendiğini söylüyor.Çünkü bu Android.Yani yükseltilebilir herşeye açıktır demek diyor.Bende he he sen öyle diyorsan öyledir diyorum Cebindeki telefon standart java bana bilgi satıyor
Herşeyi bırakın da... Birgün herşeyi bilen bir vatandaş ile tartışıyorum.Bana Android'e herşeyin yüklendiğini söyleyip duruyor.Yani Symbian uygulamalarının bile yüklendiğini söylüyor.Çünkü bu Android.Yani yükseltilebilir herşeye açıktır demek diyor.Bende he he sen öyle diyorsan öyledir diyorum Cebindeki telefon standart java bana bilgi satıyor
tek kelimeyle galaxy w al derim . kullanıyorum çok memnunum. ayrıca istersen diğer sitelere bak hep neo v şikayeti var android 4.0 dan dolayı . ama galaxy w de sorun yok