arkadaşlar ilginç ama bendede işe yaradı örnek olarak daha önce annada ve bellede sabah şarjdan çıkarıyordum hd oyunları oynuyor arkadaşlarım ben günlük tahmini 250 mesaj ve 25 dakika wifi internet aynı zamanda 3 saatlik sürekli konuşma yapıyorum sonuç saat 16:37 ve sadece bir kare şarjım gitti konuyu açan arkadaşa teşekkürler ve sonuç arkadaşlar bu sabah saat 06:45 itibarı ile sadece bir kare var ama daha güç tasarrufu istemedi yani toplamda 24 saati geçiyor gerçekten yararlı bir konu
8 en fazla 9 10 saat gidiyordu şarjım ama kalibrasyon yaptıktan sonra tam 36 saatte şarjım anca bitti.Konuyu açan arkadaşa çok tşk ediyorum telefonum nokıa E6 çok işime yaradı
8 en fazla 9 10 saat gidiyordu şarjım ama kalibrasyon yaptıktan sonra tam 36 saatte şarjım anca bitti.Konuyu açan arkadaşa çok tşk ediyorum telefonum nokıa E6 çok işime yaradı
konu hakkında yapılan yorumlar biraz abartılı gibi sanki kalibrasyon yaptıktan sonra kullanım eskiye göre 3.5 kat uzuyor çok mantıksız bir yorum konunun inandırıcılığını azaltıyor
konu hakkında yapılan yorumlar biraz abartılı gibi sanki kalibrasyon yaptıktan sonra kullanım eskiye göre 3.5 kat uzuyor çok mantıksız bir yorum konunun inandırıcılığını azaltıyor
şarjdan çıkarttığım saat batarya seviye göstergesinde yazıyor ama ne kalibrasyon nede başka bir şey yaptım kalibrasyon hikaye zaten batarya %100 olduğunda şarjı kesiyor telefon ve %90 nın altına düşmeden şarja başlamıyor sen nekadar uğraşırsan uğraş batarya hep aynı doluyor ne fazla nede az
bende opera mobile ile internete girdiğimde 3 saatte şarj bitiyor şimdi opera mini yükleyip diğerini sildim bugün deneyeceğim sonuç olumlu olursa yazarım
not: kalibrasyon yapmadım
ilk başlarda kalibrasyon ile şarj süresinin farkedeceğinden hiç umudum yoktu ama yine de denedim. normalde sabah şarjdan çıkarıp akşama kadar zar zor kullanırdım telefona hiç dokunmasam bile akşam kesinlikle şarjı biterdi. kalibrasyonu yaptıktan sonra tam tamına 42 saat gitti bunun son 20 saatinde kullanmasam bile wifi sürekli açıktı. resimlere bakın fark ortada deneyip denememek size kalmış