telefonum nickimde oldugu gibi 603 1. Yöntemi denedim ciddi mana artış oldu, ben bataryayıda değiştirmiştir yanlış hatırlamıyosam 1530mAh onunlada alakalı olabilir ama önceden 1 gün yetmeyen şarj şuan çok iyi gidiyor
Birinci yöntem herhangi bi şe yaramıyor dostum aksine bataryayı dahada kötü duruma getirdi önceden 3 gün giden şarjım şimdi yarım gün gidiyor 2 aydır güç tasarrufunda kullanıyorum cihazı garantiye vereceğim en son ...
Birinci yöntem herhangi bi şe yaramıyor dostum aksine bataryayı dahada kötü duruma getirdi önceden 3 gün giden şarjım şimdi yarım gün gidiyor 2 aydır güç tasarrufunda kullanıyorum cihazı garantiye vereceğim en son ...
Dostum dediğim gibi güç tasarrıfında kullanıyorum ki normaldede ekran ışığını sonda yani en sönük hali ile kullanıyordum 3G çok fazla şarj yiyor özelliklede internete girince maximum 1 buçuk saatde bitiyor batarya ...
Dostum dediğim gibi güç tasarrıfında kullanıyorum ki normaldede ekran ışığını sonda yani en sönük hali ile kullanıyordum 3G çok fazla şarj yiyor özelliklede internete girince maximum 1 buçuk saatde bitiyor batarya ...
benimde 2.5 saat anca gidiyordu şimdi internet kullanımında 7 saat gidiyor ekran ışığı kısık kullanıyorum sadece enerji tasarrufu kullanmıyorum titreşim olmayınca uyuz oluyorum
senin cihazında aksi bir durum olmuş olabilir dostum hem burdan hem özelden yermene gerek yok deneyenlerin %90 ında işe yaradı
ayrıca şu an il dışında oldugum icin pek bakamıyorum konulara
senin cihazında aksi bir durum olmuş olabilir dostum hem burdan hem özelden yermene gerek yok deneyenlerin %90 ında işe yaradı
ayrıca şu an il dışında oldugum icin pek bakamıyorum konulara
Özelden veya buradan yardımcı olduğunda söylenemez açıkcası dostum ne yapabiliriz dedim sen aksi bi durum var demişsin evet farkındayım sanıyorum ki bu şekilde olacak iş değil batarya bitti servise gidecek ...
sen bataryayla yazılımı nasıl bir tuttum merak ettim şimdi. senin işin batarya ile.. yazılımla işin yok ki.. flash atarsan yeniden yapman gerekiyormuş.. geç... hikayee...