Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
arkadasim yenilendikce o sekilde eklendi ama mapsin icinde var hiz kameralari haberde vermekte digerleri radarlarda etstira ücreli
trafik icin olanda ücretli bunlarda liclanip sunuma eklendigi icin trafik aktiflestirmiyoruz.. istersen baska bir arkadasda sormustu
cok uygun fiati hic crakli yüklemeden satin alabilirsin..

arkadasim tek Sygic icin olan dosyayimi istiyorsun zaten sanirin tek onu eklememistim digerleri olmasi lazim tek Sygic klasörüyse eklerim
nedirki interneti yeniledim 100.000 olana gectim ama iki gündür problem var yükleme yaparken gidip geldigi icin eklemedim..
Yeni sürümde zippyshare yazıyor ama.Link uploaded'e atıyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.
Yükledimde apk bozukmuş kardeşim.Açıldığında google play hatası alıyorum.
bozuk degil arkadasim senin yüklemek istedgin tlf hangisi bazi tlf,larda yüklemede problem cika biliyor
prblem olsa diger indirenlerde ayni problemi yasardi ayrica ben denemeden navi programlari eklemiyorum sunuma senin icin yinede yeniledim...

Karavelaa

Üye
bozuk degil arkadasim senin yüklemek istedgin tlf hangisi bazi tlf,larda yüklemede problem cika biliyor
prblem olsa diger indirenlerde ayni problemi yasardi ayrica ben denemeden navi programlari eklemiyorum sunuma senin icin yinede yeniledim...
Hayır genel olarak o sürümlerde var.Başka sitedende indirdim o sorun.Lisans'ı zorlaştırmışlar galiba;)

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Hayır genel olarak o sürümlerde var.Başka sitedende indirdim o sorun.Lisans'ı zorlaştırmışlar galiba;)
arkadasim her degisin serilerde bazi tlf,larda problem cikmakta onun icin simdi Sygic klasörünü hazirladim ekliyorum umarim
problem yasayan arkadaslarin problemini cözmüs oluruz
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic klasörü indirlecek indirilen Türkiye mapsi Sygic/Maps klasörünün icine atilacak internet kapali sekilde Sygic apk yüklenecek
konusma dili Almanca ayarlarda girip dili degisirsiniz
.
.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Karavelaa

Üye

İşte sorun.

Karavelaa

Üye
Ama şuan maps klasörünü indiriyorum ondan sonra tekrar yazarım

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

fearmanfb

Üye
Bende de aynı hata var. Şimdi bu yeni eklediğini kurdum. Hata devam ediyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Bende de aynı hata var. Şimdi bu yeni eklediğini kurdum. Hata devam ediyor.
aarkadaslar diger arkadaslarda yazdigim gibi her version degistigi icin bazi tlf,larda problem cikmakta onun icin ekstra Sygic klasörü ekledim
yapilmasi gerekenleride yazdim Sygic klasörünü indirip ona göre yapiniz... Benim sunuma ekledigim sygic apk ile alakali bir sorun degil
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navigon Europa v 5.4.6 Apk eklenmistir 1.sayfada

• Beğen
Tepkiler: karamanliyim
kuzat

kuzat

Üye
teşekkürler

• Beğen

Rohat.hh

Üye
Herseyden önce calissin calismasin EMEK EN YÜCE DEGERDIR, emeginizden dolayi tesekkür ederim.

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

NAVIGON
yenilenmistir arkadaslar

arkadaslar Sygic v15.3.9 Apk eklenmistir bilginize

Navitel-fu ll-9.6.0.Apk
ve Türkiye haritasi 2015.06.05 eklenmistir..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Adanalim

farrow

Üye

Adanalim

Adanalim

Üye

NAVIGON
yenilenmistir arkadaslar

arkadaslar Sygic v15.3.9 Apk eklenmistir bilginize

Navitel-fu ll-9.6.0.Apk
ve Türkiye haritasi 2015.06.05 eklenmistir..
arkadaslar Sygic v15.3.9 Apk eklenmistir bilginize, Tesekkür memoli6767 usta, s4,de sorunsuz yüklendi ve calisiyor eline saglik

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
15.3.7 sen den yüklemiştim. Teşekkür ederim. 15.3.9 nasıl yükleyeceğim eskiyi sileyim mi yoksa direk yükleyebilir miyim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
15.3.7 sen den yüklemiştim. Teşekkür ederim. 15.3.9 nasıl yükleyeceğim eskiyi sileyim mi yoksa direk yükleyebilir miyim
arkadasim üzerine yükliye bilirsin yanliz Sygic tlf,nun hafizasindaysa hic bir degisiklik yapmaz eger Andorid 4.4.2 ve üzeri tlf,da
sd kartta kullaniyorsan sygic klasörünü Android/data klasörüne kopyalamstir tekrar skarta tasir yeniden üzerine yeni
özlliklerini ekler bazi degisilikler yapar problem yasarsan yazarsin tlf,nunu bilmedigim icin kisaca yazdim..

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
Tel note2 android 4.1.2 deniyeceğim

Üst Alt