Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
abisi bende sony xperia z3 var 5.0.2 sürüm dediğin gibi tasıma işlemi yapıyorum...sonra klasör oluşturuyor ama aktarıyoe gibi yapıyor yalnız bitince kalsör boş android data yani... acıncada kapanıyor hemen.. ne yapabiliim
Arkadaşım öncelikle tlf,nunun olsun sd kartta olsun Sygic klasörü kalmasın yükledigin Sygic
acılıp gerekli indirmleri yapsın Türkiye mapsınıda indirsin ondan sonra benim bu sayfaya ekledigim
Türkiye mapsını vede content-infoyu indir senin yükledikten sonra indirdğin Sygic/Maps klasörünün
içindekilerle degiştir
Sygic klasörünü sd karta taşı başka bir klasör içine degil sd karta baktığında Sygic klasörünü
göreceksin naviyi ac kopyalansınmı diye sorduğunda ok bekle açılacaktır
Normal çalışmaya başladığında Android/data klasörüne kopyalamış olur baktığında
göreceksin Sygic klasörünü kopyaladığını
Sd karta taşıdığın Sygic klasörünü sile bilirsin tabiki benim bu yazdıklarım
Sd karta taşımsk istersen tlf,nun kendi hafızasında kullanacaksan hiç bir degişiklik
yapmadan tek maps vede content-infoyu degişmen yeterli..
Anlsmadığın veya yapamadığın yerleri neler yaptığını yszarsan
bende tekrar ona göre yardımcı olmaya çalırım ama benim emin
Olki yazdıklarımı dikkatlice yaparsan hic problem olmaz...

• Beğen
Tepkiler: bogdan85

ahmet meço

ahmet meço

Üye
Çalıştı teşekkürler memoli

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

.
arkadaslar yeni 2015.03 v ta Türkiye haritasi eklenmistir

.
arkadaslar indirdiginiz TR mapsini Sygic/Maps klasörünün icindekiyle
degisiniz... Problem yasayan arkadaslar icin content-info eklenmistir
Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info ile degişiniz...

.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Sifre:memoli6767

Son düzenleme:

arqadas

Üye
hangi linkleri indireceğiz kurulum için sırasıyla ne yapmamız gerekli yazarmısınız?
burada 2link var ikisinide indirmemiz gereklimi?
Sygic v15.2.5 Apk

Sygic_15.2.5_crk.rar

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
hangi linkleri indireceğiz kurulum için sırasıyla ne yapmamız gerekli yazarmısınız?
burada 2link var ikisinide indirmemiz gereklimi?
Sygic v15.2.5 Apk

Sygic_15.2.5_crk.rar
arkadasim ikiside ayni link ben indirmede problem yasayan vede uploaded.net üye olup satin almadiysan
bir sefer indirdigin zaman uzun süre bekliedikten sonra indirildigi icin Zippyshare.com üzerindende sunum
atiyorumki hizli sekilde indirip bir kac part varsa beklemden bir digerini indire bilmeniz icin..
gelelim yapman gerekenlere bir tane Sygic apk indir yükle wlan üzerinden internetin olsun kendisi indirmeye basliyacak
Sygic klasörü olusturacak istedgin ülkelerde secersin yüklemesi vede indirecegini indirip normal acildiktan sonra
naviyi kapat benim buraya ekledigim Türkiye mapsini vede Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info var onuda degisrsen
hic problemsiz calisir tlf,nun Android 4.4.2 veya üzeriyse sd karta yana hafiza kartin varsa ona tasimak istersen
tlf,nunun hafizasindan alip SD karta tasi naviyi ac sana soracak tsinsinmi diye sende ok,le bekle kopyaladiktan sonra
acilacak Android/data buraya kopyalayacak buraya baktiginda göreceksin sd kartta kalan Sygic klasörünüde silebilirisin
yanliz yukarida yazdigim gibi Android 4.4.2 ve üzeri tlf,larda digerlerinde sd karta tasidiginda hic bir sey yapmadan calisir

yeni apk eklendi arkadaslar
Sygic v 15.3.2 Apk 1sayfada

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp

polimex

Üye
Birşey soracağım google play store dan cihazı indirsem türkiye haritasını indirip 7 gün demo kullansam sonrada 9.99€ YA HUD SATIN ALSAM cihazı Türkiye haritası ile full kullanmaya devam edebilir miyim? AVRUPA +HUD paketi 29.99 € ben tüm Avrupa haritasını istemiyorum işime de yaramaz zaten. Lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Birşey soracağım google play store dan cihazı indirsem türkiye haritasını indirip 7 gün demo kullansam sonrada 9.99€ YA HUD SATIN ALSAM cihazı Türkiye haritası ile fu ll kullanmaya devam edebilir miyim? AVRUPA +HUD paketi 29.99 € ben tüm Avrupa haritasını istemiyorum işime de yaramaz zaten. Lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi
arkadasim benim bildigim devam edemezsin nicin benim buraya attigimi iindirip yükleyip denemiyorsun HUD var DashCam var icinde
Avrupa 2015.03 mapslarida eklerim istersen harita indirme programida sunum bölümüne iyice bak arkadasim daha navi programlarida var
2015.03 Türkiye haritasini zaten ekledim 1 sayfaya sunum sayfasina baktiginda göreceksin

polimex

Üye
arkadasim benim bildigim devam edemezsin nicin benim buraya attigimi iindirip yükleyip denemiyorsun HUD var DashCam var icinde
Avrupa 2015.03 mapslarida eklerim istersen harita indirme programida sunum bölümüne iyice bak arkadasim daha navi programlarida var
2015.03 Türkiye haritasini zaten ekledim 1 sayfaya sunum sayfasina baktiginda göreceksin
Satın almak istememin sebebi bu da bir hak emek sonuçta kul hakkıdır adamlar dirsek çürümüş para kazanmak için bir uygulama geliştirmiş onu crackleyip kullanmak emek hak hırsızlığı olur düşüncesi güttüğüm için satın almak istiyorum.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Satın almak istememin sebebi bu da bir hak emek sonuçta kul hakkıdır adamlar dirsek çürümüş para kazanmak için bir uygulama geliştirmiş onu crackleyip kullanmak emek hak hırsızlığı olur düşüncesi güttüğüm için satın almak istiyorum.
sen bilirsin arkadasim satin alirsin hepsini yeni reklami var ucuzluk var bu ara interneten bir bakta
satin alirsin

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
sanırım sygic 15.3.2 versiyonu olmuş gibi :) eline sağlık:tşk:

• Beğen

arqadas

Üye
arkadasim ikiside ayni link ben indirmede problem yasayan vede uploaded.net üye olup satin almadiysan
bir sefer indirdigin zaman uzun süre bekliedikten sonra indirildigi icin Zippyshare.com üzerindende sunum
yeni apk eklendi arkadaslar

Sygic v 15.3.2 Apk 1sayfada

kurdum açıyorum google playden veriler indirilirlen bir hata oluştu diyo

umuti1975

umuti1975

Üye
bende aynı hatayı alıyorum memoli6767 senin verdiğin hazır sygic klasörünü indirdim son apkyı kurdum açtığım zaman Google playden veriler indirilirken hata mesajı alıyorum.Eski sygic klasörüne yeni 2015 haritasını attım eski 15.2.5 sürümünü tekrar kurdum çalıştı öyle kullanıyorum ama 15.3.2 sürümünü kuramadım telefonun hafızasındada denedim olmadı.android versiyonum 4.4.2 bundan olabilirmi teşekkürler.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar wi-fi üzerinden indiriniz problem yasayan arkadaşlar
için Sygic klasörü hazırlayıp yüklerim burayada onu denersiniz
Sygic v15.2.5 deneyiniz öncelikle
öncelikle bilmeyen arkadaşlar tlf,nundaki güvenlik ayarlarını
bilinmeyen kaynaklar yapınız
Arkadaşlar wi-fi üzerinden indiriniz problem yasayan arkadaşlar
için Sygic klasörü hazırlayıp yüklerim burayada onu denersiniz
Sygic v15.2.5 deneyiniz öncelikle yeni oldugu için Sygic v15.3.2
hatalı olabilur belli degişiklikler yapılmı ben degerlerinde seyyar
radarları habrr verme özellikli şekilde çalıştırdım 15.3.2 çalışmıyor
onun için bir önceki sygic,de kalırsiniz problem olursa

öncelikle bilmeyen arkadaşlar tlf,nundaki güvenlik ayarlarını
bilinmeyen kaynaklar yapınız

• Beğen
Tepkiler: dayco
umuti1975

umuti1975

Üye
o zaman bekleyelim biraz teşekkürler memoli6767 senden haber bekliyoruz...

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
problem yasayan arkadaslar icin Sygic klasörü eklenmistir
arkadaslar Sygic klasörünün icine kullanmak istedginiz ülkenin mapsi atiniz
Sygic klasörünü tlf,nun hafizasina atniz sygic apk,yi internet vede gps kapali olarak yükleyiniz..

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: umuti1975
umuti1975

umuti1975

Üye
Çok teşekkürler bekledigimize değdi eline sağlık gayet iyi çalişıyor memoli6767

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye