Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
apk dosyasını bir türlü yüklemiyor yüklenmedi diye hata veriyor
apk dosyasını bir türlü yüklemiyor yüklenmedi diye hata veriyor

arkadasim hangisinin oldugunu yaz,mamissin ama sen sanirim senin tlf,nun güvenlik ayarlarina girip bilinmeyen kaynalar ayarini yapmamissin
onu yap yapmadiysan ondan sonra yüklesin ayari yaptiysan hangisine ne yapmaya calistigini yazarsan yardimci olmaya calisirim...

musti50

Üye
slm benim en sevdigim version v14.3.4 acaba en son cikan versionda sorunlar kalktimi ve adress verdigim zaman bir yere kayit olmam gerekiyordu yanlis hatirlamiyorsam

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
slm benim en sevdigim version v14.3.4 acaba en son cikan versionda sorunlar kalktimi ve adress verdigim zaman bir yere kayit olmam gerekiyordu yanlis hatirlamiyorsam
a.selam arkadas benim sunuma attigimda bir yere kayit felan yok su sekilde deneye bilirsin senin elindeki Sygic klasörünün adini degistir yada harf rakam ekle benim sunuma ekledigim Sygic apk indir ister yükle kendisi indirdsin Sygic klasörü olustursun istersen sunuma ekledigim Sygic klasörünüde mapslarida indir ondan sonra yükleme yap @mail adresi vs hic bir sey vermeyeceksin sol asagiya tikla devam et
gerekili aciklama var sunum bölümünde bir bak ona göre yaparsin..

arkadaslar Sygic v15.3.3 apk eklenmistir kullanmakta oldugunuzun üzerine yükliy bilirsiniz

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: musti50

Karavelaa

Üye
:tşk:

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Sygic v15.3.4 crk. Apk eklenmistir arkadaslar
kullanmakta oldugunuz 15.3.3 üzerine yükliye bilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp

Karavelaa

Üye
Teşekkürler.

mahmutabbas

Üye
Ustalar samsung gt-s5360 a Sygic v15.3.3 Apk ve Sygic v15.3.2 Apk yüklemeye calistim ama "paket cözümleme de sorun var " diye hata veriyor. Android sürümü 2.6.3. Rom yükledim ve satilmayan uygulamarin kurulumuna izin ver secenegini isaretledim.

Sorun nerde olabilir? acaba telefonla uyumlu degil mi?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Ustalar samsung gt-s5360 a Sygic v15.3.3 Apk ve Sygic v15.3.2 Apk yüklemeye calistim ama "paket cözümleme de sorun var " diye hata veriyor. Android sürümü 2.6.3. Rom yükledim ve satilmayan uygulamarin kurulumuna izin ver secenegini isaretledim.

Sorun nerde olabilir? acaba telefonla uyumlu degil mi?

arkadasim sygic v14.3.4 bunu bir dene olmasi gerekir yada sunuma ekledigim Sygic klasörünü indirp ondan sonra dene
v15.x serisini ama Android 4.x bunlardan basliyordu yanlis hairlamiyorsan v15.x serisi

• Beğen
Tepkiler: mahmutabbas

mhgf28

Üye
sygic de 2015.03 haritayı yükledim ama programda bunu nerden görebilirim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
sygic de 2015.03 haritayı yükledim ama programda bunu nerden görebilirim
arkadasim Sygic navi ac ayarlara gir Haritalari yönet buraya gir Avrupa yazan yere girip istedgin ülkenin mapsini göreceksin vede indire bilirsinki yeni versionda yani 15.3.4 yüklediysen 2015.03 mapslarini indirebilrisin
Sygic navide adres vermek icin indirdigin ülkelride ekrana tikladiginda yukarida adres verme yer acilir ora gir diginde adi yazan ülkenin sag tarafina X tikladigindada diger ülkeleri varsa göreceksin hangisine adres vermek istersende ona iklayacaksin
tek tlf,nunda bakamak istersende Sygic/Maps klasörünün icine bakarsan görürsün..

Son düzenleme:

mahmutabbas

Üye
arkadasim sygic v14.3.4 bunu bir dene olmasi gerekir yada sunuma ekledigim Sygic klasörünü indirp ondan sonra dene
v15.x serisini ama Android 4.x bunlardan basliyordu yanlis hairlamiyorsan v15.x serisi

Cevabin icin sagol usta. 14.3.4ü denedim calisiyor. Cok tesekkürler.

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tomtom _950_6558 Türkiye

olarak eklendi
tomtom sabit vede seyyar radarlar
icindeki aciklamaya göre yapiniz haber verme özellikli

Şifre:memoli6767

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
.
.
.
arkadaslar Sygic v15.3.6 + Sygic v15.3.7 Apk eklenmistir kullanmakta oldugunuz program üzerine yükliye bilirsiniz yanliz
kisa süre indirmesi gerekenleri indirip calisir indirme yapmazsa Sygic naviyi kapatip tekrar aciniz..

Sygic v15.3.6+ Sygic v15.3.7 Apk

Son düzenleme:
Adanalim

Adanalim

Üye
Tesekkür memoli 6767, Sygic v15.3.7 Apk, yi yükledim ve kurdum sorunsuz calisiyor, tel samsung s4 lollipop 5.0.1 sagolasin

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür memoli 6767, Sygic v15.3.7 Apk, yi yükledim ve kurdum sorunsuz calisiyor, tel samsung s4 lollipop 5.0.1 sagolasin
Adanalım arkadaşım hayırlı olsun becerenlerden ol ben her zaman ordayım

• Beğen
Tepkiler: Adanalim

zetkan

Üye
Çok çok teşekkürler arkadaşım harikasın sende olmasan ne yaparız memoliii

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Navigon v 5.4.5

Ek hedef arama seçenekleri
Doğrudan metin arama
Sesli arama

arkadaslar indirmesi gerekenleri indirdikten sonra Türkiye mapsini indirip naviyi kapatip aciniz
buraya ekledigim Türkiye mapsinida indirdikten sonra masp klasörü kendiniz yapip icine Türikiye mapsini
atiniz Navigon klasörünün icindeki maps klasörünün adini degisiniz kendi hazirladiginiz masp klasörünü
Navigon klasörünün icine atiniz

ya asagidaki bölümden yada 1. sayfadan indirebilirsiniz
Navigon Europa v 5.4.5 Apk + 2015 .Q2 + Türkiye maps - MaxiCep

..
..
..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ademihl

ademihl

Üye
Sevgili MEMOLİ neden hız kameraları ve canlı trafik bölümleri kapalı gözüküyor

Karavelaa

Üye
@memoli6767 dosyalarınızı userscloud ve zippyshare vb. sitelere eklerseniz sevinirim. :tebessüm:

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili MEMOLİ neden hız kameraları ve canlı trafik bölümleri kapalı gözüküyor
arkadasim yenilendikce o sekilde eklendi ama mapsin icinde var hiz kameralari haberde vermekte digerleri radarlarda etstira ücreli
trafik icin olanda ücretli bunlarda liclanip sunuma eklendigi icin trafik aktiflestirmiyoruz.. istersen baska bir arkadasda sormustu
cok uygun fiati hic crakli yüklemeden satin alabilirsin..
@memoli6767 dosyalarınızı userscloud ve zippyshare vb. sitelere eklerseniz sevinirim. :tebessüm:
arkadasim tek Sygic icin olan dosyayimi istiyorsun zaten sanirin tek onu eklememistim digerleri olmasi lazim tek Sygic klasörüyse eklerim
nedirki interneti yeniledim 100.000 olana gectim ama iki gündür problem var yükleme yaparken gidip geldigi icin eklemedim..

Üst Alt