Teşekkür ederim. Note 2 yükledim. Çok güzel bir program. Sormak istedigim rota secenekleri önceki versiyon gibi yok herhalde? Birde kayit yaparken 1 dakikadan fazla kayit yapmiyor sizdede öyle mi ?
arkadasim iyi olurda 5 tane navi programi var 1sayfada kafa karistirmasin her biri degisik sekilde yüklendigi icin...Konunun en başına videolu ve resimli nasıl yapıldığı anlatılırsa çok daha güzel olur naçizane bir öneri [emoji4]
arkadasim indirdigni winrarla acacaksin sifre ister senden memoli6767 yazcaksin Sygic 15.2.5 Apk cikacak bunu tlf.nunda
güvenlik ayarlarini yapacaksin yüklenmesi icin tikladiginda yüklenecek normalde senin tlf uyumlu olduktan sonra problem
olmamasi gerekir yanliz S5 veya Note4 bunlarin belli serilerinde yükleme degin indirme problemi oluyordu son cikan apk
problem cikan S5,de denedim hic problem olmadi istersen sen hangi tlf birde nasil yapmaya calistigini yazarsin yazdiklarima
tekrar bir bak ondan sonra yazarsin yardimci olmaya calisirim..
arkadasim indirdigni winrarla acacaksin sifre ister senden memoli6767 yazcaksin Sygic 15.2.5 Apk cikacak bunu tlf.nunda
güvenlik ayarlarini yapacaksin yüklenmesi icin tikladiginda yüklenecek normalde senin tlf uyumlu olduktan sonra problem
olmamasi gerekir yanliz S5 veya Note4 bunlarin belli serilerinde yükleme degin indirme problemi oluyordu son cikan apk
problem cikan S5,de denedim hic problem olmadi istersen sen hangi tlf birde nasil yapmaya calistigini yazarsin yazdiklarima
tekrar bir bak ondan sonra yazarsin yardimci olmaya calisirim..
Güvenlik ayarlarından kastın bilinmeyen kaynaklardan yükleme ise o açık diğer dosyalar normal çıkarken apk sorun veriyor...evet arkadasim bu sekilde indirip gerekli ayarlari yaparsin email adresi vermiyeceksin sol asagidaki yere tiklayarak devam edeceksin sordugunda digerlerinide yazmistim yapacagnida sen yazdigina göre normal sekilde calisir..
arkadasim senin tlf hagisi bunu yazmayinca sana tam olarak bilgi veremem benim yazdigim sekilde yaptiginiz zaman problemGüvenlik ayarlarından kastın bilinmeyen kaynaklardan yükleme ise o açık diğer dosyalar normal çıkarken apk sorun veriyor...
arkadasim senin probleme gelincede Türkiyenin tamamini vede yeni eklenen yollari tanimadigi icin vede geneldedemerhaba
izmirde geçen havalimanına giderken beni aynı yerde döndürmeye çalıştı tren yolunun üstündeki köprüden geçerken tren yoluna inip orda gitmemi söylüyor durmadan döndüm bi türlü düzelmedi sora kapattım tabelalara bakarak gittim.
bugünde sakaryada avm ye giderken açtım yine aynı şekilde olmayan bi yoldan beni döndürmeye çalışıyor.
böyle sorunlarla karşılaşan varmı ?
Arkadaşım benim gördüğüm vede bildigim kadarıyla daha çıkmadıMemoli arkadaşım 2015 sygic haritaları çıkmadımı Haziran ayı geldi sana güveniyorum
arkadasim normalde 2014.09 mapslarini kullaniyorsan calisir yinede bénBende hala 14.3.4 sürümüvar 2014 haritası var. Sorunsuz çalışıyor, sadece son verdiğiniz haritayı çalıştırır mı bilemedim, ayrıca conten.info dosyası rar paketinden çıkmadı yardımcı olur musunuz ?
arkadasim Sygic navi/Ayarlar/Haritalari yönet buradan istedigin mapslari indire bilirsin yanliz buradan 2014.09 mapslarinis.a. USA(amerika) haritasını nerden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim ?
arkadasim Sygic/Mapsin icindeki content-infoyu degistir buraya ekledigim content-info ile normal calisir..1.5.2.5 sürümünde Hud özelliği nasıl açılıyor üstünde kilit var