Sygic v14.3.4+Sygic v15.4.10+Yeni 2015.06 ta Türkiye ve DiGER Navi programlari

Sponsorlu Bağlantılar

plain16

Üye
Emeğine sağlık kardeşim çok sağol tamam oldu :) Eyvallah
Emeğine sağlık kardeşim çok sağol tamam oldu :) Eyvallah

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
yolunuz hep acik olsun........

Son düzenleme:
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Konunun en başına videolu ve resimli nasıl yapıldığı anlatılırsa çok daha güzel olur naçizane bir öneri [emoji4]

mhgf28

Üye
Teşekkür ederim. Note 2 yükledim. Çok güzel bir program. Sormak istedigim rota secenekleri önceki versiyon gibi yok herhalde? Birde kayit yaparken 1 dakikadan fazla kayit yapmiyor sizdede öyle mi ?

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Note 2 yükledim. Çok güzel bir program. Sormak istedigim rota secenekleri önceki versiyon gibi yok herhalde? Birde kayit yaparken 1 dakikadan fazla kayit yapmiyor sizdede öyle mi ?

rota versionlari var arkadasim ayarlardan girdiginde ayarlarsin rota vermek icinde tiklandiginda yukarida acilan yerden verilir
hesapladiktan sonra normal hesaplama bittikten sonrada ekrana tekrar tikladiginda asgida beliren yerdende istersen demo yatira bilirsin
kayitta malesef belli süresi var hepsinde bir seyler degistirip duruyorda Sygic bu kayit isinde degisiklige gitmedi belki ilerleyen zamanlarda
onuda degisirler ama her ülkede serbest degil kayit yapmak yolda giderken belki ondan bu kayit üzerinde durumuyorlardir..
Konunun en başına videolu ve resimli nasıl yapıldığı anlatılırsa çok daha güzel olur naçizane bir öneri [emoji4]
arkadasim iyi olurda 5 tane navi programi var 1sayfada kafa karistirmasin her biri degisik sekilde yüklendigi icin...

• Beğen
Tepkiler: mhgf28 ve silivriserdar

mhgf28

Üye
Teşekkür ederim. Bilgilendirme için

• Beğen

seracetin

Üye
arkadasim indirdigni winrarla acacaksin sifre ister senden memoli6767 yazcaksin Sygic 15.2.5 Apk cikacak bunu tlf.nunda
güvenlik ayarlarini yapacaksin yüklenmesi icin tikladiginda yüklenecek normalde senin tlf uyumlu olduktan sonra problem
olmamasi gerekir yanliz S5 veya Note4 bunlarin belli serilerinde yükleme degin indirme problemi oluyordu son cikan apk
problem cikan S5,de denedim hic problem olmadi istersen sen hangi tlf birde nasil yapmaya calistigini yazarsin yazdiklarima
tekrar bir bak ondan sonra yazarsin yardimci olmaya calisirim..
arkadasim indirdigni winrarla acacaksin sifre ister senden memoli6767 yazcaksin Sygic 15.2.5 Apk cikacak bunu tlf.nunda
güvenlik ayarlarini yapacaksin yüklenmesi icin tikladiginda yüklenecek normalde senin tlf uyumlu olduktan sonra problem
olmamasi gerekir yanliz S5 veya Note4 bunlarin belli serilerinde yükleme degin indirme problemi oluyordu son cikan apk
problem cikan S5,de denedim hic problem olmadi istersen sen hangi tlf birde nasil yapmaya calistigini yazarsin yazdiklarima
tekrar bir bak ondan sonra yazarsin yardimci olmaya calisirim..
evet arkadasim bu sekilde indirip gerekli ayarlari yaparsin email adresi vermiyeceksin sol asagidaki yere tiklayarak devam edeceksin sordugunda digerlerinide yazmistim yapacagnida sen yazdigina göre normal sekilde calisir..
Güvenlik ayarlarından kastın bilinmeyen kaynaklardan yükleme ise o açık diğer dosyalar normal çıkarken apk sorun veriyor...

m4libu

Üye
merhaba
izmirde geçen havalimanına giderken beni aynı yerde döndürmeye çalıştı tren yolunun üstündeki köprüden geçerken tren yoluna inip orda gitmemi söylüyor durmadan döndüm bi türlü düzelmedi sora kapattım tabelalara bakarak gittim.
bugünde sakaryada avm ye giderken açtım yine aynı şekilde olmayan bi yoldan beni döndürmeye çalışıyor.
böyle sorunlarla karşılaşan varmı ?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arka
Güvenlik ayarlarından kastın bilinmeyen kaynaklardan yükleme ise o açık diğer dosyalar normal çıkarken apk sorun veriyor...
arkadasim senin tlf hagisi bunu yazmayinca sana tam olarak bilgi veremem benim yazdigim sekilde yaptiginiz zaman problem
cikmamasi gerekir yapigin yerlerde bir noksanlik vardir diye düsünüyorum...
merhaba
izmirde geçen havalimanına giderken beni aynı yerde döndürmeye çalıştı tren yolunun üstündeki köprüden geçerken tren yoluna inip orda gitmemi söylüyor durmadan döndüm bi türlü düzelmedi sora kapattım tabelalara bakarak gittim.
bugünde sakaryada avm ye giderken açtım yine aynı şekilde olmayan bi yoldan beni döndürmeye çalışıyor.
böyle sorunlarla karşılaşan varmı ?
arkadasim senin probleme gelincede Türkiyenin tamamini vede yeni eklenen yollari tanimadigi icin vede geneldede
tam olarak rayina oturmamis ülklerin haritadaki yollarini uydu üzerinden hafa fazla kayitladiklari icin problemin
onunla alakalidir yani gitmek istedigin istikameti tanimadigi icin seni baska yöne yönlendirmeye calisiyordur
diger navi programlari var onlaran birini dene istersen 1.sayfada
zaten tamamini kapsamadigi icinher ihtimale karsi pek cok navi acildiginda br takim aciklamali yazilar cikarki
sorumluluk almamak icin..

ahmet meço

ahmet meço

Üye
Memoli arkadaşım 2015 sygic haritaları çıkmadımı Haziran ayı geldi sana güveniyorum

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Memoli arkadaşım 2015 sygic haritaları çıkmadımı Haziran ayı geldi sana güveniyorum
Arkadaşım benim gördüğüm vede bildigim kadarıyla daha çıkmadı
çıktığında elimden geldiğince vede bir problem çıkmazsa buraya eklemeye
çalışırım..

Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: ahmet meço
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

.
arkadaslar yeni 2015.03 v ta Türkiye haritasi eklenmistir

.
arkadaslar indirdiginiz TR mapsini Sygic/Maps klasörünün icindekiyle
degisiniz... Problem yasayan arkadaslar icin content-info eklenmistir
Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info ile degişiniz...

.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Sifre:memoli6767

Son düzenleme:
asgz

asgz

Üye
Bende hala 14.3.4 sürümüvar 2014 haritası var. Sorunsuz çalışıyor, sadece son verdiğiniz haritayı çalıştırır mı bilemedim, ayrıca conten.info dosyası rar paketinden çıkmadı yardımcı olur musunuz ?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Bende hala 14.3.4 sürümüvar 2014 haritası var. Sorunsuz çalışıyor, sadece son verdiğiniz haritayı çalıştırır mı bilemedim, ayrıca conten.info dosyası rar paketinden çıkmadı yardımcı olur musunuz ?
arkadasim normalde 2014.09 mapslarini kullaniyorsan calisir yinede bén
content-info ekledim onu indirip degisirsin..

Son düzenleme:
ahmet meço

ahmet meço

Üye
Teşekkürler hocam sağol teksin bu alemde

• Beğen
turkishield

turkishield

Üye
s.a. USA(amerika) haritasını nerden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim ?

ahmet meço

ahmet meço

Üye
1.5.2.5 sürümünde Hud özelliği nasıl açılıyor üstünde kilit var

behzat

behzat

Üye
birde 2015 şi deniyecem teşekürler

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
s.a. USA(amerika) haritasını nerden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim ?
arkadasim Sygic navi/Ayarlar/Haritalari yönet buradan istedigin mapslari indire bilirsin yanliz buradan 2014.09 mapslarini
indire bilirsin yada bu programi indirp istedgin ülkelerin 2015.03 istedigin ülkelerin mapsini indireceksin
Sygic navi kendi maps klasörüne indirir hic bir sey yapmadan kullana bilirsin indirdgin programla indirdiklernide Sygic/Maps klasörünün icine atarak kullana bilirsin..
yada buyur arkadasim Navigon USA v5.4.1 apk idiriip kurarsin mapslarida navi yüklediginde
soracak zaten daha sonrada istedigin usa üökelerini indire bilirsin
1sayfada Navigon Europa var onuda kullaniyorsan zaten bu USA apk yüklediginde
gerekli indirmeleride ülkleride indirip her ikisinide tek Navigon klasörü icinde olur
Avrupa olsun Amerika olsun her ikisinide kullana bilirsin hangisini acmak istersen
acabilirsin
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
buyur arkadasim

1.5.2.5 sürümünde Hud özelliği nasıl açılıyor üstünde kilit var
arkadasim Sygic/Mapsin icindeki content-infoyu degistir buraya ekledigim content-info ile normal calisir..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ahmet meço

medcezir2008

Üye
abisi bende sony xperia z3 var 5.0.2 sürüm dediğin gibi tasıma işlemi yapıyorum...sonra klasör oluşturuyor ama aktarıyoe gibi yapıyor yalnız bitince kalsör boş android data yani... acıncada kapanıyor hemen.. ne yapabiliim

Üst Alt