Swype v2.1.1332

Sponsorlu Bağlantılar

ibalaban83

Üye
5800 da çalışıyormu acaba

rezgar

rezgar

Üye
çalışmayor kardeşim tlf nun hackli olması gerekiyormu ?:ağlarım:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzun hem hackli hem de

* Nokia 5800
* Nokia 5230
* Nokia X6 (no portrait mini-qwerty for firmware v21.0.004)
* Nokia N97
* Nokia N97mini
* C6-00

modellerinden birisi olmalı.

rezgar

rezgar

Üye
tlf um 5800 da hacli degil :D

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı sertifikalayıp bir de öyle deneyin.

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekkürler.. bu iyi oldu.:oke:

jayjay16

jayjay16

Üye
teşekkürler dostum

--------------- Ekleme ---------------

dostum ben kurdum ama olmadı dediğin şeyleri de yaptım data dakileri sildim falan ama sonuç olumsuz.

bluemai

bluemai

Üye
sys/apps/swype sildim, sertifikalandırmama rağmen istenen uygulama erişimine izin verilmedi şeklinde uyarı alıyoruz..

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
@bluemai, gencfb202; sanırım telefonlarınız hacksiz. Bu yüzden bu şekilde hatalar ile karşılaşıyorsunuz. Telefonlarınız uyumluluk listesinde ama hackli olmadığı için şimdilik bu uygulamayı kurmanız zor gibi gözüküyor.

N8 için kurulum klavuzu:
- İlk olarak N8 uyumlu uygulamayı ovistore'den indirip telefonunuza kurmalısınız. (İndir: )
- Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra aşağıdaki patch dosyası içerisinde yer alan system klasörünü, programı kurduğunuz bölümün köküne kopyalayıp var olan dosyaların üzerine yazdırmalısınız.

İndir:

jayjay16

jayjay16

Üye
@bluemai, gencfb202; sanırım telefonlarınız hacksiz. Bu yüzden bu şekilde hatalar ile karşılaşıyorsunuz. Telefonlarınız uyumluluk listesinde ama hackli olmadığı için şimdilik bu uygulamayı kurmanız zor gibi gözüküyor.

N8 için kurulum klavuzu:
- İlk olarak N8 uyumlu uygulamayı ovistore'den indirip telefonunuza kurmalısınız. (İndir: )
- Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra aşağıdaki patch dosyası içerisinde yer alan system klasörünü, programı kurduğunuz bölümün köküne kopyalayıp var olan dosyaların üzerine yazdırmalısınız.

İndir:

şimdi dostum benim telefonum hackli ama megolomaniax arkadaşımınızın c6 fw sini kullanıyorum bunun bi etkisi olur mu bilemiyorum çünkü 5800 a ve c6 ya uygun olan bütün programları şimdiye kadar rahatça kullanabildim cevabın için teşekkür ederim. N8 için olan kurulumu denememe gerek kalmadı heralde ya da bi de öyle mi deniyeyim ?

bluemai

bluemai

Üye
arkadaşım telefon hacksiz olunca sertifika yapılabiliyormuydu ilk kez duyuyorum..

maktama

maktama

Üye
arkadaşım telefon hacksiz olunca sertifika yapılabiliyormuydu ilk kez duyuyorum..
telefon hackli olunca sertifikaya gerek olmuyor ki, hackin amacı da bu zaten. Ya programlarınızı sertifikalarsınız ya da hacklersiniz ve sertfikalamanıza gerek kalmaz.
Bazı programlar telefondaki sistem dosyalarına erişim ister ve hackli olmadan da sistem dosyalarına erişim mümkün olmaz, bu da onlardan biri sanırım.

eneserkoc

eneserkoc

Üye
N8 Kullanıyorum ben. E'ye yükledim ve orada herhangi bi system klasörü yok :S yani var olan klasörlerin üzerine yazdıramıyorum :P dosya yok çünkü? direk E:'ye atıp denesem olurmuki? şimdi telefonda yeni çekingen davranıyorum hep :P

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
@eneserkoc, muhtemelen olmayacaktır ama denemekte bir fayda var. Rompatcher kurup sistem dosyalarını gösteren open4all yamasını aktif ederek bir de deneyin.

eneserkoc

eneserkoc

Üye
peki dediğiniz gibi yapayım bi ;) olur ya neden olmasın =))

--------------- Ekleme ---------------

tamaam yaptım çook sağoll ;))) ama bi sorunum war bazı kelimeleri tanıyamıyor onları nasıl ekleyebilirim hafızaya böle bi imkanım varmı??
edit:tamam onuda buldum çook teşekkür ederim herşey için tekrar =))

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
@eneserkoc, çalıştığına sevindim.

jayjay16

jayjay16

Üye