Swype v2.1.1332

Sponsorlu Bağlantılar

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum benim telefonum hackli 5800. megalomaniax arkadasimizin 5800 icin olusturdugu nokia c6 fw sini kullaniyorum. hem c6 ya uygun hem de 5800 a uygun olan tum programlari kullanabiliyorum. diyorum ki acaba olmamasinin sebebi kullanmakta oldugum nokia c6 fw si olabilir mi ? cevap verdigin icin de tesekkur ediyorum :)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Neden öyle bir şey olsunki. Ben de kendi düzenlediğim c6v20 + v52 li FW'yi kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Bir de şöyle deneyelim. Vereceğim linkteki dosyaları, rompatcherin open4all yaması aktifken E:\ 'nin köküne kopyalayın. Daha sonra bir dosya yöneticisi ile E:\sys\bin\GSPluginSwypeApp_0x200333F8.exe programını çalıştırın. Karşınıza gelen ekrandaki "Çalışma durumu" kısmını "Aktif" yapın. (Zaten aktifse bir kere pasif yapıp sonra tekrar aktif yapın.) Telefonunuzu yeniden başlatın, bakın bakalım çalışıyor mu mesaj yazarken.

Link:

jayjay16

jayjay16

Üye
Neden öyle bir şey olsunki. Ben de kendi düzenlediğim c6v20 + v52 li FW'yi kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Bir de şöyle deneyelim. Vereceğim linkteki dosyaları, rompatcherin open4all yaması aktifken E:\ 'nin köküne kopyalayın. Daha sonra bir dosya yöneticisi ile E:\sys\bin\GSPluginSwypeApp_0x200333F8.exe programını çalıştırın. Karşınıza gelen ekrandaki "Çalışma durumu" kısmını "Aktif" yapın. (Zaten aktifse bir kere pasif yapıp sonra tekrar aktif yapın.) Telefonunuzu yeniden başlatın, bakın bakalım çalışıyor mu mesaj yazarken.

Link:

dostum dediklerini bir bir yaptım ama malesef olmadı.bunu senin verdiğin klavyeyle deniyorum olmuyo :( ama yinede teşekkürler..

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Daha da yapacak bir şey kalmadı ne yazıkki. Fw yi yapan arkadaşla bir de konuş, belki bulur sebebini.

jayjay16

jayjay16

Üye
Daha da yapacak bir şey kalmadı ne yazıkki. Fw yi yapan arkadaşla bir de konuş, belki bulur sebebini.

dostum oldu oldu yaptım sonunda.ben bunu senin verdiğin klavye ile birlikte kullanmaya çalışıyodum onunla olmuyodu onu kapatıp denedim oldu sonunda emeklerin için teşekkür ederim :oke: :)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğim şekilde yaptınız değil mi?

virgo2000

virgo2000

Üye
tam ihtiyacım olan şey gerçekten çok güzel ... küçük qwerty klavye çok kullanışlı geldi bana ama bu klavyeyi türkçe klavye yapamıyoruz heralde????? tr karakter yani

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
TR karakterler var fakat şöyle;
ı için y harfine
ğ için d harfine
ş için t harfine uzun basmanız yeterli ya da sürükleyerek yazıyorsanız o tuşlar için söylediğim tuşların üzerinden geçmeniz yeterli.

KELGER

KELGER

Üye
kardeş bu kes kopğyala yapıştır ın olduğuyer nasıl çıkıyor

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu kes kopğyala yapıştır ın olduğuyer nasıl çıkıyor
En sol altta yer alan swype tuşundan, hemen yanındaki SEM tuşuna sürükleyin, o dediğiniz ekran çıkar.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Ya bi türlü kuramadım güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor. Halbuki telefonum hackli ve rompatcher + installserver yüklü. Sistem klasörlerine ulaşabiliyorum ama programı yükleyemiyorum :S

qpel

Üye
TR karakterler var fakat şöyle;
ı için y harfine
ğ için d harfine
ş için t harfine uzun basmanız yeterli ya da sürükleyerek yazıyorsanız o tuşlar için söylediğim tuşların üzerinden geçmeniz yeterli.

I yi i ye konsa
ğ g ye konsa
Ş de s ye konsa daha iyi olurdu

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
@eerdogan85, bir de ilk mesajdaki yardım bölümü kısmında yer alan diğer yöntemle kurulum yapmayı deneyin.

@qpel, bahsettiğiniz olayı Nokia kısa bir zamanda yapacak sanırım. Nokiadan resmi sürüm gelene kadar şimdilik bu şekilde idare edebilirsiniz.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
@eerdogan85, bir de ilk mesajdaki yardım bölümü kısmında yer alan diğer yöntemle kurulum yapmayı deneyin.

Onuda denedim bahsettiğiniz E:\sys\bin\GSPluginSwypeApp_0x200333F8.exe yi çalıştırmıyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
teşşekürler

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Onuda denedim bahsettiğiniz E:\sys\bin\GSPluginSwypeApp_0x200333F8.exe yi çalıştırmıyor.
Nokia Beta Labs'daki sürümü kurabiliyorsanız onu kurun. Eğer sorunsuz kurulursa, sonra da ilk mesajdaki yardım bölümü kısmında yer alan sis dosyasının açık halini, olduğu gibi E'ye kopyalayın, telefonu yeniden başlatın, büyük ihtimalle çalışacaktır.

Terzi38

Terzi38

Üye
Tsk kardeş

MFive

MFive

Üye
teşekkürler...süper bi şey sırf zevk için saçma sapan sözcükler yazzıom hem eğlenceli hem pratik

hortunes

Üye
Ya bi türlü kuramadım güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor. Halbuki telefonum hackli ve rompatcher + installserver yüklü. Sistem klasörlerine ulaşabiliyorum ama programı yükleyemiyorum :S

siscontent ile sis dosyasında sağşlayıcı ismini değiştir. buyuk ihtimalle sacma bişey yazıyordur orada o yuzden bu hatayı veriyor

Üst Alt