Swype v2.1.1332

Sponsorlu Bağlantılar

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
siscontent ile sis dosyasında sağşlayıcı ismini değiştir. buyuk ihtimalle sacma bişey yazıyordur orada o yuzden bu hatayı veriyor
Saçma mı? Dosyanın, sağlayıcı kısmında ne yazdığını bile bilmeden nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Programın yeni sürümü çıkmış. Türkçe eklenti eklenip yeni bir paket hazırladım. İlk mesajdan indirebilirsiniz.

Yeni çıkan 16481 versiyon numaralı sürüm, hacksiz telefonlara da kurulabiliyor.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Hackli zannettiğm yazılımdan kaynaklanan bi problemmiş yeniden başka bi cfw yükledim telefona programıda kurdum . Fakat acaba türkçe karakterler direkt klavyeye eklenemezmi ?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe karakterleri eklemek bizim harcımız değil şu an için. Zaten Nokia çok yakın bir zamanda tam olarak Türkçe desteğini verecek gibime geliyor. En azından o zamana kadar fazlasıyla idare eder diye tahmin ediyorum kullananları.

Yeni çıkan 16481 versiyon numaralı sürüm, hacksiz telefonlara da kurulabiliyor.

bafırok

Üye
Hacksiz tlf da denedim sonuç olumsuz :(

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
İmzaladınız mı?

rezgar

rezgar

Üye
Bende de işe yaramadı imzalamama rağmen kurulum a izin vermiyor

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
İlginç. Bir kaç kişi kurduğunu belirtmişti de ondan yazmıştım o bilgiyi.

rezgar

rezgar

Üye
valla kuramadım ama senin n8 için verdiğin dosyalarla tekrar önceki sefer kurduğum gibi kurdum ayarlar bölümü ingilizce :(

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Programı bu yöntemle E ye kurduysan linkteki dosyayı da direkt hafıza kartının köküne kopyala. Türkçe olur şimdi.

memoli79

memoli79

Üye
Hackli 5800 da harika çalışıyor emek ve paylaşım için teşekkürler

rezgar

rezgar

Üye
Yaptım dediğini oldu teşekkür ler ama telefonun performansı düşmüş galiba

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun performansını neden düşürsünki?

rezgar

rezgar

Üye
Ilk açtığımda menü ye geç giriyor eskiye göre kullanılırken de kasma oluyor

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Normalde mesaj yazarken bir kasma olur. Onun dışında kasma yapması biraz garip geldi.
Bunu gözlemlediniz mi yoksa bir programla ölçüm mü yaptınız?

rezgar

rezgar

Üye
Gözlemledim bence öyle yani

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Pek zannetmiyorum. Ölçüm yaparsanız herhangi bir yavaşlamaya neden olmadığını göreceksiniz. Kurulmuş hali fazla yer kapladığı için psikolojik olarak size böyle hissettirmiş olabilir.

rezgar

rezgar

Üye
Olabilir :D

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Beta Labs'ın tam destekli Türkçe ek paketini, programa ekledim. İndirip kurmak isteyenler için buyurun link.

dumbledoor

Üye
Merhaba dangerous senin verdiğin türkçeleri yuklerken sertifika hatası verdi neyse sertifikalandırdım bu kezde kurmuyor. nokia betadan indirdim onu kurdu şimdi neler yapmam lazım türkçeleştirmem için bi yardımcı olurmusun ?

Üst Alt