Sürekli giden kutusundan tekrar gönder demek zorunda kalıyorum[Microsoft uygulamalarını kaldırın]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli giden kutusundan tekrar gönder demek zorunda kalıyorum[Microsoft uygulamalarını kaldırın]
telefonum c6-01 ve belle yüklü şuan.Ben normal mesajımı yazıyorum göndere basıyorum tak mesaj giden kutusuna geçiyor ve tekrar gönder dediğimde hiç aksama olmadan gönderiyor. Annadayken çok nadir karşılaşıyordum bu sorunla fakat belleye geçikten bir süre sonra bu sorun çıkmaya başladı ve her 10 mesajımdan 4ünü bu şekilde tekrar gönder diyerek göndermek zorunda kalıyorum ve çok sinir bozucu bir durum bunun sebebi ne olabilir sizce?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps uygulamalarını yükledinmi tele

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
evet yükledim ?

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
aynı sorun Bendede var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet lync denilen uygulamadan kaynaklanıyor arkadaşım

asdadasss

Üye
arkadaslarr aynıı sorun bende de var nokia c7 telefonum her sefernde giden kutusuna giriyorum ordan tekrar gönder diyorum lync ve mıcrosoft apps kaldırdım ama hala aynı anna surumunde boyle bi sorun yoktu acaba guncelleme falan gelicek mı bu sorun hakkında bizden bska baya bi arkadas vardır aynı sorun olan. cok kez hard format attım ama aynı sorun devam ediyor

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
rizengin heralde sil demek istiyor arkadaşim işine yaramıyorsa sil zaten gereksiz
sildim şimdi hepsini lyncı zaten çok zaman önce kaldırmıştım bir deneyeyim bakalım haber veririm sonucu

AмσηR@

AмσηR@

Üye
Artık Alıştıkta bazen oluyor unutuyorum tekrar gönder demeyi, o zaman kötü oluyor . bir çözümü bulunsa büyük sevaba girecekler :)

asdadasss

Üye
AмσηR@;4473823' Alıntı:
Artık Alıştıkta bazen oluyor unutuyorum tekrar gönder demeyi, o zaman kötü oluyor . bir çözümü bulunsa büyük sevaba girecekler :)
walla tek çözüm anna'ya dönmek olucak galbaa :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım belleden sonra soft format atmak gerekiyor lüzumsuz dosyalar microsoft apps gibi uygulamalar gereksız

safajk

Üye
Bende de vardı aynı sorun hardformatı çaktım düzeldi.
Belleyi güncelledikten sonra bi hard format ile daha stabil oluyor mesaj konusunda.
Hard format ile düzelmezse cfw at phoneix ile.
Kurtuluş40ın cfwsini kullanıyorum her konuda stabil.

asdadasss

Üye
[/URL][/IMG]ar
Arkadaşlar bunun aynısı oluyoo iste ya delı olucam sabahtan beri aynı sorun var..

ftyçatalca

Üye
bendede aynı sorun vardi microsoft uygulamalarının hepsini kaldırdm düzeldi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
[/URL][/IMG]ar
Arkadaşlar bunun aynısı oluyoo iste ya delı olucam sabahtan beri aynı sorun var..

çözüm olurmu bilmiyorum ama mesajların parça parça gidiyor olabilirmi indirgenmiş seçeneği kapalı ise mesajların parça parça gider, bir ihtimal ondan olabilir belki

asdadasss

Üye
çözüm olurmu bilmiyorum ama mesajların parça parça gidiyor olabilirmi indirgenmiş seçeneği kapalı ise mesajların parça parça gider, bir ihtimal ondan olabilir belki
yokk tam destek indirgenmiş desteği secıpte yaptımm yıne aynı yıne aynı az kaldı vurucam yereee :@

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar microsoft'un uygulamalarını kaldıralı 4 gün oldu hiç bir şekilde tekrar gönder durumu yaşamadım, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah

ftyçatalca

Üye
bende aynı sorunu yapıyorum microsoft uygulamalarını kaldırdıktan sonra düzeldi ama tekrar başladı .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
manuel olarak kaldırmak yetmiyo 30mb lık yer kaplıyor hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt