c6-01 microsoft uygulamaları :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babiliyi1

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 microsoft uygulamaları :(
Merhaba arkadaşlar, 5 mesaj gönderiyorsam 4 tanesinde tekrar gönder demek zorunda kalıyorum. Bi kaç konuda microsoft uygulamalarını kaldırın sorun düzeliyor yazıyor ama bendeki problem microsoftun uygulamaları kalkmıyor :D Ne yaptıysam kaldıramadım. Belki eksik dosyalar vardır diye tekrar kurup yine kaldırdım ama işe yaramadı. Nasıl kaldırabilirim bir fikri olan varmı?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
flash at kurtul kökten çözüm :)

backwater

backwater

Üye
iyi ki microsoft güncellemesini yapmamışım herkes şikayeti :D

hakan_710

hakan_710

Üye
millet ortaya bi microsoft uygulaması olayı attı. ben de yüklü değil hala sorun var mesajlar iletilmiyo diyorum kimse inanmıyo. anlamadım gitti...

babiliyi1

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sonunda uygulamayı kaldırmayı becerdim. 2-3 gündür de mesaj gayet güzel gidiyo. O milletin ortaya attığı şey hakkaten doğru :D

escape72

escape72

Üye
bendede takılıyor mesajlar gitmiyor flaşh attık yine aynı sanırım operatörden kaynaklanıyor

farukbekl

farukbekl

Üye
e6 da no problem.. çatır çatır gidiyor..:)

oguz yasar

oguz yasar

Üye
benim nokıa 603 de microsoft apps yüklü idi kardeşin dediği gibi 5 mesaj atıyorum 4 ünde tekrar gönder diordu mesajlar benim tele gelmiyordu karsıdan biri arayınca bazen telim kapalı görünüyordu teli kıracaktımm microsoft apps yi kaldırdım ama gene fayda etmedii sonunda hard format attım şimdi takır takır gidiyor mesajlarr sorun kökten çözüldüüü ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt