Sunrise V1.3.2 3D Hızlı ve Stabil Olan Cfw Gayet güzel ve Şarjı iyi gidiyor.....

Sponsorlu Bağlantılar

Discovery2

Üye
İ8910 için uyumlumu kaç defa sormamız lazım cevap alabilmemiz için sayın modeler yardım

sahin177

Üye
5530 XM içinde yaparmısınız bu cfw yi ?

kaan18

Üye
tuş kilidindeyken beyaz ışık uzun yanıp sönüyor. hem göz alıyor hem şarj a zarar.. bu ışığı kapatmanın yolu varmı?

var arkadaşım menü/ayarlar/telefon/bildirim ışıkları/beklemede ışığı/kapalı yap sende açık gözüküyodur.

anyy_ra

Üye
indirdim. kurdum ama şahsen daha önceki kullanıdıgım Cfw den bir fark göremediğim gibi navigasyon iş çıkartmıyor sistem bahsedildiği gibi hızlı değil. ekran ısık kontrolü denen zımbırtı slak sacma iş yapıyor, tabi bunlar sahsi görüşve izlenimlerim arkadasın yinede eline saglık umarım daha basarılı işler yaparlar.

coke019-23

coke019-23

Üye
gps problemi var mı?

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
fw 51 de 20 mb ram kalsa bile bir kaç programı çalıştırabildiği halde 65 mb ram ile 2 program ve üstü açılmıyor. sürekli uygulamalar için yetersiz ram uyarısı veriyor. yani multitasking olayının varlığını pek söyleyemeyiz. gravity m çalışıyorsa opera browser veya garmin açılmıyor. ilginç.

sahin177

Üye
Eski orjinal haline nasıl alıcam ben cfw yi :S

feslegenli

Üye
kimi çok hızlı olmuş diyor kimi çok yavaşladı diyor kımı hafıza yetmedı dıyor yuklesemmı yuklemesemmı

sahin177

Üye
Ben şahsen 5530XM telefonuma diğer cfw yi kurdum batarya süresi uzatan cfw yi batarya ömrü 2 günden 3 güne çıktı gayet iyi dayanıyor ama 2 tane bilemedin 3 tane program açmaya kalkınca çok kasıyor kitleniyor telefon.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
bounceyi üklemiyor sertifika hatası veriyor bu telefon hackli deilmi ya neyse sağlık olsun yada aktif edicegimiz rompacth mı var

anyy_ra

Üye
gps problemi var mı?

bastan konum ara dediğim de ankara ulusu cıkartıyordu bana oysa ben mersin anamurdayım. format ladım yeniden şimdi doğru yeri buluyor ama kullanılan harita eski galiba.

weycells

weycells

Üye
arkadaslar ben begendim CFWyi yapanın eline saglık güzel olmuş ama dedikleri gibi okadar hızlı degil ama yine hız iyi. Ama bi sorun var en sevdigim oyun yok Global Race RT yok onu nasıl yüklüyecez yükledigim zaman Yüklenemiyor.Bu Dahili bileşen diye uyarı veriyor lütfen acil yardım...şimdiden .TŞK Ederim

coke019-23

coke019-23

Üye
arkadaşlar hard format atamıyorum napıcam tel sorunlumu çalışır

sahin177

Üye
Çok doğru demişsin kardeş yalnız senden bir ricam olacak tabi yapabilirsen zaman ayırıp bu cfw yi 5530 XM içinde uyarlarsan çok sevinirim.

realdjferdy

realdjferdy

Üye
lütfen bilen cevaplasın,

mesaj yazarken neden büyük klavyade sensörler çalışmıyorda illa yan yazmak zorunda oluyoruz,

örneğin arabada msj geldi dik daha pratik ama rahat ortamda tamam büyük klavye tercihim, ama bu sıkıntı bu cfw dede var lütfen giderilsin mümkünse

realdjferdy

realdjferdy

Üye
nomad kardeşim ozaman sen söyleyi ver neden Klavyede bu sıkıntı var ve nasıl giderilir

Üst Alt