Sunrise V1.3.2 3D Hızlı ve Stabil Olan Cfw Gayet güzel ve Şarjı iyi gidiyor.....

Sponsorlu Bağlantılar

Anqer-X

Anqer-X

Üye
arkadaslar mukkemmelbı editleme olmus aynısını n97 (rm-505)icin yapsak veya yapabılecek bi ustad yokmu acaba emegınıze saygılar ....:hmmm

ahmet meço

ahmet meço

Üye
bu nasıl bir sunum böyle sanki ilk defa flaş atmayı icat etmişsin birader yazdıgın kadar yaptıgın iştede özellik olsa bari kötü köylünün yaptıgı fw lere bakta biraz örnek al yinede emegine saglık

ilterdesti

Üye
bu nasıl bir sunum böyle sanki ilk defa flaş atmayı icat etmişsin birader yazdıgın kadar yaptıgın iştede özellik olsa bari kötü köylünün yaptıgı fw lere bakta biraz örnek al yinede emegine saglık

Arkadaşım ben bu cfw nin 1 serisinden itibaren kullanıyorum ve şu an mevcuttakilerin en iyisi en sorunsuzu. Bence karşılaştırma yapmadan önce dene dediğin arkadaşın cfw si de çok iyi ve bir emek var ama hız ve şarj konusunda sunrise den iyisi yok şu anda...

antalyayavu

antalyayavu

Üye

Jaf programı ve kullanımı açıklama isteyenler için burda:)

JAF PROGRAMI İNDİR

JAF KULLANIMI
NOT:Telefonunuzu kapatın ve hafıza kartınızı çıkarın.

1- JAF Emulator İle Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.Biraz bekleyin
3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.) Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da İşaretleyin
4- MCU Tıklayın. RM-356_51.0.006_prd.core.C0r dosyasını seçin
5- PPM Tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.
6- Ape Variant Tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.
7- Şimdi FLASH'a Basın
8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Ardından Bir Uyarı Daha Gelcek Ona Da Evet Dedikten Sonra Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.
9- Tel Açılıp PIN Ekranı Gelene Kadar Bekleyin. Gelince USB Kablosunu Çıkarabilirsiniz.

Newpronik

Üye
linkleri yenileyebilirmiyiz acaba hotfile silinmiş

rodrower

rodrower

Üye
dostuuuummm manyak olmuss bu fw ... thanks :))))))

Discovery2

Üye
Samsung i8910 için uygunmu yüklenebilirmi acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

i8910 için uyumlumu acaba cevap verecek yokmu ?

taylan_1

taylan_1

Üye
kolay bişey bu kadar karma karışık anlatılırmı

kaan18

Üye
fwyi sorunsuz yükledim gerçekten süper olmuş..ellerine sağlık arkadaşım..özellikle ekran sensörü çok seri ve hızlı olmuş..telefon baya hızlanmış. c6 fw yüklüydü nerdeyse onun 2 katı hızlı..tek sorun c6 daki gibi teli kilitleyince yeşil ve kırmızı tuşun sönmemesi oda hallolursa tadından yenmicek bi fw tekrar ellerine sağlık..eğer ekran görüntüsü isteyen varsa sölesin burdan koyarım buraya..

--------------- Ekleme ---------------

bunlarda ekran görüntüleri BENİM TELDEN..

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Kaan18 ve Antalyayavu Arkadaşlar resim ve anlatım için teşekkürler..Arkadaşlar şimdi bu cfw yaptık dimi sonra v60 güncellemesi yapabiliyozmu yoksa bu cfwnın güncellemesini yapıyoruz?.....Forumda iyi eğlenmeler...

ozkan1979

ozkan1979

Üye
asıl cfw linki hangisidir ben bulamadım sadece cfw linki verebilirmisin
karma karışık olmuş

kaan18

Üye
Kaan18 ve Antalyayavu Arkadaşlar resim ve anlatım için teşekkürler..Arkadaşlar şimdi bu cfw yaptık dimi sonra v60 güncellemesi yapabiliyozmu yoksa bu cfwnın güncellemesini yapıyoruz?.....Forumda iyi eğlenmeler...

evet arkadaşım geri dönebiliyosun önce v51 e sonra v60

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkürler Kaan18 ben bunu nerde yaptırayım...

knight_rider

Üye
bu fw sadece 5800 için mi.ben x6 kullanıyorum ve fw yüklemek istiyorum.sitede x6 için fw bulamadım.bunu yüklesem bi sıkıntı olur mu?

MicHeLoNy

Üye
temadan mı bilmiyorum şarj kısmının ve sinyal göstergesi biraz kaymış durumda :D o düzeltilebilirmi ? :D

kaan18

Üye
antalyayavu arkadaşımızın anlattığı gibi yükliceksin

MicHeLoNy

Üye
birşey daha sorucam bunu yükledikten sonra n97 temalarını kullanabilirmiyiz rahatlıkla ?

Üst Alt