0MG90
Üye
Bi gördeNe güzel basıyor işte ben daha öyle kargo görmedim genelde evde olmuyoruz.

Bi gördeNe güzel basıyor işte ben daha öyle kargo görmedim genelde evde olmuyoruz.

keşke bugün açsaymışım şişeyi. uğruna içecek güzel bi sebebim olurdu seçimden sonra en azından.3 gündür aralıksız doğumgünü kutluyorum. ama asıl gününde evde yalnız kalıyorum. kendime bi küçük hediye ettim bunun şerefine.
Hangi programları kullanacaksınız?Bilgisayar destekli tasarım dersini düşünüyorum![]()
Geleneksel El Sanatları bölümünde okuyorum ben detaylı bi çalışma olmadığından normal Paint kullanıyoruzHangi programları kullanacaksınız?
Seninle gorusmeleyeli mesleğinin erbabı olmuşsun krdşm. Bravoiyi ki o shot bardağını elimde unutup çıkmşım mekandan. resmen altın oranlarla, üstün mühendisliklerle, fantastik tasarımcılarla beraber çalışılıp üretilmiş. kullandıkça mutlu oluyorum mereti.
eyvalalh karşim senle en son görüştüğümüzden beri kaba etimden litre litre kan aldı bu meslek.Seninle gorusmeleyeli mesleğinin erbabı olmuşsun krdşm. Bravo