Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
Aklımdan ders çalışmak geçiypr ama bilgisayarı açıp LoL oynamak istiyorum sizce ne yapıyım :(

Mert

Mert

Üye
3 gündür aralıksız doğumgünü kutluyorum. ama asıl gününde evde yalnız kalıyorum. kendime bi küçük hediye ettim bunun şerefine.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bilgisayar destekli tasarım dersini düşünüyorum :aha:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Mert

Mert

Üye
3 gündür aralıksız doğumgünü kutluyorum. ama asıl gününde evde yalnız kalıyorum. kendime bi küçük hediye ettim bunun şerefine.
keşke bugün açsaymışım şişeyi. uğruna içecek güzel bi sebebim olurdu seçimden sonra en azından.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Yurt dışı hayallerim bugünden sonra 500 kat arttı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
  • Beğen
Mert

Mert

Üye
iyi ki o shot bardağını elimde unutup çıkmşım mekandan. resmen altın oranlarla, üstün mühendisliklerle, fantastik tasarımcılarla beraber çalışılıp üretilmiş. kullandıkça mutlu oluyorum mereti.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
bazen bi şarkı çalıyor aklıma geliyorsun,
şarkı çalmasa bile aklıma geliyorsun....

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Saçma sapan meseleleri kafamıza takıyoruz lan. Ölümmüş bu hayattaki tek gerçek. Hayat tam düzene giriyor diyorsun b.k oluyor her şey. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: Mert
doctorrr

doctorrr

Üye
iyi ki o shot bardağını elimde unutup çıkmşım mekandan. resmen altın oranlarla, üstün mühendisliklerle, fantastik tasarımcılarla beraber çalışılıp üretilmiş. kullandıkça mutlu oluyorum mereti.
Seninle gorusmeleyeli mesleğinin erbabı olmuşsun krdşm. Bravo

Mert

Mert

Üye
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Elde var sıfır. Salaklığımın sonuçları işte...

0MG90

0MG90

Üye
Abv ygs

doctorrr

doctorrr

Üye
Cuma günü içmez amma daha ilerde illallah

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu Ankara bana yaramıyor yeminle. Kasım gibi bunalıma girip Mayıs gibi zor toparlıyorum. Al işte abi yine can sıkıntısı, yine hayalkırıklılığı...

Mert

Mert

Üye
böyle neler yaptığından haberin olunca şey gibi oluyor. karada can çekişirken üstüne ara ara su dökülen balık gibi oluyorsun. ölmüyorsun ama nasıl yaşadığını bi o balık bi de sen biliyorsun. meyhanede şişenin dibini görene kadar can çekişiyorsun.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
bazı yaralar geçmiş gibi yapar ama uzun zaman sızlar :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Mert

Revengeful

Emekli Yönetici
ve kar görünür..

Üst Alt