Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
N1 FM Thomas Gold dinliyorum
Beni zorla dışarı çıkarmaya çalışıyorlar, bırakın evde tembellik yapayım :(

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sabah servise bindim, canım çok Ahmet Kaya dinlemek istedi. Sevgi Duvarı'nı açtım sonra da uyudum.
Bi uyandım 1 saat sonra, uykumda depresyona girmişim hofff bu adam bizi öldürür :(

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Manevi değeri olan Zippo'm çalındı. Hem de benim mallığım yüzünden. Bugüne kadar üstüne titrediğim bebeğim şimdi şerefsizin birinde. Allah bulup da cebine atanın belasını versin.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ya arkadaş ben ne şanssız bir vatandaşım :ünlem: :nono: :angry: Sen git Sigortalı 1.300 :tl: maaş veren bir iş bul bana, ama benim gündüz okulum olsun iyi mi :angry: biri beni vursun bu ne bahtsızlık lan :angry: :ünlem:

csbaz

csbaz

Üye
  • Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sabah ne giysem diye düşünüyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Dişim ağrıyor inşallah dişçiye gitmelik değildir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Unutulmaz denilen, vazgeçilmez sanılan bazı insanlar demek unutuluyormuş. 6 ay öncesiyle şimdisi farklı olabiliyormuş. Belki de yaptığı bazı şeyleri şu anda hazmedemediğimden dolayı böyle oldu bilmiyorum. Hatırası, hissettirdikleri yavaş yavaş siliniyor kalbimden ve aklımdan. Geriye bir tek kaybettirdiği,içine ettiği koskoca 1 senem kalıyor. Koca bir seneyi kaybetmişim. Hem de hiçbir faydası dokunmadan bana. Üzülüyorum, nereden nereye geldik diye. Üzülüyorum ya eskiden nasıl biri olduğunu anlamadım diye veya Ankara'ya geldiğinde çok değiştiğine.
Geçen ocak ayında kendime mail atmıştım bir yıl sonrasında gelmesi için. Bir senaryo yazmıştım belki de bunlar olacak diye. Olmadı ve olmayacak. Bitmeyecek yazmıştım. Azaldı ve bitecek.

csbaz

csbaz

Üye
Servis beklemece

0MG90

0MG90

Üye
Dershaneler 3500 lira olmuş, haftasonu gidersen 4000 (pazar yok sadece cumartesi). Lanet olsun ülkedeki eğitim sistemine.

Rygebin

Rygebin

Üye
Dershaneler 3500 lira olmuş, haftasonu gidersen 4000 (pazar yok sadece cumartesi). Lanet olsun ülkedeki eğitim sistemine.
Maalesef öyle hazırlık liseleri 15.000 gerisini düşünmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Bu sabah Hepsiburada'da 1TL'ye bilgisayar satmışlar, kaçırdık :D

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
0MG90

0MG90

Üye
Dolabımı, çekmecemi boşaltıp kutuladım. Yarısı çöpe gitti.

csbaz

csbaz

Üye
Matci 128 soru yazdirdi odev olarak cumaya napacam bilmiyorum :(

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Yarın Sabah uyann Aa Çocuklar Geldimi Hazırlan Çık Dakka Sayy Hızlı Hızlı Yürü Yok :)
perşembe Cumalarını Seviyorum :)
Ögrencilerimi ÖZledimm Ama yaa KArmakarışık Bir duygu :)

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
AKK bitti çıldırmak üzereyim

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
şimdi ben;

Ebru mu yapıyım?
Mısır kabuğundan sepet mi yapıyım?
Kitre bebek mi yapıyım?
Halı mı dokuyum?
Tez mi yazıyım?

yoksa kendimi bi yerden mi atıyım???? Bu nasıl okul lan :angry: vücuduma aşırı dozda sıkılma hissi pompalanmış gibi :bilmm :(

0MG90

0MG90

Üye
Doğum günümde amelelik yapıyorum, ne güzel. Bu günü hatırlatıcam herkese.

Üst Alt