Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Mert

Mert

Üye
ne güzel yaz tatilinde vücudu düzgün çalışmaya alıştırmıştım. yurt havası içine işleyince yine başladı gün aşırı çiğ köfte ile depoyu doldurmaya. bu sene de müptezele bağladık lanet olsun.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve ___kaptan___

Mert

Mert

Üye
hazırlıkta ne güzel şu mekan senin bu mekan benim takılıyorduk lan. bölüm başladığından beri yapabildiğimiz en "party hard" yemekhaneden aldığımız plastik bardaklarla yurtta alkol içmek. lanet olsun şu vizyonsuzluğa. :D
sayfa benim yurt anılarıma dönmüş la. gençler doldursanıza araları :ehe

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Rygebin

Rygebin

Üye
hazırlıkta ne güzel şu mekan senin bu mekan benim takılıyorduk lan. bölüm başladığından beri yapabildiğimiz en "party hard" yemekhaneden aldığımız plastik bardaklarla yurtta alkol içmek. lanet olsun şu vizyonsuzluğa. :D
sayfa benim yurt anılarıma dönmüş la. gençler doldursanıza araları :ehe
Plastik bardak var ya yeter :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mert
___kaptan___

___kaptan___

Üye
ne mi yapıyorum çizim çizim çizim :angry: ben bitecek diye bekliyorum çizdikçe çoğalıyor bu beee :angry: :aha: :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Mert ve Oğuzhan
0MG90

0MG90

Üye
Ölürsem baş ağrısından ölücem

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yeni bir aşk doğuyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: Mert ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben böyle tempolu çalıştığımı hatırlamıyorum arkadaş yaaa :aha: ne ödev yaptım beeeee :kıskıs: :d:

kanat_58

kanat_58

Üye
Şuan pc yi açmaya çalışıyorum melet bozuldu driver la ilgi sorun var sinir oldum

0MG90

0MG90

Üye
İstemiyorum lan Windows 10'a geçmek, yeterrrrrr :P

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Sarangni

Sarangni

Üye
Bu ay AKK geçtim ama hala tam hız 1.1MB indirme hızı TTNET pek yapacağı bir şey değil ama nasıl bir bug oluştuysa bu ay mükemmel internet. AKK olmadan kullanmakta başka bir keyif.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hayatımın en ilginç, en saçma gecesi bu gece sanırım.

Revengeful

Emekli Yönetici
Kapı barfiksinin yerini değiştireyim dedim. Tam sıkıştırmamışım, asılmamla yere yapışmam bir oldu

ByEmre221

ByEmre221

Üye
Bugün okulda yarım gün ve oturuyorum forumda dolaşıyorum işte :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bira, cips, sigara ve Ahmet Kaya...

• Beğen
Tepkiler: Mert
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kulağımı deldiresim var. Ama babamdan da tırsmıyor değilim. Gerçi Ankara'dayım lan ben bir şey olmaz. :D Şu direksiyon sınavını atlatıp, halledeyim. :D

ByEmre221

ByEmre221

Üye
100 tl ye alınabilcek en iyi ekran kartlarına bakıyorum

0MG90

0MG90

Üye
Kargolar zile neden öküz gibi basmak zorunda?

Üst Alt