Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
2 tane pc karşımda, çalışıyorum. Eve iş getirdim :dry:

Mert

Mert

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Revengeful

Emekli Yönetici
Pikolet

0MG90

0MG90

Üye
Yine kar yağıyor ❄ ❄ ❄ ⛄⛄❄❄❄

Revengeful

Emekli Yönetici
Bulgur pilavı yapmak ben

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
:pc:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya arkadaş odama kapanayım tüm gün ayağımı uzatayım tembellik yapayım dedim ama üst kattan sürekli misket sesi geliyor.. Kafam şişti be !!! sabahtan beri böyle.. Hayır çoğu evde yaşanan durummuş. Ne cins bir şey bu arkadaş..

edit: al işte gene

Mert

Mert

Üye
kız arkadaşımın en yakın arkadaşı doğacak başka bir gün bulamamış. 1 güncük geç doğsaymış beni şimdi hiç derin uğraşlara sokmayacaktı. boşuna demiyorlar ilişkide en büyük rakibin kız arkadaşının yakın kız arkadaşları diye. kız doğduğu günle bile gol attı bana.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bizim bir arkadaş var. Kız arkadaşının arkadaşı yanlış günde doğmuş, şikayet ediyor. Bence kızın ailesiyle bu durumu konuşmalı. Siz hayırdır falan demeli. Ben böyle düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Mert ve OttomaN TigeR
SHS

SHS

Üye
Sabah işe gidecez bitti gene haftasonu

0MG90

0MG90

Üye
Şu an Orhangazi'nin her yerinde elektrikler kesildi. Kendimi Revolution'ın içinde hissediyorum :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Mezuniyet törenine katılmamayı düşünüyorum.

Mert

Mert

Üye
tatil güzeldi la. şimdi kim valiz toplayacak da yurda dönecek

0MG90

0MG90

Üye
Sonunda HTGAWM yeni bölümü çıktı :aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir şeyler

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Açtım pc'yi taktım razer kulaklığı müzik dinliyom :artistyuz: :artistyuz: :çay:

Revengeful

Emekli Yönetici
Revengeful şu an uyumaktadır.

Bu mesaj iPhone Auto-Message desteği ile gönderilmiştir.

Revengeful

Emekli Yönetici
Hearthstone oynuyorum. Hayatımın en büyük lethalını kaçırdım. Hayır asıl problem şu; listemdekiler beni izliyordu ve eğer kazanırsam onlar da ödül alacaktı. O kadar izlediler ve çok saçma bir hareketle kaybettim. Miss click.. Rezil oldum alt f4 çektim

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya arkadaş, neden benim yaşıma yakin bir kuzenim yok yahu.. Arkadaslarima bakiyorum alayi kuzenleriyle yaşıt nerdeyse.. 8 kuzenim var. En buyuk 16 en kucuk 2 yasinda..

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ders saatlerim hiçbir arkadaşımla uyuşmuyor. İki haftadır gündüzleri resmen tek tabancayım.

• Beğen
Tepkiler: Mert

Üst Alt