Stephen Elop: "WP için iyileştirilmiş Facebook uygulaması yolda!"

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Pcde mesajlaştıklarınız sonradan tele gelmiyor,geliyor ama sızın yazdıklarınız asla

tapatalk

tapatalk

Üye
şimdi bu uygulamayı facebook mu yazıyo elop mu

seydi53

Üye
telefonu sırf Facebook için mi sevmeye basladın..aslında ben kısılerın fotoğraflarına bilgilerine telefon üzerinden kolayca erişiyorum bırde sohbet te olunca telefona pek ıhtıyacım yok güncelleştirmelerle iyileştirme olursa donerım..
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

Facebook sohbet tün lumia larda cihaza entegredir ayrıca bir programa ihtiyaç yok. Mail accounts settingsde facebook hesabınızı ekleyin. Sonra mesajlar menusunda sağ tarafta çevrim içi tüm arkadaşları görebilir anında mesajlaşabilirsiniz. şahsen ben facebook uygulamasını kullanmıyorum. Cihazın kendi facebook.

NUD

NUD

Üye
Tamda beklenilen haber Teşekkürler

seydi53

Üye

Abi sen daha çok mesaj olayı için kullanıyorsun ondan öyle geliyordur sana. Biz daha çok sohbet içinde olduğumuz için sürekli akıcı bir diyalog oluyor ve sürekli yenilemek zor geliyor :D Mesela diğer işletim sistemlerinde konum resim filan da gönderilebiliyor. Bizde öyle birşey yok.

İyide ayrıca program kullanmamama ragmen bende sohbet şeklinde mesajlaşabiliyorum. Bana kalırsa facebook chat olayını cihazınızda entegre halinde nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz.
Facebook u telefona tanıttıysanız mesajlar menüsünde çevrimiçi kısmında online olun, o zaman görün. Online olan tüm msn,hotmail,facebook kişilerinizi göreceksiniz ve istediğinizle anında mesajlaşabileceksiniz.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Facebook sohbet tün lumia larda cihaza entegredir ayrıca bir programa ihtiyaç yok. Mail accounts settingsde facebook hesabınızı ekleyin. Sonra mesajlar menusunda sağ tarafta çevrim içi tüm arkadaşları görebilir anında mesajlaşabilirsiniz. şahsen ben facebook uygulamasını kullanmıyorum. Cihazın kendi facebook.
benımde demek istediğim bu bende senın kullandığın sekudlde kullanıyorum
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

nanotex

nanotex

Üye
İyide ayrıca program kullanmamama ragmen bende sohbet şeklinde mesajlaşabiliyorum. Bana kalırsa facebook chat olayını cihazınızda entegre halinde nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz.
Facebook u telefona tanıttıysanız mesajlar menüsünde çevrimiçi kısmında online olun, o zaman görün. Online olan tüm msn,hotmail,facebook kişilerinizi göreceksiniz ve istediğinizle anında mesajlaşabileceksiniz.
Kardeşim bizim bahsettiğimiz resmi facebook uygulaması, entegre olan sohbet değil. Ben facebook sohbetinin mesajlarda gözükmesini istemiyorum ayrı olarak kullanmak istiyorum. Ama kullanmadığım anlamına gelmez tabi arada göz atıyorum
şimdi bu uygulamayı facebook mu yazıyo elop mu
Malesef microsoft yapıyor uygulamayı, isterdim ki facebook yapsın.

- - - Eklendi - - -

Biraz da gülelim :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Kardeşim bizim bahsettiğimiz resmi facebook uygulaması, entegre olan sohbet değil. Ben facebook sohbetinin mesajlarda gözükmesini istemiyorum ayrı olarak kullanmak istiyorum. Ama kullanmadığım anlamına gelmez tabi arada göz atıyorum

Malesef microsoft yapıyor uygulamayı, isterdim ki facebook yapsın.

- - - Eklendi - - -

Biraz da gülelim :D

Superdi =D

Hugo Reyes

Üye
Sohbetin değişmesi gerekiyor

tapatalk

tapatalk

Üye
facebookda uygulama yazmakda pek başarılı değil bence tumlr twitter path banjo gibi uygulamalar yağ gibi face tam kasıntı

inferno

Üye
bence olay sadece sohbet değil
tamam facebookta akışkan bir kullanış şekli var
sadece duvarda başlıca haberler olarak görüntüleyebiliyor
resim görüntüleme güzel fakat geri geldiğimizde duvar en başa dönmesi ve her yenileme sonrasında duvarın yine başa dönmesi problemleri var
ve bunun gibi şeyler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bu arada WP'nin Facebook entegrasyonu ile ilgili iyileştirmeler yoldaymış arkadaşlar.

Demoya göz atabilirsiniz.
Özellikle fotoğraflar kısmındaki özellikleri inceleyin derim.

nanotex

nanotex

Üye

Bu arada WP'nin Facebook entegrasyonu ile ilgili iyileştirmeler yoldaymış arkadaşlar.

Demoya göz atabilirsiniz.
Özellikle fotoğraflar kısmındaki özellikleri inceleyin derim.
Abi ben pek bi farklılık sezemedim açıkçası

kelebekavcisi

Üye
Şimdilik touch.fb.com tercih ediyorum. Uygulamalardan bir cacık olmaz :D

nanotex

nanotex

Üye
Sabırlar tükenmeye başladı.. :) Tartışmaya devam :D dökün içinizi dostlar :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
pirenuri

pirenuri

Üye
Özgür abi senin ingilizcene hayranım ya :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür abi senin ingilizcene hayranım ya :D

Güzel sözlerin için teşekkür ederim kardeşim.
Sadece çeviri konusunda iyiyim, ah bir de çevirdiğim kadar konuşabilsem :kıskıs:
Çeviri ve yazma birikime dayanıyor.
Konuşma ise tamamen pratiğe dayalı. :oke:

pirenuri

pirenuri

Üye

Güzel sözlerin için teşekkür ederim kardeşim.
Sadece çeviri konusunda iyiyim, ah bir de çevirdiğim kadar konuşabilsem :kıskıs:
Çeviri ve yazma birikime dayanıyor.
Konuşma ise tamamen pratiğe dayalı. :oke:

benimde tam zıttı konuşma iyi ama metin çevirme de zayııfm

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Valla sıkıntı olursa masaüstü görünüme geçiyorum cihaz zaten kasmıyor.

Üst Alt