Stephen Elop: Windows Phone 8 Ekim'de yayınlanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Nesil Lumia'ların Stabilitesinden Dolayı Bende Wp8'li İlk Lumia'lardan Almayı Düşünüyorum

Alacağım Telefon 1000-1500 Aralığında Sabit Qwerty Klavyeli Bir Lumia Wp8 Olacak

Ben Nokia'nın klavyeli bir üst-orta segment telefon üreteceğini zannetmiyorum.Alt segmentte olabilir anca sonuça bugüne kadar kaç tane üst segment klavyeli telefon gördük ki...Ama 4.5 inç ekranlı yandan çarklı bir fiziksel klavyesi olsa kimse hayır demez o telefona.

Zamanında E-6'yı Çıkarmıştı Ama Mesela E-7 Yokken E-6 Vardı

Bence Sırf BlackBery Gibi Bir Firmaya Qwerty Klavyede Üstünlük Elde Etmek İçln Çıkarmaya Devam Edecektir

Ama Tip Olarak Aşağıdaki Dell Venue Pro Gibi Bir Telefon Çıkarmasınıda Çok İsterim

Bende çok isterim.Birde tam olarak bu şekil alttan değilde E7 gibi yandan çarklı olursa tadından yenmez.Ayrıca Wp gibi sosyal ağlar entegrasyonu bu kadar gelişmiş bir sisteme çok yakışır ama üst segment telefonların pureview'li geleceğini düşünürsek onun kalınlığının (808 kadar olmasa bile baya kalın olacaktır) üstüne bir de fiziksel klavye eklemezler diye düşünüyorum.Tabi gelirse kötü olmaz

papakudioflu

Emekli Yönetici
microsoft surfacedeki gibi padklavye olabilir aslinda

Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...