dücane Üye Allah Allah bende n8 var, bende wifi üzeri bakiyorum ama yinede acilmiyor...programin kendisi aciliyorda, canli yayin acilmiyor...
Allah Allah bende n8 var, bende wifi üzeri bakiyorum ama yinede acilmiyor...programin kendisi aciliyorda, canli yayin acilmiyor...
muzo55 Üye canlı yayın açılmıyor acaba hangi nedenden dolayı ayarlar mı yapılmalı nedir yardımcı olur musunuz.
blackbird48 Üye Konu Sahibi arkadaşlar ara sıra böle açılmama yapıo ama genelde wifide hiç sorunsuz açılıo
COKOPRENSSS Üye neden taam ekran olarak acılmıyo bilgisi olan varmı arkadaslar?sımdıden tesekürler ..aynı sekılde kanal d ..de oyle?
neden taam ekran olarak acılmıyo bilgisi olan varmı arkadaslar?sımdıden tesekürler ..aynı sekılde kanal d ..de oyle?
blackbird48 Üye Konu Sahibi arkadaşlar bu uygulamalar yalnızca symbıan^3lerde canlı yayın akışı verıo bilginize
muzo55 Üye kardeşim yayın yok sürekli dönüyor ortadaki bağlantı kısmı ama kanal yok ayar falan mı gerekli nedir bu kanal d sorunsuz ama star da yayın yok teşk,
kardeşim yayın yok sürekli dönüyor ortadaki bağlantı kısmı ama kanal yok ayar falan mı gerekli nedir bu kanal d sorunsuz ama star da yayın yok teşk,
kenoo52 Üye cihazım e72 wifi ilede 3g ilede canlı yayınları açamadım,real playera atıyor bağlanıyor diyo bekliyosun. bi ayarı falan mı vardır acaba?
cihazım e72 wifi ilede 3g ilede canlı yayınları açamadım,real playera atıyor bağlanıyor diyo bekliyosun. bi ayarı falan mı vardır acaba?
safak1907 Üye bu utgulama hakkında bir şey sorcam bu ne ile bağlanıyor ben wifi ile bağlanıyorum fakat bu şebekeye bağlanılıyor diyor şebeke üzerindenmı bağlanıyor bu internete ?
bu utgulama hakkında bir şey sorcam bu ne ile bağlanıyor ben wifi ile bağlanıyorum fakat bu şebekeye bağlanılıyor diyor şebeke üzerindenmı bağlanıyor bu internete ?