kardeşim cfw çok güzel olmuş eline sağlık çok hızlı fakat batarya çok az gidiyor. Benim bir sorunum var bolt browser ve x-clear programlarını yüklüyorum ama çalışmıyorlar.Fwni 2 gündür kullanıyorum.Acaba neden çalışmazlar yardımcı olursan çok sevinecem.Bir de keylock ve 4 sıra q klavye yazılımda yok.Onları nasıl yüklerim.
kardeşim cfw çok güzel olmuş eline sağlık çok hızlı fakat batarya çok az gidiyor. Benim bir sorunum var bolt browser ve x-clear programlarını yüklüyorum ama çalışmıyorlar.Fwni 2 gündür kullanıyorum.Acaba neden çalışmazlar yardımcı olursan çok sevinecem.Bir de keylock ve 4 sıra q klavye yazılımda yok.Onları nasıl yüklerim.
kardeş bazı programlar java yada ptyonla çalışır örnek x-clear patyon na bağlı çalışır bold brosver javayla bağlantılıdır ben javayı gömedim çünkü sonradan çıkan gücelemeler bileşen hatası verir çalışmayan programlar için java 2.18 ve süper ptyonu yükleyin bunlar sis dosyası olarak forumda var sv5 bölümüne bakarsanız bulursunuz aireten bu cfw de pil gayet güzel gidiyor pil olayı kulanıma ve bazı proların bileşenleri arka planda çalışır bunada bağlıdır klavye ise yanlışın var iyice emin ol 4 sıralı sensöre bağlı q klavye var bu keylock dediğin ne tuş klidindemi bahs ediyorsun
açıklaman için teşekkürler kardeş . mesaj yaz a giriyorum ama 4 sıra klavye çıkmıyor. evet keylock tıkladığında tuşları kitliyor ve böylece yandaki kaydırma tuşunu kullanmamış ve ömrünü uzatmış oluyorum. Bu klavye konusunda eminim 4 sıra klavye çıkmıyor. klavyenin sis dosyası ya da bir resource ye atabileceğim (telden cfw editlemeden) bir dosyası var mı?
kardeş sen bu cfw yimi indirdin yoksa başka cfwmimi indirdin bu cfw tek dosya değil hem rofs2 hemde ortak dosyalar bir arada eğer tek dosya ise diğer cfw mi indirmişindir diğeri yani c6 v 20 tüm menüleri eklediğim için doğal olarak sadece rofs2 dosyalarını upload etim ortak dosyalar ise link 1 dedir kendiliğinden açılan cfw ye gelince sen setup olarak diyorsun haklı olabilirsi ama yapmadım
kardeşim c6 v20 yi indirmistim tek dosya cıktı sidi bunu indirdim normal dosyalar geldi yükledim fakat birsey var galeride bircok resim var bazıları gözüküyor onları sildim simge olarak ortadan kesik ve acılamayan silmeye calıstıgımda sistem hatası veriyor sorunu nasıl cözeriz
kardeş eğer bu cfw yi kulanıyorsan imkansız dört sıra klavye mevcut hata istersen ön izleme çekip ekleyeyim sen klavye seçeneklerine girip baktınmı keylock dediğin mod uygulamadım normal açılış sürükleme kapanışta otomatik yandaki tuşu yinede kulanmayabilirsin zaten otomatiktir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte ön izleme
işte benim önizlemem
yani 4 sıra klavye yok.
keylock dan vazgeçtim ama bu 4 sıra q klavye benim için çok iyi oluyor . ama yok
kardeş klavye resmi altında klavye simgesine tıkladınmı dörtlü klavye o simgede saklı yani tıkladığın halde dörtlü klavye yinemi gelmiyor
tamam dediğini şimdi anladım başta böyle demedin neyse yok kardeş benim uyguladığım mod böyle senin istediğin mod bende yok ama modlama bölümünü bir araştır istersen
bak kardeş seçeneklerde bunlar var tam ekran klavye ye tıkladığımda gelmesi gerekmiyor mu ya da ekranı yan çevirdiğimde bir önceki resimde gösterdiğim gibi 4 sıra klavye gelmesi gerekmiyor mu
bak kardeş seçeneklerde bunlar var tam ekran klavye ye tıkladığımda gelmesi gerekmiyor mu ya da ekranı yan çevirdiğimde bir önceki resimde gösterdiğim gibi 4 sıra klavye gelmesi gerekmiyor mu
----------Eklendi @ 00:14:43 ---------- Yazıldı @ 00:12:41 ----------
tamam kardeş sağol yine de ben bi modlama bölümüne bakayım
----------Eklendi @ 00:16:34 ---------- Yazıldı @ 00:14:43 ----------
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...turkce-q-klavye-5800-x6-5530-52xx-468148.html
burada klavye için gereken dosya var fakat nasıl modlayacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun flash işlemi yapmadan dosyayı ilgili yere atabilir miyiz
kardeş öncelike geç cvp için kusura bakma nete değildim önce fikrimi belirteyim gerisi sana kalmış beni dinlersen istediğin klavye modunda vazgeçersin neden diye sorarsan genelde senin istediğin 4lü sıra klavye modunda sorun çıkayor harflerde falan her nekadar sana rastlamamışsa mutlaka oluyor benim cfw deki klavye modu en güzeli ve sağlamıdır sonuçta tam ekran klavye geliyor istdiğini seçeneklerde uygulayabiliyorsun ilada ben bunu isterim dersen bunun yolu yeniden editlemek ve flaşlamak çünkü telefonda z diski saklıdır bizim modlamalarımız z diskine atılıyor yapacağın nfe ile cfw ni açıp istediğin modu ilgili klasöre atıp yeniden paketleyip falşlayacaksın kolay gelşin
karakule31 kardeş zaten bunlar sorun değil bir nevi senin isteklerine yanıt vermemiş olabilir şimdi ramblow ******i bendeki senin teline uymaz forumda sv5 bölümünde ramblow ******ini indir telinin imei ne göre gir rompaçher yamaları senin kulanımına göre olur genelde open4all yaması kulanılır ama bu snin kulanmak istediğin özeliğe göre değişir ram ise bu cfw yi defalarca denedim başlangıç 60 ramdır standart 55 66 gibidir şunu untmamak lazım kulandığın özelikler ve bazı programlar ramı etkiler örneğin efectler ramıbya bir düşürür effectleri kapalı olarak kulan telefon kasma yaparsa kesin ya effect açıktır yada yüklediğin bazı prolar sen kapalı zanedersin ama sistemde arka planda çalışan bişeyler vardır bu cfw de kasma söz konusu değil şarj olayı ise kesinlikle kulanıma ve bataryaya bağlı ben kendim 2 güne yakın kulanıyorum bataryaile ilgili prıları sakın kulanma
taktir edersinizki bu işi yapıyorum ve kulanmadığım cfw kalmadı ben yaptım diye demiyorum iyice araştır şu an en hatasız ve stabil cfw bu birde benim alta imza olarak kulandığım c6 v 20 cfw m özelikle bunlarla çok uğraştım amacım insanları bıktıran c6 hatalarını en aza indirebilmekti ki bunu başardığıma inanıyorum bunun kanıtı cfw lere olan ilgi ve indirme artı kulanucı yorumlarından belidir önceki cfw m 20.000 yaklaştı 40 gün gibi bir sürede bu bir rekorduriyi kulanımlar kardeşim