Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SpB TV 1.1.188
Sponsorlu Bağlantılar
rezolar
Üye
l700 e oluy
atahan0014
Üye
5800 çalışıyo muu
fbagrega
Üye
arkadaşlar E71 kullanıyorum programı bugün yükledim sorunsuz çalışıyor görüntü ve ses mükemmel trtnin bütün kanalları var keşke türk kanalları daha fazla olsaydı teşekkürler program çok iyi
karsiyaka1912
Üye
5800 ıma yükledim sadece trtler var o kötü bi de trt 1 çalışmıyor nedenini anlamadım ama trt 2 trt3 trt türk vs çalışıyor
halil75
Üye
super....teşekkurler........
snoponline
Üye
n95 e yükledim sorunsuz çalisiyor emeğine sağliık teşekkürler.. programı herkese tavsiye ederim gerçekten süper. trt1 arada sorun yaratıyor ama programdan değil trt1 in kendi net sitesinden .
lewentoz
Üye
kardeş spb tv nin kodu ne
zx6r
Üye
n79 a yükledim çalıştı ama kanalların sesi gelmiyo :S yardım edin arkadaşlar bilen varsa rica etsem pm atabilrmi
şimdiden teşekkürler
alfonso_edishon
Üye
teşekkürler
dilermisin
Üye
bi kişide bu programın kodunu vermemiş.. bunca kişi programın şifresini istiyo bi Allahın kulu yazzmamış hayret bişey...
ikaan2079
Üye
cok güzel olmus saol
nevzatkap
Üye
buyrun arkadaşlar spb tv kodu 6Z3A-T2J7-XMB2 sıra ile girin boşluk yok güle güle kullanın
fatih87ist
Üye
Paylaşım için sağol...
Revengeful
Emekli Yönetici
sağolasın
erhanercan
Üye
yaw ses cıkmamaya basladı artık kanallarda sızdede aynı sey oluyor mu sadece goruntu var ses yok öncesinde ses vardı
by_samci
Üye
yaa n79 kulanıyorum hepsini yükledim ama bir türlü ses gelmiyo yardım bilen varmı yada kendindede aynı sorunu olan
scfbc
Üye
ses sorununu çözen varmı
by_samci
Üye
ben çözdüm sonunda programı kuruyosun ya dil seçenekleri gliyo onu almanca yap ozaman ses düzelecek
n79 da ben yaptım oldu çıldırıyodum görüntüvar ses yok ama şimdi ikiside var