Ömer Çelik, PKK'nın "terör örgütü" listesinden çıkarılması için izlenecek yolu da açıkladı.

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Ömer Çelik, PKK'nın "terör örgütü" listesinden çıkarılması için izlenecek yolu da açıkladı.

Çelik: 'Yol haritası işliyor, rotada bir sapma yok'​

Öte yandan 2 Aralık'ta Habertürk TV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Silah bırakma süreci kesintisiz devam etmelidir. Silahların sembolik olarak yakılması tabii ki adımdır. Esas olan tüm silahların bırakıldığı noktaya ilerlemektir. Yol haritası işliyor. Rotada bir sapma yok" dedi.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) Fransız haber ajansı AFP'ye konuşan PKK yöneticileri, örgütün, Abdullah Öcalan serbest bırakılana kadar

Kaynak,Doğukan Keskinkılıç/ Anadolu Ajansı/ Getty Images
Önce örgütün eylem olarak varlığını sona erdirdiğinin Milli İstihbarat Kurulu ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından teyit edilmesi, ardından bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulması gerektiğini söyledi.
Çelik sonrası için ise, "Artık bu Cumhurbaşkanlığı kararı ile mi olur Milli Güvenlik Kurulu kararı ile mi olur; PKK terör örgütlüğünden çıkar" dedi.
Hükümetin "PKK'nın Suriye'deki uzantısı" olarak kabul ettiği Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) "terör örgütü" listesinden çıkarılması için Şam yönetimi ile vardığı 10 Mart anlaşmasına uyması gerektiğini ifade etti.
"Bu anlaşmanın uygulanması bizim açımızdan SDG'in terör örgütü olmaktan çıkmasının ispatıdır" dedi.

Kaynak:

MGK veya Cumhurbaşkanı kararı ile Pkk terör örgütü listesinde çıkıp, kanarya severler derneği olacak galiba, yazıklar olsun.

• Beğenmedim
Tepkiler: ModX, 0sıfırcı ve DarkredBlue61

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
bu kadarına da pes

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bu kadarına da pes
bu söyledikleri çok zor.yanı yurt dışında da silah bırakacak edecek bilmem ne ölme eşem ölme :D bunu söyle düşün nasıl kı sözde kürt dostu ama ermeniden geçilmeyen eleman topluluğu her sene şeçim yaklaştıkça isim değiştiriyor bunda da aynı şeyi yaparlar pkk isim değiştirir yani.burada kı amaç pkk harfleri değil. bak şimdi aklıma geldi rüyamda terör eylemi gördüm lan konuyu okunca aklıma geldi :D

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
bu söyledikleri çok zor.yanı yurt dışında da silah bırakacak edecek bilmem ne ölme eşem ölme :D bunu söyle düşün nasıl kı sözde kürt dostu ama ermeniden geçilmeyen eleman topluluğu her sene şeçim yaklaştıkça isim değiştiriyor bunda da aynı şeyi yaparlar pkk isim değiştirir yani.burada kı amaç pkk harfleri değil. bak şimdi aklıma geldi rüyamda terör eylemi gördüm lan konuyu okunca aklıma geldi :D
pompalılarla
tarıyorlarmıydı halkı

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Silinen Üye 2626364

Silinen Üye 2626364

Kapalı Hesap
Bu belanın altında kalacaklar biz de bu şekilde ne kadar hain varsa hepsinden kurtulmuş olacağız galiba

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: Silinen Üye 2506669 ve 0sıfırcı
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Eğer böyle bir karar çıkarsa, pkk terör örgütüdür diyenler suçlu sayılacaktır.
Ortada bir terör örgütü yoksa, terör suçuda yoktur, on binlerce insanı şehit eden bebek katiline de af yolu görünür.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Haberim Yohh. Yanı Neden Böyle Bir Şeyi Konu Edinmişler Onuda Anlamadım Birisi Mı Sormuş Konuşmanın Videosunu BUlsana Bana Sen Yaparsın
ne konuşması ne video
abe ben suri bum bum ameriga israil bum bum

• Kahkaha
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuşun benim başkanla
o dur Şara
hataydan aşşa
Ben
gitmek
ülke
Suriiya
Güzel ülkem
çok yaşa.
ya ben harbi yazar olmalıymışım
kafiye redif herşey var bende
ama yazarlıkta para yok deyip
hiç o işe girişmemiştim
girişseydim
belki de en çok satan kitaplar arasında
benim yazdığım kitaplarda olabilirdi

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
konuşun benim başkanla
o dur Şara
hataydan aşşa
Ben
gitmek
ülke
Suriiya
Güzel ülkem
çok yaşa.
ya ben harbi yazar olmalıymışım
kafiye redif herşey var bende
ama yazarlıkta para yok deyip
hiç o işe girişmemiştim
girişseydim
belki de en çok satan kitaplar arasında
benim yazdığım kitaplarda olabilirdi
bişey olmaz su sabah gastesinde mıydı neredeydi şiirler yayınlanıyordu ya bir ara sende başla oraya ver direk engellesinler seni :P

• Kahkaha
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
a
bişey olmaz su sabah gastesinde mıydı neredeydi şiirler yayınlanıyordu ya bir ara sende başla oraya ver direk engellesinler seni :P
aksine bana para verirler
yazar ol gel bana
börekler yaparım sana derler
bi deniyek
ücretsizse

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen