Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu programdan nasıl çıkış yapılıyor yardım edin lütfennn.. :/

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 46 konu başlığına eklenmiştir.

nizam

nizam

Üye
eline sağlık tşk

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 47 - 48 - 49 ve 50 konu başlığına eklenmiştir.Güle güle kullanın.

serbest888

serbest888

Üye
Ya dostum yapmadim ama resmen dehşet-ül vahşet bir çalişma olmuş eline koluna sağlik
resmen yarmişsin ortaliği ya

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ya dostum yapmadim ama resmen dehşet-ül vahşet bir çalişma olmuş eline koluna sağlik
resmen yarmişsin ortaliği ya

Dehşet-ül vahşet süperdi çok güldüm :) İltifatlar için teşekkür ederim.Elimden geldiğince bu konularda bilgisi olmayan arkadaşların dahi kolayca anlayabileceği şekilde düzgün bir konu olması için uğraşıyorum.Bence maksat konu açmak değil.Düzgün içerik ve sürekli konu takibi ile sorun yaşayan üyelere yardımcı olabilmektir.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
emeğine sağlık arkadaşım
lakin yeni sürüme paketleri kurmaya çalışınca sorun çıkartıyor eski versiyon simgeleri yeni versiyona uygulanamaz gibi birşey diyor :( bir de paket 16 da background.dat hata veriyor kopyalarken :S

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
pırogramı kuramadım ama ana ekranı 2 yaptım arkadaşlar e hafıza kartında pirivate de bende öyle bir dosya yok çıkmıyor ulaşmal istenen SpbShellbackup.reg ne hafıza kartından bul diyip tarattırıyorum cıkıyor siliyorum indirdiğimi kuruyorum olmuyor 5800 xprees music ginede tşk

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
pırogramı kuramadım ama ana ekranı 2 yaptım arkadaşlar e hafıza kartında pirivate de bende öyle bir dosya yok çıkmıyor ulaşmal istenen SpbShellbackup.reg ne hafıza kartından bul diyip tarattırıyorum cıkıyor siliyorum indirdiğimi kuruyorum olmuyor 5800 xprees music ginede tşk

cihazın hackli mi? rompatcher da open4all açık mı? x-plorerda ayarlardan gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneği açık mı? programı telefona kurmuşsan C:\private\20028b16 klasöründe olması gerek o dosyanın

ahmet9530

Üye
çok teşekkürler:tşk: emeğine sağlik ama görsel paketlerden bazıları sorunlu çalişti. telde eski sürüm gibi bişeyler yazdı tel c6-01 belle

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konudaki resimleri yüklediğim sitede sorun var.Bu sebeple bazı paketlerin önizleme resmi çıkmıyor.3 gün içerisinde düzelmezse konuyu en baştan güncelleyeceğim.Bilgilerinize...

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Others/SBPshell içinde sadece dat dosyaları mı olsun + rar içindekiler de olsa olur mu

comand0

comand0

Üye
paketleri nerden indirecez cok guzel calısma..

baris_besnili

Üye
SpbShell_20028b16.reg kardesım telefonda bu dosya yok nasıl ulasabılırım kı bu dosyaya

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
SpbShell_20028b16.reg kardesım telefonda bu dosya yok nasıl ulasabılırım kı bu dosyaya

Programı kurduktan sonra C:\System\Apps\SpbShell_20028b16.reg adresinden ulaşabilirsin. Programı telefona mı yoksa hafıza kartına mı kurdun? Hangi telefonu kullanıyorsun?

kuralsiz9

Üye
Kardeş bi tane de ana konu var şimdi o ikisi aynı mı ben anlamadım da bu Spb yi onda yorumlarda ani ışık kapanması falan oluyor yazmışlar bundada olur mu?

Üst Alt