Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

celalce

Üye
Arkadaşlar, c7 de kullanmaya başladım. güzel temalar...
nasıl uygulanacağı konusunda arkadaş açıklamış ama ben çok uğraştım ve sonunda, yeni bir uygulama için öncelikle spb shell i öncelikle kapatın (uygulamalarda) sonra telefon hafızasına kaydettiğiniz shell klasörünü silip, indirdiğiniz diğer shell klasörlerini yapıştır... tekrardan spb mobile shell tekrar açtığınızda , yeni cep görüntünüz değişmiş olacaktır....

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
eline sağlık arkadaşım :) ben temasını kullanıyorum o bile gayet güzel :) teşekkürler :))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:tşk:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

Node

Node

Üye
N8 telefonumla indiremedim. :(

Tyrann

Tyrann

Üye
programı nasıl açıp kapatabiliriz?

malatye123

Üye
kardeşim bu programı kapataıyoz ki klasörü atalım

06polat66

Üye
yapamadım yardım edın

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Sırayla yazdıklarımı yaparsanız olacaktır.

Bberkan40

Üye
27. dosyadan sonra upload ettiğin siteyi acaba değiştirebilir misin? 25 e kadar çok güzel indirdim fakat 25 ten sonrası :ağlarım: eline sağlık çok mükemmel bi konu olmuş.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
arkadaşım deliricem ve gerçekten delirmwk üzereyim. ULAN hiç bi dosya e/privates dosyasını açmıyo o x plorede gosteriyo ama içine girmiyo netquin mobile guard var o da dedigi dosyayı silmiyo yalvarırım su e/privates dosyasının içine giren bbir programın linkini verin lütfen :C

ihsanaslan

Üye
tscıl anahtarını gırıyorum tamam demıyor yaa acıl yardım

vobay

vobay

Üye
belki yardimi dokunur C7de other klasörüne attigimda acilmadi... ugraslar sonucu yolunu buldum E:\Others deilde C:\Data daki othersi deneyin...
evet arkadaslar bendede program görmüyordu c deki diğer dosyasına atın görüyor

ENDÜLÜS

Üye
Kardeş sağol yükledim çalışıyor ama hafıza kartı dicene çıkarılamayan 16gb hafıza desen daha iyi olur çünkü hafıza kartıda var telefonda orda olmuyo bu sistemellerine sağlık neymiş belle en iyi spb

orhankoc

orhankoc

Üye
arkadaslar ben daha once annada spb mobile shell programini kullandim fakat bellede denemedim acaba calisiyormu bilgi verip yardimci olusaniz sevinirim simdiden tesekkurler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal çalışır.2 dakika yükle ve bizi de bilgilendir.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi.

one2one2

one2one2

Üye
helal ya super bi konu yapmisin emegine saglik ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar ben daha once annada spb mobile shell programini kullandim fakat bellede denemedim acaba calisiyormu bilgi verip yardimci olusaniz sevinirim simdiden tesekkurler

evet calışıyo hemde daha kusursuz hiç bekleme şarzda bellede daha uzun gidiyo

Üst Alt