Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

anil10

Üye
dat. uzantılı dosya yok indirdiğim linklerin içinde

ismailduger

Üye
indiriyorum atıyorum dosyayı others in içine ama hata veriyor ikon lar felan cok kötü gözüküyor telefon 701 ne yapmam lazım acaba?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
indiriyorum atıyorum dosyayı others in içine ama hata veriyor ikon lar felan cok kötü gözüküyor telefon 701 ne yapmam lazım acaba?

SPBShell klasörünü uygulamayı kurduğunuz yerdeki others klasörüne atınız.

ismailduger

Üye
öyle yapıyorum

FASAFİSO

FASAFİSO

Üye
Arkadaşım sbp yi yükle sonra ....E(Mas hafıza gel ..orada order klasörüne gir....sbp shell klasörünü bul...içindekilri istediğin görsele ait dat dosyalarını kopyala..değişsinmi derse evet de...sonrada shell i yeniden başlat istediğin görsel makinaya gelir..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sbp yi yükle sonra ....E(Mas hafıza gel ..orada order klasörüne gir....sbp shell klasörünü bul...içindekilri istediğin görsele ait dat dosyalarını kopyala..değişsinmi derse evet de...sonrada shell i yeniden başlat istediğin görsel makinaya gelir..

Bilgi için teşekkür ederim

asdemed21

Üye
bunların açılabilmesi için telefonun hackli olması gerekiyor mu.

djkaptan

djkaptan

Üye
üstad eline sağlık tek kelimeyle müthiş çalışma :alkis

genciletisimci

genciletisimci

Üye
Ben c6-01imi hiç hacklemedim. ilk günki kadar temiz ve masum :D bu görsel paketler çok hoşuma gitti. Kullanmak için nasıl bi yol izlemeliyim tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi aceba? Teşekkür ederim :good:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben c6-01imi hiç hacklemedim. ilk günki kadar temiz ve masum :D bu görsel paketler çok hoşuma gitti. Kullanmak için nasıl bi yol izlemeliyim tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi aceba? Teşekkür ederim :good:

Konuyu baştan aşağı dikkatlice okuyun.Aslında çok kolay.Başaracağınızdan eminim.

larten123

larten123

Üye
süper bir şey bunlar eline sağlık

genciletisimci

genciletisimci

Üye

Konuyu baştan aşağı dikkatlice okuyun.Aslında çok kolay.Başaracağınızdan eminim.

öncelikle bişey sormak istiyorum. Bunu yapmak icin Tlfnumu hacklemem mi gerekir? 2. Olarak da bunu yaparken Tlfun çökme ihtimali var mi? Korkuyorum da :(

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle bişey sormak istiyorum. Bunu yapmak icin Tlfnumu hacklemem mi gerekir? 2. Olarak da bunu yaparken Tlfun çökme ihtimali var mi? Korkuyorum da :(

Hayır hack gerekmez ve bu işlem telefona zarar vermez

genciletisimci

genciletisimci

Üye

Hayır hack gerekmez ve bu işlem telefona zarar vermez

çok teşekkür ederim birazdan bu işlemleri harfiyen yapacam sonucu buraya yazarım :) bu konuda acemiyim ama denemeye değer:) Tsk ederim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar hayatınızda farklılık istiyorsanız bence denemeye deger. ben yaptım. Telefonum hacksiz c6-01 belle. tavsiye ederim. Paylaşım için çok :tşk: birazdan ekran görüntümü koyacam ama kimse dalga geçmesin :)) paket 5i uyguladım ben

- - - Eklendi - - -

"Eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor" tarzı uyarı alıyorum ben :( sadece ana ekranım biraz değişiyor. Bunun sebebi ne olabilir. Başka deneyen arkadaş var mı?

genciletisimci

genciletisimci

Üye
Yalnız bi sorum olacak kimse ilgilenmiyor mu konuyu açan arkadaştan başka :( hiç yorum gelmemiş günler geçiyo :))

Paket 34'ü yükledim ben. Söylenenleri tam olarak yaptım ama 34.teki ekran görüntüsü tarzı bi görüntü alamadım. Yazdığım gibi uyarı geliyo ama ekranım tam manası ile gösterildiği gibi olmuyor. Eksikler oluyor :( Yardım eder misiniz lütfen :(

Üst Alt