KayraBey
Üye
kardeşim bu programı kapataıyoz ki klasörü atalım
Forumu biraz araştırın.Programın kullanımı hakkında geniş bir bilgiye sahip olacaksınız.
kardeşim bu programı kapataıyoz ki klasörü atalım
Arkadaşlar bu e72 için yokmu e72 ye nasıl oluyor
Ben de gayet güzel çalışıyor.Fakat temaları yüklüyorum herşey değişiyor ama arka plan değişmiyorbir de tema yükledikten sonra profiles boş bir kutu olarak gözüküyor bunları nasıl düzeltebilirim ? yardımcı olursan sevinirim
![]()
Ne kadar sade ve anlaşılır olursa o kadar iyi olacağını düşünüyorum.Bilgilerinize sunarım.kayra paylasımın ıçın teskkur arkadasım mukemmel olmus hepsı harıka androıdın en hıtlerını paylasmısısn buyuk emek buyuk paylasım elıne koluna saglık senden bır rıcam var bu toplu paylasımı bırazdaha ozellestırsen nasıl olur genelde androıde yenı baslayan artkadaslarda bıraz kopukluk soz konusu olabılıyor tek tek açsan konuları daha faydalı olur dıye dusunuyrum yınede senın takdırındır kardesım tekrar tesekkur edıyorum
ya klasörü kopyalıyorum ama görsellik değişmiyor. çıldırıcam. konuyu açan kişi nerde?
peki deneyeceğim
----------Eklendi @ 22:13:16 ---------- Yazıldı @ 22:07:45 ----------
tamamdır,ilgilenciğiniz için teşekkürlerilk yazdığım mesajda kullandığım üsluptan dolayı özür dilerim..

Benim dediğim olay <<< Görsel Paket 7 >>> de oluyor.Profiles (SPB'nin kendine has tercihler ikonu) Boş bir kutu olarak gözüküyor.Yardım edebilecek barsa sevinirim
Arkaplanı kendin değiştirmen gerekiyor.Diğer sorunun hakkında bir bilgim yok maalesef...
Konunun daha sade görünmesi ve daha az yer kaplaması açısından konuda verilen tüm paket linklerini kaldıracağım.Artık indirmek istediğiniz paketi, o paketin resmine tıklayarak yapacaksınız.Bu sayede konu 40 satır daha azalacak.Maşallah konu aşağıya çek çek bitmiyorNe kadar sade ve anlaşılır olursa o kadar iyi olacağını düşünüyorum.Bilgilerinize sunarım.

çok saol çokm güzel bi program