Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

RMZNHAN

Üye
Arkadaşlar bu e72 için yokmu e72 ye nasıl oluyor

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 35 konu başlığına eklenmiştir.Kırık link yenileme işlemi tamamlanmıştır.Güle güle kullanın.

Not : Kırık link olursa bana özelden mesaj atınız...

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Ben de gayet güzel çalışıyor.Fakat temaları yüklüyorum herşey değişiyor ama arka plan değişmiyor :( bir de tema yükledikten sonra profiles boş bir kutu olarak gözüküyor bunları nasıl düzeltebilirim ? yardımcı olursan sevinirim :bilmm

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben de gayet güzel çalışıyor.Fakat temaları yüklüyorum herşey değişiyor ama arka plan değişmiyor :( bir de tema yükledikten sonra profiles boş bir kutu olarak gözüküyor bunları nasıl düzeltebilirim ? yardımcı olursan sevinirim :bilmm

Arkaplanı kendin değiştirmen gerekiyor.Diğer sorunun hakkında bir bilgim yok maalesef...

Konunun daha sade görünmesi ve daha az yer kaplaması açısından konuda verilen tüm paket linklerini kaldıracağım.Artık indirmek istediğiniz paketi, o paketin resmine tıklayarak yapacaksınız.Bu sayede konu 40 satır daha azalacak.Maşallah konu aşağıya çek çek bitmiyor :) Ne kadar sade ve anlaşılır olursa o kadar iyi olacağını düşünüyorum.Bilgilerinize sunarım.

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
kayra paylasımın ıçın teskkur arkadasım mukemmel olmus hepsı harıka androıdın en hıtlerını paylasmısısn buyuk emek buyuk paylasım elıne koluna saglık senden bır rıcam var bu toplu paylasımı bırazdaha ozellestırsen nasıl olur genelde androıde yenı baslayan artkadaslarda bıraz kopukluk soz konusu olabılıyor tek tek açsan konuları daha faydalı olur dıye dusunuyrum yınede senın takdırındır kardesım tekrar tesekkur edıyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kayra paylasımın ıçın teskkur arkadasım mukemmel olmus hepsı harıka androıdın en hıtlerını paylasmısısn buyuk emek buyuk paylasım elıne koluna saglık senden bır rıcam var bu toplu paylasımı bırazdaha ozellestırsen nasıl olur genelde androıde yenı baslayan artkadaslarda bıraz kopukluk soz konusu olabılıyor tek tek açsan konuları daha faydalı olur dıye dusunuyrum yınede senın takdırındır kardesım tekrar tesekkur edıyorum

Öncelikle övgüler için teşekkür ederim.Benim bu forumda 4 hit paylaşımım var.2 tanesi Android için 2 tanesi Symbian için.Hepsine kolay ulaşılabilsin diye imzama konu linklerini ayrı ayrı banner şeklinde ekledim.Açtığım bu 4 konunun Android olanları Wallpaper ve Tema bölümünde.Çünkü Launcher'lar orada toplanıyor.Symbian konularım ise aynı ama sistem olarak farklı bölümler olduğu için mükerrer açılmış konulardır.Symbian S60v5 ve S^3 olarak forumda iki bölüm olduğundan her iki bölüme de Spb Shell Görsel Paketler konusu açtım.Kısacası her konu olması gerektiği yerde ve ayrı ayrı açılmış durumda.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ya klasörü kopyalıyorum ama görsellik değişmiyor. çıldırıcam. konuyu açan kişi nerde?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ya klasörü kopyalıyorum ama görsellik değişmiyor. çıldırıcam. konuyu açan kişi nerde?

Özelden cevap vermiştim... Bakın sizin telefonunuz da 3 hafıza var galiba.1) Telefon hafızası 2)Harici ama içe gömülü (yani mudahele edilemeyen) sabit hafıza 3) Sizin söküp takabildiğiniz microsd hafıza kartı şeklinde.

Eğer bu dediklerim doğru ise programı gömülü olan hafızanıza kurun ve o hafızada ki others klasörüne kopyalayın.Sanırım bu şekilde soruna çözüm bulunmuştu.Ben 5800 da denemelerimi yaptım.Sizin telefonunuz N8.Bu sebeple çifte hazfıza olduğu için paket işlevselliğini yapamıyor.Program ve paket aynı hafıza içinde olsun buna dikkat edin.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
peki deneyeceğim :)

----------Eklendi @ 22:13:16 ---------- Yazıldı @ 22:07:45 ----------

tamamdır,ilgilenciğiniz için teşekkürler :oke: ilk yazdığım mesajda kullandığım üsluptan dolayı özür dilerim..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
peki deneyeceğim :)

----------Eklendi @ 22:13:16 ---------- Yazıldı @ 22:07:45 ----------

tamamdır,ilgilenciğiniz için teşekkürler :oke: ilk yazdığım mesajda kullandığım üsluptan dolayı özür dilerim..

Sorun değil.Başarısız olunca bayağı bir sinirlenmiş olmalısın.Ama benim paylaştığım paketlerin tamamı tarafımdan denendiği için olmadı,açmadı gibi mesajlarda beni sinirlendiriyor :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
haklısın :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

Arkaplanı kendin değiştirmen gerekiyor.Diğer sorunun hakkında bir bilgim yok maalesef...

Konunun daha sade görünmesi ve daha az yer kaplaması açısından konuda verilen tüm paket linklerini kaldıracağım.Artık indirmek istediğiniz paketi, o paketin resmine tıklayarak yapacaksınız.Bu sayede konu 40 satır daha azalacak.Maşallah konu aşağıya çek çek bitmiyor :) Ne kadar sade ve anlaşılır olursa o kadar iyi olacağını düşünüyorum.Bilgilerinize sunarım.
Benim dediğim olay <<< Görsel Paket 7 >>> de oluyor.Profiles (SPB'nin kendine has tercihler ikonu) Boş bir kutu olarak gözüküyor.Yardım edebilecek barsa sevinirim :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Orjinal belle görünümü daha güzel.

djfriend

djfriend

Üye
çok saol çokm güzel bi program

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 36 - 37 - 38 - 39 ve 40 konu başlığına eklenmiştir.Güle güle kullanın.

eisenhiem

Üye
nokia e6 sonuc olumsuz! Nokia neden aldim seni!

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Yok böyle bir konu gerçekten emek kokuyor. TEŞEKKÜRLER.

Üst Alt