Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkürler.. :)

catdog136

catdog136

Üye
waow teşekkürler, ama ben programın içinde gelen görseli daha çok beğendim :D

_ardaa

_ardaa

Üye
hepside çok güzel eline sağlıki bunları gördükçe galaxy s2 alasım geliyor malum hepsi android görselleri.

bunu ilk defa kuruyorum nasıl birşey, tema gibi açılıp kapatılabiliniyor mu?

pzero

Üye
Nokia şöyle görselli bir işletim sistemi yapamıyor işte. Çokmu zor

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
waow teşekkürler, ama ben programın içinde gelen görseli daha çok beğendim :D

Tercih sizin üstadım.Güle güle kullanın :)

----------Eklendi @ 12:43:16 ---------- Yazıldı @ 12:42:42 ----------

hepside çok güzel eline sağlıki bunları gördükçe galaxy s2 alasım geliyor malum hepsi android görselleri.

bunu ilk defa kuruyorum nasıl birşey, tema gibi açılıp kapatılabiliniyor mu?

Bu başlı başına bir program tema değil.İstediğin zaman çalıştırıp kapatabiliyorsun.

----------Eklendi @ 12:43:38 ---------- Yazıldı @ 12:43:16 ----------

Nokia şöyle görselli bir işletim sistemi yapamıyor işte. Çokmu zor

Android aldı yürüdü Nokia'nın tınladığı yok...

_ardaa

_ardaa

Üye
tema olmadığının farkındayım örnek olarak söylemiştim, ama ben bunu kapatmayı bulamadım verdiğin görsel paketlerden birini yükledim çok güzel oldu ama telefonu kapatıp açınca açılması 6-7 bazen 8dk sürüyor, telefon normal menüsü açılıyor ardından yükleniyor penceresi geliyor 5dk duruyor orda telefon kilitleniyor ta ki shell yüklenene kadar hiçbirşey yapamıyorum, çözümü var mı yoksa böylemi kullanıcaz artık.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yeni "7 adet" görsel paket ana başlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.

welat.

Üye
kayrabey bu n8 için 3d olanı ne zaman çıkacak bi bilginiz varmı.

Mh66

Mh66

Üye
ben jbak taskman la kapatıyorum hemen geri açılıyor.program içinden nasıl kapanıyor kardeşler

marsoy

marsoy

Üye
emeğine sağlık fakat ben kurdum dedğin gibi yaptım fakat tlfondan others sbpshell klasörüne grdiğimde oraya attığım dat dosyalarını tıkladığmda şifre gir diyo yardımcı olursan sevinirim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
dat a tiklamican others a at ve spbyi baslat..

matanist

matanist

Üye
Ne yaptıysam boş maalesef. Harfiyen uyguluyorum süreklki aynı şeyi yapıyroum olmuyor. 25 numaralı görsel paket ile bende çıkanlar arasında dağlar kadar fark var. Belki problemim hafıza kartım yok ondandır (c7 telefonda hazır gelen 8gb hariç). Evde hafıza kartı ile deneyeceğim. C7 için öneride bulunan arkadaşın dedğini de yaptım (C deki data/others ı buldum oraya kopyaladım) yine de olmadı. Yine denemek güzeldi yapınca hatalarımı - eksiklerimi- yazarım.

matanist

matanist

Üye
Evet C7'imde denedim birşeyler yapabildim. Sizlere de yardımcı olması açısından anlatayım. Programı kurduktan sonra çıkış yapıyoruz daha sonra programı kurduğunuz bölümde Private klasörüne giriyoruz ve 20028b16 adlı klasörün içerisindeki dat ları, istediğimiz her hangi bir paketin içindeki dat larla değiştiriyoruz. Ama görseller tam anlamı ile yerleşmedi. Ayrıca bazı ikonlar yanlış göründü bende. Arama ikonuna basınca menü geldi örnek vermek gerekirse... GP25i bile bu şekilde yaptım (farklı birşey uygulamadan). Görseller çok güzel gerçekten ellerinize sağlık. Ama tam oturmuyor, bazıları ise hiç çalışmıyor (bazı ikonları kastediyorum tabiki)...İstediğiniz ikonu istediğiniz ikonu istediğiniz bir görsel paketteki ikon ile de değiştirmek mümkün. İsimleri aynı olanları atın, karışık ikonlardan bir görsel paketiniz olsun.
Bu problemleri aşmanın bir yolu varsa anlatın lütfen... C7 kullanıcısıyım şu an için. 25. paket hoşuma gitti ama çok fazla buglu geldi bana...(bazı ikonların görüntü problemleri fian var). Ayrıntı isteyen olursa resim bile gönderebilirim...

Yine birşey dikkatimi çekti sormadan edemedim. Siz programı 5800 da kurdum denedim tam olarak çalışıyor dediniz de burası S^3 bölümü değil mi yavv. (Tamamen öyle ise tam anlamında programın çalışması pek mümkün olmaz. Aslında bu kadar görüntülemesi bile iyi bence çok yoğun bir program sonuçta herşey düşünülmüş)...

kafter

kafter

Üye
teşekkürler hocam c7 de bazıları tam olmasad eline sağlık güzel çalışma.

aras248

aras248

Üye
bunda hava durumundaki seçtiğimiz ili nasıl değiştirioruz? bir türlü yapamadım

MaximRom

Üye
SpbShellbackup.reg bu dosyayı silemiyorum :s

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
dediklerini harfiyen yerine getirdim ama olmadı?

----------Eklendi @ 00:31:37 ---------- Yazıldı @ 00:13:02 ----------

yanlıs yere atıyormuşum :) f/others yerine en basından c/others dosyasına atsamışım olacaktı. Neyseki cabuk farkettik. Emegıne saglık arkadasım paylaşım ıcın tşkler.
Cvp nokia c7 den. :)

İsmail Çolak

Üye
şarjı çok yiyormu?

romanos

romanos

Üye
dediklerini yaptım ama olmadı..

Üst Alt