.ya zaten bu shell 3D yi yükleyipte devamlı kullanabilen kimse yok inrternet bağlantısı açık olduğunda program markete yönlendiriyor ve kapanıyor
bunu hala hiç kimse çözemedi hala bununla uğraşıyorlar iyi bi illaçlamayı bende bekliyorum
o yüzden yüklesen bile bu dertle karşılaşacaksın..ilerleyen zamanlarda bunu çözerler o zamana kadar da kesinlikle t10 için uydururlar..emülatöre kod girildikten sonrada işe yaramıyorhts desire hd de sorunsuz çalışıyor tabi emulator a kod girdikten sonra
valla kardeşim sana yardımcı olmayı çok isterdim ama inan bende bilmiyorum..t10 hakkında hiç bi bilgim yok.ya zaten bu shell 3D yi yükleyipte devamlı kullanabilen kimse yok inrternet bağlantısı açık olduğunda program markete yönlendiriyor ve kapanıyor
![]()
bunu hala hiç kimse çözemedi hala bununla uğraşıyorlar iyi bi illaçlamayı bende bekliyorum
o yüzden yüklesen bile bu dertle karşılaşacaksın..ilerleyen zamanlarda bunu çözerler o zamana kadar da kesinlikle t10 için uydururlar..
----------Eklendi @ 19:33:50 ---------- Yazıldı @ 19:31:03 ----------
emülatöre kod girildikten sonrada işe yaramıyor
Çıktığı günden itibaren sorunsuz kullanıyorum.ben bu uygulamayı bir türlü çalıştıramıyorum. galaxy s telefonum. yüklüyorum yükledikten sonra hiç bir şekilde göremiyorum. ne uygulamalarda ne de başka bir yerde. sadece kaldırmak istediğimde uninstallerde gözüküyor. anlamadım gitti.
daha once yazılan cevaplara bak..
Galaxy s lerde orta tuşa hafifçe basacakmışız 
spb atıyor beni bazen anlamıyorum
android marketle iletişime geçtiği an lisanssız olduğunu saptıyor ve programı kapatıyor..kullanmak için ya hiç wifi yada mobil veri ile internete bağlanmayacaksın yada telefonundan market uygulamasını kaldıracaksın ikisinden birini şeç
..ha bi şık daha var telefonunu rootlayıp emülatör dalgasını deneyeceksin..