SPB mobile shell 3D android

Sponsorlu Bağlantılar

kamercilekci

kamercilekci

Üye
hts desire hd de sorunsuz çalışıyor tabi emulator a kod girdikten sonra

mpegasusc

Üye
kardeşim öncelikle teşekürler fakat ben samsung galaksi mini ye attım kurdu fakat uyygulamalarda bulamıyorum ya yok menüde falan extra bişey mi yapmam gerekiyor

tutas_tee

tutas_tee

Üye
tesekkuler.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalarda göremezsin menü tuşuna bas spbyi seç yani heralde senin telefonun orta tuşu ana ekrana dönmek için bastığın tuş

cobraturk06

Üye
emeğine sağlık arkadaşım teşekkür ederim.

akasema

Üye
Elazığdan Ekrem Kardeş Mc-shekil
sen bu işi biliyon galiba biz T10 aldık ama bunda çalışmıyo. şuna da bi uyduruversen bu spb 3d yi de biz de kullanıversek olmazmı.,
selamlar

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim sana yardımcı olmayı çok isterdim ama inan bende bilmiyorum..t10 hakkında hiç bi bilgim yok:allalla:.ya zaten bu shell 3D yi yükleyipte devamlı kullanabilen kimse yok inrternet bağlantısı açık olduğunda program markete yönlendiriyor ve kapanıyor:vur:vur :bann: bunu hala hiç kimse çözemedi hala bununla uğraşıyorlar iyi bi illaçlamayı bende bekliyorum :ehe o yüzden yüklesen bile bu dertle karşılaşacaksın..ilerleyen zamanlarda bunu çözerler o zamana kadar da kesinlikle t10 için uydururlar..

----------Eklendi @ 19:33:50 ---------- Yazıldı @ 19:31:03 ----------

hts desire hd de sorunsuz çalışıyor tabi emulator a kod girdikten sonra
emülatöre kod girildikten sonrada işe yaramıyor

emresakin

Üye
emeğine sağlık kardeş

KayraBey

KayraBey

Üye
valla kardeşim sana yardımcı olmayı çok isterdim ama inan bende bilmiyorum..t10 hakkında hiç bi bilgim yok:allalla:.ya zaten bu shell 3D yi yükleyipte devamlı kullanabilen kimse yok inrternet bağlantısı açık olduğunda program markete yönlendiriyor ve kapanıyor:vur:vur :bann: bunu hala hiç kimse çözemedi hala bununla uğraşıyorlar iyi bi illaçlamayı bende bekliyorum :ehe o yüzden yüklesen bile bu dertle karşılaşacaksın..ilerleyen zamanlarda bunu çözerler o zamana kadar da kesinlikle t10 için uydururlar..

----------Eklendi @ 19:33:50 ---------- Yazıldı @ 19:31:03 ----------

emülatöre kod girildikten sonrada işe yaramıyor

Ben sürekli kullanıyorum.Hiçbir şekilde hata almıyorum.Nete Wi-Fi ya da şebeke üzerinden bağlanıyorum yinede tık yok.Demek kullanmak nasip olacakmış bana :) Çıktığı günden itibaren sorunsuz kullanıyorum.

paulsartre

Üye
arkadasım eline saglık

humusca

Üye
programı kırmak için terminal emülator indirin wifi ı kapatın o esnada kurduğunuz mobile shell i ilk kez çalıştırmadan önce terminal programına "su" komutunu yazın ardından sırasıyla

1) pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService

2) pm enable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.Home

3)spb shell 3d yi çalıştırıyoruz.

Not:Bu işlem %100 kesin çözüm değildir ve başka kaynaktan alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: sboscu
bizmo

bizmo

Üye
ben bu uygulamayı bir türlü çalıştıramıyorum. galaxy s telefonum. yüklüyorum yükledikten sonra hiç bir şekilde göremiyorum. ne uygulamalarda ne de başka bir yerde. sadece kaldırmak istediğimde uninstallerde gözüküyor. anlamadım gitti.

buzdolabım

Üye
süper kardeş eline sağlık

anil585

anil585

Üye
telefonum galaxy ace.yükledim programı.ama açamadım.nasıl yapıcaz uygulamalarda falanda yok.biri anlatabilirmi?

bizmo

bizmo

Üye
ben bu uygulamayı bir türlü çalıştıramıyorum. galaxy s telefonum. yüklüyorum yükledikten sonra hiç bir şekilde göremiyorum. ne uygulamalarda ne de başka bir yerde. sadece kaldırmak istediğimde uninstallerde gözüküyor. anlamadım gitti.

yok mu bilen?

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
daha once yazılan cevaplara bak..

savaronajointed

savaronajointed

Üye
spb atıyor beni bazen anlamıyorum

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
spb atıyor beni bazen anlamıyorum

spb'nin sırf senin için yaptığı bişey değil ki :ehe android marketle iletişime geçtiği an lisanssız olduğunu saptıyor ve programı kapatıyor..kullanmak için ya hiç wifi yada mobil veri ile internete bağlanmayacaksın yada telefonundan market uygulamasını kaldıracaksın ikisinden birini şeç:evet:..ha bi şık daha var telefonunu rootlayıp emülatör dalgasını deneyeceksin..

savaronajointed

savaronajointed

Üye
telim zaten rootluydu birkaç yerde indirdiğim install apk lerde atıyordu dünden beri beni hiç atmadı teli hiç kapatım açmadım birde üstüne türkiye market uygulaması ve mymarket kurdum hiç bir sıkıntı yok spb de bu kez market açmıyor üzgünüz kapanmaya zorla diyor marketi bugüne kadar android ii diyordum ama sbmyian en kötü android onun biraz üzeri diye düşünmeye başladım...