SPB mobile shell 3D android

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben sürekli nete giriyorum hiç sorun çıkarmadı maşallah.

kadir3831

kadir3831

Üye
ya bende ındırdım saolasın ama yukledım 1 kaç dakıka sonra tekrar eskı halıne donuyor neden acaba telefon galaxy s ı9000 2.2 teli de yenı aldım telde sorun oldugunu zannetmıyorum yardım edersenız sevınırım

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
diger arkadasların yorumlarını okudunmu kardeş ? internet bağlantısıyla ilgili wifi yada cep internetin açıksa hemen değil ama bi süre sonra kapanıyor maalesef :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar Applanetten indirdiniz mi peki programı? Birde onu deneyin.

aulu

Üye
Arkadaşlar Applanetten indirdiniz mi peki programı? Birde onu deneyin.
Arkadaşlar ben Applanetten indirdim. Aynı şekilde bi zaman sonra genele dönüyor. Benimkinde menü tuşuna basarsam genele dönüyor. Yoksa duruyor. Tekrar bulamıyorum hiçbiryerde. Görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama geri getiremiyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar ben Applanetten indirdim. Aynı şekilde bi zaman sonra genele dönüyor. Benimkinde menü tuşuna basarsam genele dönüyor. Yoksa duruyor. Tekrar bulamıyorum hiçbiryerde. Görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama geri getiremiyorum.

Ben beta versiyonunu applanet'ten indirip yükledim.O arada bir kapanıyordu.3D çıkınca direkt üzerine yükledim.Vallahi tık demedi bugüne kadar.Sürekli Wi-Fi ile netteyim.Daha para istemedi benden :)

aulu

Üye
Ben beta versiyonunu applanet'ten indirip yükledim.O arada bir kapanıyordu.3D çıkınca direkt üzerine yükledim.Vallahi tık demedi bugüne kadar.Sürekli Wi-Fi ile netteyim.Daha para istemedi benden :)
Benden de para falan istemiyorki. Sadece menü tuşuna basınca kayboluyor, dahada bulamıyorum. Applanet'e girdiğimde yüklü gözüküyor. Siliyorum. Tekrar yüklüyorum, ayarlıyorum, ama menü tuşuna basınca kayboluyor. Nereden tekrar geri getireceğimi bilmiyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Benden de para falan istemiyorki. Sadece menü tuşuna basınca kayboluyor, dahada bulamıyorum. Applanet'e girdiğimde yüklü gözüküyor. Siliyorum. Tekrar yüklüyorum, ayarlıyorum, ama menü tuşuna basınca kayboluyor. Nereden tekrar geri getireceğimi bilmiyorum.

Bende böyle bir sorun çıkarmıyor.Demek ki programda bir sorun var.

runonur

Üye
çok teşekkür ederim..

asbaydin

Üye
eline sağlık

200520062007

200520062007

Üye
Teşşekür ediyorum paylaşımın için.
bende de internet bağlantısı olduğu zaman kapanıyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum.

half sevket

Üye
allah razı
olsun

anestezici25

Üye
kardeş eline sağlık tşk. fakat bende android 2.2 var kurdum.fakat çalıştıramıyorum.nasıl çalışıyor uygulamalarda görünüyor.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi

piscopatos

Üye
ellerine sağlık güzel paylaşım

half sevket

Üye
bende bu telefona yüklenemedı dıyor yardım edın lutfen

reddevilmt_

Üye
teşekkürler,sorunsuz çalışıyor.

Acaba tema varmıdır,bu sürüm için.?

mc_shekil

mc_shekil

Üye
    Konu Sahibi
tema yok kardeşim ama flickr da çok kaliteli ve gzüel resimler var onları duvar kağıdı yapabilirsin