Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SPB mobile shell 3D android
Sponsorlu Bağlantılar
mc_shekil
Üye
Konu Sahibi
keşke banada üzgünüz kapanmaya zorla hatası verse
turkofatih
Üye
arkadaşlar nokıa 5800 için kullanabilirmiyim daha önceki sürümlerini kullandım ama bu 3d kullanıloyormu
birde linki tekrar verirseniz sevinirim
mc_shekil
Üye
Konu Sahibi
3D VERSİYONU SADECE ANDROİD İŞLETİM SİSTEMLİ CİHAZLAR İÇİNDİR...5800 İÇİN EN SON VERSİYON OLAN 3.7.2 OLANI VAR FAKAT BUNUN BİR ÇOK MODİFİYELİSİ VAR..BİRAZ ARAŞTIRMA YAP KAFANA GÖRE OLANINI KULLAN
nazcak
Üye
sağol dostum
jumperhb
Üye
Teşekkürler. Bakalım vodafone 945 te çalışacakmı??
cafercem1
Üye
Emeğine Sonsuz Teşekkürler Çoğu Baktığım Sitede Traş Şeyler Anlatıyorlar Sen Kıralsın Gerisi Hikaye. Tam Aradığım şeydi bu TEŞEKKÜRLER
bende bi hata vermedi icindeki lisans dosyasını silip geri paketledimm attım baglantıyı kapatıp yukledim sorunsuz çalışdı ama taki mobil veri baglantısı etkinleşene kadar
Normal spb sitesinden indir. Sonra se ri al gir sorun cıkmaz ugrasma Cr A ck li versiyonlarla
juju6611
Üye
spb ******ini neRden bulucaz doStum öLe bi yazmıŞsın ki.s
mechul6767
Üye
bende tesekkur ederım daha kurmadım ama yıne de tesekkurler emegın hakkını vermek lazım
Deleted.
Üye
güzeeel galaxy s ii mi alınca denerim
Siyahkurt
Üye
Teşekkür ederim.
kingofturkey
Üye
teşekkürler eline sağlık.
ByTaRaNTULA
Üye
Hocam ellerine, emeğine ve klavyene sağlık. Valla bu programı yükledikten sonra telefonum bambaşka bi görünüme sahip olacak. Bundan eminim. Sağol varol.
giresun_lu
Üye
bende indirdim çok cteşekkür ederim...
yigit_06_fb
Üye
eyw. aga.
tutas_tee
Üye
acaba calisiyormu...
bahadir_bado
Üye
teşekkürler üstad.