Arkadaşlar ben Applanetten indirdim. Aynı şekilde bi zaman sonra genele dönüyor. Benimkinde menü tuşuna basarsam genele dönüyor. Yoksa duruyor. Tekrar bulamıyorum hiçbiryerde. Görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama geri getiremiyorum.Arkadaşlar Applanetten indirdiniz mi peki programı? Birde onu deneyin.
Arkadaşlar ben Applanetten indirdim. Aynı şekilde bi zaman sonra genele dönüyor. Benimkinde menü tuşuna basarsam genele dönüyor. Yoksa duruyor. Tekrar bulamıyorum hiçbiryerde. Görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama geri getiremiyorum.

Benden de para falan istemiyorki. Sadece menü tuşuna basınca kayboluyor, dahada bulamıyorum. Applanet'e girdiğimde yüklü gözüküyor. Siliyorum. Tekrar yüklüyorum, ayarlıyorum, ama menü tuşuna basınca kayboluyor. Nereden tekrar geri getireceğimi bilmiyorum.Ben beta versiyonunu applanet'ten indirip yükledim.O arada bir kapanıyordu.3D çıkınca direkt üzerine yükledim.Vallahi tık demedi bugüne kadar.Sürekli Wi-Fi ile netteyim.Daha para istemedi benden![]()
Benden de para falan istemiyorki. Sadece menü tuşuna basınca kayboluyor, dahada bulamıyorum. Applanet'e girdiğimde yüklü gözüküyor. Siliyorum. Tekrar yüklüyorum, ayarlıyorum, ama menü tuşuna basınca kayboluyor. Nereden tekrar geri getireceğimi bilmiyorum.
kardeş eline sağlık tşk. fakat bende android 2.2 var kurdum.fakat çalıştıramıyorum.nasıl çalışıyor uygulamalarda görünüyor.
bende bu telefona yüklenemedı dıyor yardım edın lutfen
teşekkürler,sorunsuz çalışıyor.
Acaba tema varmıdır,bu sürüm için.?