Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

ERHAN0880

Üye
hocam canlı duvar kağıtla rini unutmaz sin ınş bide bunun menüyü değiştirme imkanı varmı

ERHAN0880

Üye
görsel paket 22 de kullandığın gibi ekranda canlı duruyo yani bu h t c nin canlı resmini bulursun inşallah bekliyoruz hocam teşekkür

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
görsel paket 22 de kullandığın gibi ekranda canlı duruyo yani bu h t c nin canlı resmini bulursun inşallah bekliyoruz hocam teşekkür

Konunun en başında kullandığım resimleri 3 paket halinde paylaştım zaten.Oradan indirebilirsin.

efsane.hayati

efsane.hayati

Üye
çok teşekkürler çok güzel paylaşım

ERHAN0880

Üye
hocam bu htcde kı harekelı bı duvar kadıgı var golun usune cınar yapragı dusuyo onu nası bulucaz yardım etsen

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu htcde kı harekelı bı duvar kadıgı var golun usune cınar yapragı dusuyo onu nası bulucaz yardım etsen

Bulamayabilirsin çünkü o HTC'ye özel bir duvar kağıdı.Muhtemelen Andorid işletim sistemli bir telefona aittir o resim.Bende yeni bir tane Samsung Galaxy Ace Gt5830 aldım onda da var hareketli bir duvar kağıdı ama telefondan bilgisayara alamadım.Aşağıdaki konuyu incele belki orada birşeyler bulabilirsin.

http://www.maxicep.com/android-wallpaper-tema/

benyakuza

Üye
16.cı mükemmel olmuş

JayJayyy

Üye
hiçbiri hoşuma gitmedi başka yokmu.

alpaslan87

Üye
Çok sağolasın bro çok güzel oldu

--------------- Ekleme ---------------

Dostum ya bide aklıma takıldı araştırdım menülerde bulamadım.Bende kayıtlı olmayan bir numarayı nasıl arayacağım. Mesela *123# gibi 7500 yada 0554........... gibi

ERHAN0880

Üye
telefonun yesıl tusuna bas arama yapp orjinali gibi yani

AlpReis

AlpReis

Üye
Hepside çok güzel

-starkiller-

-starkiller-

Üye
ellerine sağlık güzel çalışma olmuş devamını beklerim :)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
uzun zamandır bu shelle uğraşıyorum.yabancı sitelerde birçok şey buluyor,kullanamıyorduk.mesela bu 25 deki her görseli kullanabilmeyi.en sonunda o sorunu hallettik.teşekkürler kayrabey.ama bir sıkıntım daha vardı.bazı dosyaları açtığımızda karşımıza böyle kayrabeyin verdiği gibi .dat dosyaları çıkmıyor.içinde bir .xml dosyası birkaç .bmp dosyası olan bir dosyayla karşılaşıyorduk.bi türlü olmuyordu.ama artık onuda çözdük.forumdaki bilmeyenler için bu bilgiyi de ben paylaşayım.böyle bir dosyayla karşılatığınızda olduğu gibi(winrar dosyası şeklinde) telefonunuzun ''diğer'' klasörüne atın.sonra telefon da ''diğer'' klasörüne girip bu attığınız dosyaya ''yeni isim'' ver deyip dosya ismindeki ''.zip'' ifadesini silin.tamam deyin.artık .dat dosyanız hazır.shell klasörüne kopyalayın bu kadar.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca kayrabey bence 25 den sonra paylaşılacak görsel pek kalmadı.dolayısıyla artık bizde ufak tefek modifikasyonlar yapabileğimiz dosyalar paylaşalım.herkes üretsin,bulsun,bulduğunu paylaşsın.konu canlılık hareket kazanır.akşam yarı şeffaf hava durumu paylaşmayı düşünüyorum mesela.

ayhangcgl

Üye
teşekkürler çok güzel olmuş en son eklediğinde bence süper

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
uzun zamandır bu shelle uğraşıyorum.yabancı sitelerde birçok şey buluyor,kullanamıyorduk.mesela bu 25 deki her görseli kullanabilmeyi.en sonunda o sorunu hallettik.teşekkürler kayrabey.ama bir sıkıntım daha vardı.bazı dosyaları açtığımızda karşımıza böyle kayrabeyin verdiği gibi .dat dosyaları çıkmıyor.içinde bir .xml dosyası birkaç .bmp dosyası olan bir dosyayla karşılaşıyorduk.bi türlü olmuyordu.ama artık onuda çözdük.forumdaki bilmeyenler için bu bilgiyi de ben paylaşayım.böyle bir dosyayla karşılatığınızda olduğu gibi(winrar dosyası şeklinde) telefonunuzun ''diğer'' klasörüne atın.sonra telefon da ''diğer'' klasörüne girip bu attığınız dosyaya ''yeni isim'' ver deyip dosya ismindeki ''.zip'' ifadesini silin.tamam deyin.artık .dat dosyanız hazır.shell klasörüne kopyalayın bu kadar.
ayrıca kayrabey bence 25 den sonra paylaşılacak görsel pek kalmadı.dolayısıyla artık bizde ufak tefek modifikasyonlar yapabileğimiz dosyalar paylaşalım.herkes üretsin,bulsun,bulduğunu paylaşsın.konu canlılık hareket kazanır.akşam yarı şeffaf hava durumu paylaşmayı düşünüyorum mesela.

Evet bende artık yeni paket bulamıyorum.Zaten telefonumu da değiştirdim :) Senin karşılaştığın bu problemi ben zaten çözmüştü.Dosyaya zip uzantısı ekleyip paylaşıyorlar.Sebebini bende bilmiyorum ama forumdan dolayı olabilir.Neyse yine de bu bilgiyi vermen güzel oldu.Galiba bu saatten sonra tek tek paylaşımlar olacak.Sen şu şeffaf saati paylaşta bir bakalım nasıl birşey.

Üst Alt