Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

vokkani

vokkani

Üye
kardeş çok sağol eline sağlık temalar mükemmel spbshell zaten güzel bu temalar ile daha güzel oldu emeğine sağlık.

turkemrah

turkemrah

Üye
--------------- Ekleme ---------------

ayrıca kayrabey bence 25 den sonra paylaşılacak görsel pek kalmadı.dolayısıyla artık bizde ufak tefek modifikasyonlar yapabileğimiz dosyalar paylaşalım.herkes üretsin,bulsun,bulduğunu paylaşsın.konu canlılık hareket kazanır.akşam yarı şeffaf hava durumu paylaşmayı düşünüyorum mesela.

merakla bekliyoruz hava durumunu hocam...:islik

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bende Samsung Galaxy Ace aldım eşime.Kullanamadı takas ettik telefonları.Android olayına girdim yani :) Gerçekten hızsa hız estetikse estetik.Yeni paket araştırmalarım devam ediyor ama test süresi bu sebeple gecikabilir bilginize.

karazeybeks

karazeybeks

Üye

arkadaşlar bu kullandığım yeni paketim.en son modifiye edilmiş hali.normalde sadece hava durumu için ek dosya verecektim ama birkaç değişiklik yaptım.o yüzden shell dosyası olarak veriyorum.neler değişti bahsedeyim
1) yarı şeffaf hava durumu
2) her sayfa için ayrı ayrı arka plan resmi ayarlabilme (1. ve 2. resim aynı görsele ait)
3) alt menü tuşları hava durumunu göstermesi (ne demek istediğimi en alttaki iki resime dikkatle bakın anlarsınız.hava durumunuz değiştikçe menüde değişiyor yağmurlu,güneşli vs.)
4) yeni bluetooth,wireless iconları güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: turkemrah ve Konstantine

shappee

Üye
nokia c6-00 kullanıorum cillop gibi çalışıyor bir problem yok 5800'da çalışması lazım bnm telin işlemcisi 433 MHz 5800'ınki daha da fazla :) teşekkürler çok güzel bir uygulama telefonumu tanımakta zorluk çekiyorum :)

turkemrah

turkemrah

Üye

arkadaşlar bu kullandığım yeni paketim.en son modifiye edilmiş hali.normalde sadece hava durumu için ek dosya verecektim ama birkaç değişiklik yaptım.o yüzden shell dosyası olarak veriyorum.neler değişti bahsedeyim
1) yarı şeffaf hava durumu
2) her sayfa için ayrı ayrı arka plan resmi ayarlabilme (1. ve 2. resim aynı görsele ait)
3) alt menü tuşları hava durumunu göstermesi (ne demek istediğimi en alttaki iki resime dikkatle bakın anlarsınız.hava durumunuz değiştikçe menüde değişiyor yağmurlu,güneşli vs.)
4) yeni bluetooth,wireless iconları güle güle kullanın

hocam eyvallah eline sağlık... bunu yüklemek için 25. paket gibi mi işlem yapacağız yoksa direk e:'nin içindeki SPBshell klasörüne dat dosyalarını atarak mı? bir de arka plan resimlerini eklemen mümkünse onları da rica edelim...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@karazeybeks paylaşımın için teşekkür ederim.Bugün ya da yarın bu paketi ana başlığa eklerim.Dosyaları upload ettiğin yerde indirme sıkıntısı olmaz değil mi? Aksi halde ben kendi yerime upload edeyim.
Ayrıca bu paketin uygulama şekli 25nci paket gibi mi?

Konstantine

Konstantine

Üye
karazeybeks kardeşim ellerine sağlık güzel olmuş aynı eskiler gibi kuruluyor ..

Setting dosyasını ve Arkaplanlarıda alabilirmiyiz mümkünse güzel durmuşlar :)

Birde ekran görüntülerindeki gibi çıkmıyor batarya tek şekil oluuyor ben şekildeki gibi çubuk olsn istiyorum bazı mesaj simgeleride olmuyor resimlerdeki gibi :)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
hocam eyvallah eline sağlık... bunu yüklemek için 25. paket gibi mi işlem yapacağız yoksa direk e:'nin içindeki SPBshell klasörüne dat dosyalarını atarak mı? bir de arka plan resimlerini eklemen mümkünse onları da rica edelim...
evet kurulum aynen 25.paket gibi.zaten 25. paket kurulumunu yaptıysanız sadece e: deki others (diğer) klasörün içine verdiğim spb shell dosyasını kopyalayın tabi diğer shell dosyasını silerek.

@karazeybeks paylaşımın için teşekkür ederim.Bugün ya da yarın bu paketi ana başlığa eklerim.Dosyaları upload ettiğin yerde indirme sıkıntısı olmaz değil mi? Aksi halde ben kendi yerime upload edeyim.
Ayrıca bu paketin uygulama şekli 25nci paket gibi mi?
rica ederim.kurulum aynı sadece verdiğim dosyayı diğer klasörüne atın.dosyayı ana başlığa da ekleyebilirsin verdiğim sitede sorun olmaz herhalde.

ERHAN0880

Üye
hocam cok guzel olmus ellerıne saglık ama aynı anda nasıl ıkı farklı duvar kagıdı kulanıyoruz ..acele cvp

karazeybeks

karazeybeks

Üye

arka plan resimleriniz burda.bu konu hakkında bilgi vereyim.eğer her sayfada farklı bir arka plan kullanmak istiyosanız önce shell sayfanızı tamamen boşaltın.widget ekleye girin sonra resim çerçevesi widgetine tıklayın,resimler çıkar birini seçin.tam ekran olması için resme basılı tutup görünüm yüzünü değiştiri tıklayın.orada ''ağaç büyük'' seçeneğini işaretleyin artık resminiz tam ekran oldu.onu sayfaya yerleştirdikten sonrakalan widgetleri istediğiniz gibi yerleştirin.dikkat ederseniz verdiğim resimlerin boyutları 362*560.siz kendinizde istediğiniz bi resmin boyutlarını 362*560 yapıp arka plan olarak kullanabilirsiniz

karazeybeks kardeşim ellerine sağlık güzel olmuş aynı eskiler gibi kuruluyor ..

Setting dosyasını ve Arkaplanlarıda alabilirmiyiz mümkünse güzel durmuşlar :)

Birde ekran görüntülerindeki gibi çıkmıyor batarya tek şekil oluuyor ben şekildeki gibi çubuk olsn istiyorum bazı mesaj simgeleride olmuyor resimlerdeki gibi :)

dostum benim setting dosyam burda.eğer 25.paketi kurabildiysen birden fazla batarya seçebilmen lazım.25.paketin kurulumunu dikkatli oku o iki dosyayı silip verdiğim shell dosyasını e: deki others klasörüne at.sen bu görseli kullanıyor ve batarya simgesine uzun süre basınca görünüm yüzeyini değiştir deyince farklı batarya seçenekleri görmüyorsan 25. kurulumu yapamamışsın demektir

hocam cok guzel olmus ellerıne saglık ama aynı anda nasıl ıkı farklı duvar kagıdı kulanıyoruz ..acele cvp
herhalde bayağı hızlı cevap verdim soruna(h)

• Beğen
Tepkiler: Konstantine ve turkemrah
Konstantine

Konstantine

Üye
Dediğin gibi 25. paket gibi uyguladım batarya oluyor fakat şimdide hava durumlarını göremiyorum kardeşim sorun nerde acaba? :)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
sorunun gerçekten ilginç önce bataryalar gözükmüyordu sonra hava durumun gitti.telefonun x6 hakkında bilgim yok.benim ki 5800.ama sistemleri aynıdır herhalde.telefonundan ekran görüntüleri koyabilirsen bi bakalım.

Konstantine

Konstantine

Üye
Şöyle söylim normal yüklediğimde batarya yoktu şimdi hava durumu seçimleri var fakat görünmüyor hiçbirini seçemiyorum..

karazeybeks

karazeybeks

Üye
Şöyle söylim normal yüklediğimde batarya yoktu şimdi hava durumu seçimleri var fakat görünmüyor hiçbirini seçemiyorum..
peki şu anda sorunun sadece hava durumu göstergelerinde mi? mesaj iconlarını batarya iconlarını farklı farklı kullanabiliyormusun

Konstantine

Konstantine

Üye
Evet onlarda bi problem yok kardeşim sadece hava durumunda problem senin verdiğin set dosyasını kullanıyorum değiştirmek isteyince kayboluyo saatler çıkmıyo üstüne basınca simleri yazıyor ama görselleri yok.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
dostum sorununu çözmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.telefonun elimde olsa büyük ihtimalle çözmüştük ama uzaktan zor oluyor haliyle.hava durumu göstergesini üzerine basılı tutup görünüm yüzeyini değiştir de.hava durumu çeşitleri açılır.orda ki seçeneklerin üzerine gelince yukarıda ön izlemer gözüküyormu?

Konstantine

Konstantine

Üye
aynen öyle önizleme yok hadi olmasını geçtim uygulayıncada hiçbişe çıkmıyo :)

unu.46

Üye
cok güzel bir program evem verdigin içim çak teşekurler

karazeybeks

karazeybeks

Üye
aynen öyle önizleme yok hadi olmasını geçtim uygulayıncada hiçbişe çıkmıyo :)
kardeş kullandığım paketleri modifiye ederken çok nadir bir iki dosyada buna benzer sıkıntı yaşadım.sen benim verdiğim shell dosyasını mı kullanıyorsun?yoksa o dosyanın içindekileri önceki shell dosyasının içine mi attın? bunlar önemli bazen dosyalar çakışıyor boş görünüyor.ama ben senin yerinde olsam şöyle yaparım.
1)spb shell programını silerim
2)others klasöründeki spbshell klasörünü sileri.
3)telefonu kapatır açarım
4)ilk sayfadan programı tekrar indirip e: ye kurup tescillerim
5) programdan çıkış yaptıktan sonra C:\System\Apps\SpbShell_20028b16.reg deki bu reg dosyasını silerim(program açık olmasın)
6)bu dosyayı sildikten sonra yine programı hiç açmadan teli depolama modunda bilgisayar bağla.
7) denetim masasından gizli dosyaları görünür yap.
8)E:\Private\20028b16\SpbShellbackup.reg bu dosyayı bul ve sil
9)sonra benim SPBShell klasörünü e: deki others klasörüne at (dikkat et iç içe iki klasör olmasın;others klasöründe ondan başka bir spbshell klasörü olmasın)
10)telefonu bilgisayardan ayır.
11)programı başlat tekrar tescille
12) yaşam stili düzeyinde sayfa sayısını 5 yap
bu kadar anlattım çünkü sıkıntın bana göre çakışan birşeyler var.şöyle anlatayım mesela va_weather_40 dosyası bi hava durumu göstergesini temsil ediyor.bazen onu başka bir görselin içine koyduğun zaman diğer görselde çalışan dosya yeni görselde çalışmıyor.dolayısıyla verdiğim shell dosyasında sorun yok.çünkü kendim kullanıyorum.sen dediklerimi bi dene en fazla 10 dk.alır.

• Beğen
Tepkiler: turkemrah

Üst Alt