yaptım oldu derken 3d olayını çözdünmü.yani kasma olmadan 3d karuseli kullanabilyormusun?ben ve kayrabey bu konuda bayağı kafa yormuştuk.karusel çalışıyordu yansımayı kapatınca epey de hızlıydı ama sorun şurdaydı.karusel tuşuna basınca ekran kademe kademe açılıyordu.sen de nasıl?bilgi verirsen sevinirzBen 60 ı 0 Yaptım Oldu Kayra Hocam
Diğer değerde kendinden 0 dı![]()
bu batarya simgelerini nasıl kullanıcaz mesela dat dosyalarını tek tek atıyorum değişiklik olmuyor
bu son gorsel baya karısık bence . cok viget var ıcınde hangini nasıl koyucaz anlamadım bı kac deneme yaptım ama husran ...
--------------- Ekleme ---------------
hepsini shell dosyasının ıcıne attıgımız zaman onları nası degıstırıcez yapan varmı arkadasar ya...
Program ve görsel paketler için teşekkürler eline sağlık ve muhteşem bir çalışma
tema yüklerken "eski formattaki özel dış görünümleri desteklemiyor" hatası alıyorum ve düzeltemedim 9. sayfada yazan
"" Görsel paketi ekledikten sonra programı açın ve tüm dizaynı yeniden yapın ve programdan çıkıp tekrar açın.Ya da görsel paketi uygulamadan önce programı açın ve ekranda ne var ne yok silin.Bomboş ekran olsun.Sonra görsel paketi uygulayın ""
önerilerinizi denedim fakat olmadı kesin bir çözümü varmı acaba 25. temayı gerçekten kullanmak isterim
karısık bya
Maddeler halinde sırasıyla anlatabilirseniz denemek isterim programın ilk halide güzel aslında ama 25. tema gerçekten iyi gözüküyo
Valla denilenleri teker teker yapın mutlak çalışıyor muhtemelen bir yerlerde hata yapıyorsunuz pes etmeyin![]()
kayrabeyin anlatımı gerçekten kusursuz.bu görselde o söylenen 2 dosyayı silmezseniz hüsrana uğrarsınız.onları sildikten sonra programı açmayın.önce others klasörüne 25.paketi rar dan çıkarıp ekleyin.dikkat edin iç içe spbshell klasörü olmasın.yani others klasörüne attığınız spbshell dosyasına tıklayınca direk dat uzantılı dosyaların gözükmesi gerekiyor.bunları yaptıktan sonra programı başlatın.verilen kodla tescilleyin.tescilleme işleminden sonra ayarlardan yaşam stili sayfa sayısını 5 yap.artık ana ekranda 5 sayfan olcak.her sayfayı kendine göre düzenleyecen.batarya ekledin diyelim.batarya simgesine uzun basınca görünümü değiştir deyince farklı batarya simgeleri görürsün birini seçersin.yok hala yapamadık diyen olursa kendi set dosyamızı veririz ordan yüklerseniz

kayrabeyin anlatımı gerçekten kusursuz.bu görselde o söylenen 2 dosyayı silmezseniz hüsrana uğrarsınız.onları sildikten sonra programı açmayın.önce others klasörüne 25.paketi rar dan çıkarıp ekleyin.dikkat edin iç içe spbshell klasörü olmasın.yani others klasörüne attığınız spbshell dosyasına tıklayınca direk dat uzantılı dosyaların gözükmesi gerekiyor.bunları yaptıktan sonra programı başlatın.verilen kodla tescilleyin.tescilleme işleminden sonra ayarlardan yaşam stili sayfa sayısını 5 yap.artık ana ekranda 5 sayfan olcak.her sayfayı kendine göre düzenleyecen.batarya ekledin diyelim.batarya simgesine uzun basınca görünümü değiştir deyince farklı batarya simgeleri görürsün birini seçersin.yok hala yapamadık diyen olursa kendi set dosyamızı veririz ordan yüklerseniz
aslında anlatım bence de çok iyi... ancak set dosyasını vermek de pratik bir çözüm olabilir... yine de c: ve e: içindeki dosyaları silmek gerekecek ve de paketi e: içine ekleyebilmek de gerek.
Peki teşekkürler. Biraz daha araştıralım o zaman. Kolay gelsin.Malesef bilmiyorum.Zaten bu dat dosyaları aslında şifrelenerek sıkıştırılmış zip dosyalardır.Bir ara bu şifreyi buldum ve dosyaları açtım.İçlerinden xml ve png tarzı dosyalar çıktı.Neyi nasıl değiştireeğimi bilemediğimden üzerinde durmadım.Yabancı forumlarda galiba ping2skin mi neydi böyle bir exe dosyası var.Dos komut sistemi ortamında png değişimi yapıyorlar.O kadar baktım ama anlayamadım nasıl olduğunu.
Peki teşekkürler. Biraz daha araştıralım o zaman. Kolay gelsin.
cok tesekkurler bıde gp 22 dekı gıbı canlı goruntuler varmı paylasırsanız sevınırım ... kolay gelsın .
gayet kolay ve kullanışlı tüm hepsini denedim
ama 18 ci paket daha iyi gibi içindeki bazı görsellikleride değiştim güzel bişi